Luennot
Liikuntasali
klo 10.30-11.15 Keho puhuu, kuuletko Sinä?, Reija Jacklin
klo 11.30-12.15 Kahden meedion meediotilaisuus, Anne Virpikari ja Elise Raitakallio
klo 12.30-13.15 Vahvuus vapauttaa sinut olemaan oma itsesi, Teemu Syrjälä
klo 14.00-14.45 Tähti-ihmiset, Päivi Kaskimäki
klo 15.00-15.45 Sisäinen viisautesi, Reija Lammi
klo 16.00-16.45 Kolme feminiiniä Luomisen keskusta, Kaija Wittenberg

Naava
klo 10.30-11.00 Pyhä Naiseus ja aito, alkuperäinen siskous, Minna Hanhela
klo 11.15- 11.45 Terveysinfo ravinnosta, Marko Vapaa
klo 12.00-12.30 Viattoman sydämen viisaus, Piritta Mäntyjärvi
klo 12.45-13.30 Matkani valon maailmaan, Päivikki Rintala ja Sirkku Visuri
klo 14.00-14.30 Tunteet ja identiteetin kehittyminen, Johanna Kononow
klo 14.45-15.15 Parantavat Enkelit – Ihmeellistä vai Luonnollista, DianaSofia, Anne Maarit Lahti-Ahola
klo 15.30-16.00 Psykoterapiaa vai vaihtoehtoisia hoitomuotoja, Marika Salonurmi
klo 16.15-16.45 Olet elämäsi luoja, Piritta Sipola

Kaarna
klo 11.15-11.45 Uuden maailman kynnyksellä, Heidi Kukka

Keho puhuu, kuuletko Sinä?, Reija Jacklin
Kehokoti. Olemme tottuneet huolehtimaan fyysisestä kehostamme antamalla sille päivittäin ravintoa, liikuttamalla sitä ja antamalla sille levon. Monella on tapana kehokodin mennessä epäkuntoon hakea sille apua, joko kehonkäsittelyistä, kehonhuollosta tai myös lääkäriltä. Idässä kehon hoito on laajempi käsite, sairaus tunnistetaan energiavirran tukokseksi tai epätasapaino tilaksi. Tähän katsotaan vaikuttavan muun muassa huonot elämäntavat, stressin ja negatiivisten tunteiden. Kehokotimme yrittää kertoa meille oireillaan mitä meille kuuluu, olemmeko linjassa ajatusten ja tekojen kanssa, sydänpolullamme. Luennolla kerron työstäni ja siitä mitä olen oppinut kehon ja mielen yhteydestä meissä ihmisissä.

Pyhä Naiseus ja se aito, alkuperäinen siskous, Minna Hanhela
Luennolla kerron, kuinka voida paremmin tämän päivän ihmissuhteissa ja vaihtelevissa energioissa. Avaan näkökulmia feminiini / maskuliini energiaan, naiseuteen, oman energian omistamiseen, rajojen vetämiseen, varjo työhön sekä antautumiselle Jumalallisen Äidin rakkaudelle. Käydään läpi, mitä on aito ja alkuperäinen naisten välinen voima ja yhteistyö. Avaudu Pyhälle Naiseudelle, aidolle rakkaudelle ja siskoudelle.

Terveysinfo ravinnosta, Marko Vapaa
Käyn luennolla läpi veren puhdistamista ravinnolla ja liikunnalla.
Marko on liikuntatieteiden maisteri ja toiminut verkkovalmentajana 20 vuotta ja verikuvaajana 10 vuotta.

Uuden maailman kynnyksellä, Heidi Kukka
Äitimaa tekee voimakasta ylösnousemustaan tässä ajassa. Me jokainen ihminen olemme osa tuota ylösnousemusta. Teemme yhdessä matkaa 3D tiheydestä kohti 5D tiheyden maailmaa. Mitä tämä tarkoittaa ja miten tämä kaikki näkyy meidän elämässämme? Luennon aikana voit ottaa halutessasi vastaan hoitavaa ja aktivoivaa energiaa. Yhdistetään yhteyttä Äitimaan runsauteen ja voimaan, puhdistetaan ja aktivoidaan sydänyhteyttä sekä avataan yhteyttä ylös lähteeseen/korkeampaan itseen.

Kahden meedion meediotilaisuus, Anne Virpikari ja Elise Raitakallio
Tule mukaan meediotilaisuuteen, jossa kahden kokeneen viestinvälittäjän kautta on mahdollisuus tuntea ja kokea yhteys Valoon siirtyneisiin. Lämminhenkinen ja sydämellinen hetki, johon tullessasi tarvitset vain avoimen mielen ja sydämen. Anne ja Elise avautuvat kanaviksi edesmenneiden sielujen tuoda terveisensä täällä vielä tallustaville ja halutessasi voit kysyä ja jutella sinua askarruttavista asioista.

Viattoman sydämen viisaus, Piritta Mäntyjärvi
Tällä luennolla pysähdymme oman viattoman sydämemme äärelle. Miten se auttaa meitä silloin, kun ajatukset ja mielen sekamelska ottaa vallan? Voimmeko parantaa menneisyyden painolastia sydämemme kautta? Mitä jos sydän on rikki, voiko sen parantaa? Miten se avautuu, miksi se menee kiinni, miten olla omassa sydänyhteydessä keventyen iloon ja rakkauteen? Ei niin helpolla oman parantumisen ja transformaatiomatkalla kulkeva Piritta Mäntyjärvi jakaa kokemuksellista tietoa tästä aiheesta.

Vahvuus vapauttaa sinut olemaan oma itsesi, Teemu Syrjälä
Tällä luennolla käydään läpi neljä tärkeää yhteyttä, jotka meillä tässä ajassa usein vähän uupuvat. Nämä neljä yhteyttä ovat kaikille tärkeitä ja ne vaikuttavat meidän vahvuuteen ja olemiseen suunnattoman paljon. Tarkastelemalla näitä neljää teemaa, saatat löytää itsestäsi valtavasti voimavaroja, joiden avulla voit tehdä omasta arjestasi juuri sinun näköisesi.

Matkani valon maailmaan, Päivikki Rintala ja Sirkku Visuri
Tällä luennolla kuulet ja koet valomaailman viestejä sekä luennoitsijoiden oman polun kokemuksia. Tehdään myös harjoituksia sekä energioiden tunnistamista sekä aktivoidaan yhteyttä omaan suojelusenkeliin. Tämä sopii kaikille, mutta palvelee parhaiten henkisen tiensä alussa olevaa, tukea ja kokemuksellisuutta kaipaavaa.

Tähti-ihmiset, Päivi Kaskimäki
Meidät kaikki on tehty tähtien alkuaineista. Meillä kaikilla on lukematon määrä inkarnaatiota tähdillä, planeetoilla ja ympäri kosmosta. Välillä inkarnoidumme Maahan, tuoden tänne tähtiviisauttamme yhteiseen jakoon. Maaplaneetan tärkeässä syklin taitteessa tähtimuisti elää yhä vahvemmin yhä useammassa ihmisessä. Muistamme luomisvoimamme ja poikkeukselliset psyykksiset kykymme. Kuluvan ajan energiat ovat entisestään aktivoineet tähti koordinaatteja kehoissamme ja tietoisuudessamme. Tunnelmat ovat olleet poikkeuksellisia. Maan kansalaisina olemma Linnunrata galaksimme kansalaisia, yhtymässä jälleen siihen tähtiyhteyteen, joksi meidät alunperin on suunniteltu. Olemme ottamassa käyttöömme uutta kerrosta kehomme muistipankin tiedostoista. Kerron luennollani miltä tämä muistin herääminen tuntuu fyysisessä kehossa ja psyykkisinä tuntemuksina. Kerron myös muutaman erilaisen tähtijärjestelmän persoonallisuuden piirteistä ja siitä miten ne näkyvät sinun luonteessasi. Lämpimästi tervetuloa saamaan tähtisiementen koodeja luennoltani ja sen yhteisenergiasta.

Tunteet ja identiteetin kehittyminen, Johanna Kononow
Luennolla kuulet miten tunteet liittyvät identiteetin kehittymiseen. Opit tunnistamaan nämä konkreettiset 5 askelta omassa elämässäsi ja sen myötä edistämään omaa matkaasi. Luennon lopuksi harjoitus identiteetin kehittymisen esteistä vapautumiseen.

Parantavat Enkelit – Ihmeellistä vai Luonnollista, DianaSofia, Anne Maarit Lahti-Ahola
Enkelit rakastavat sinua pyyteettömästi ja tahtovat auttaa sinua kaikessa, mitä ikinä tarvitsetkin. He ovat sinun parhaita ystäviäsi, kunhan annat heille luvan tulla elämääsi. Olet varmasti usein kuullut sanonnan ”Suurin Kaikista on Rakkaus”. Se on todellakin perimmäinen todellisuus, Rakkauden avulla voit parantua ja parantaa elämääsi sen kaikilla osa-alueilla. Rakkaus on lempeä ja se antaa anteeksi. Anteeksianto rakkaudella on juuri se asia, jolla kaikki ihmeet ovat mahdollisia.Kaikilla fyysisilläkin sairauksilla on aina henkinen syy taustalla, sillä keho on täysin mielen jatke. Luennon aikana kerron sinulle, kuinka voit ja pystyt antamaan anteeksi. Anteeksiannon ja Parantumisen voimalliset Arkkienkelit Rafael, Zadkiel, Chamuel ja Graciel ovat paikalla esittäytymässä sinulle.

Psykoterapiaa vai vaihtoehtoisia hoitomuotoja, Marika Salonurmi
Luento kertoo Psykoterapian, Kehoterapian, Taideterapioiden sekä Energiahoidon vaikuttavuudesta, niiden eroista ja yhtäläisyyksistä. Luennoitsijana on Marika Salonurmi Terapia Valosta. Hän on taide- ja kirjallisuusterapeuttisiin menetelmiiin sekä kehoterapiaan perehtynyt pskoterapeutti, joka hoidattaa itseään energiahoidossa ja luonnossa.

Sisäinen viisautesi, Reija Lammi
Elämme tällä hetkellä erityistä muutoksen aikaa ja jokainen yksittäinen valintamme vaikuttaa suuresti elämämme suuntaan. Tämän vuoksi on tärkeää oppia tekemään valintoja sydämellä ja oppia luomaan elämää sydämestään käsin. Luennon aikana pääset tutustumaan Sydämen Saaga symboliin, joka edustaa symboliikallaan koko olemassa olomme kokonaisuutta. Luennolla pääset tutustumaan olemuksesi erilaisiin osiin ja siihen, miten ne toimivat keskenään luoden elämäämme suuria mahdollisuuksia sekä haasteita. Luento kertoo sinun matkastasi täällä maan päällä sekä mahdollisuuksistasi vaikuttaa niin omaan elämääsi, kuin myös koko tähän historian aikaan valinnoillasi.

Kolme feminiiniä Luomisen keskusta, Kaija Wittenberg
Tässä mahtavan muutoksen ajassa, feminiinienergia on avainasemassa. Mitä kaikkea se tarkoittaa, selviää Kaijan luennolla. Hän kertoo ’salaisuuden’ miten me ihmisinä vahvistumme ja samalla kevenemme henkisesti ja fyysisesti ja pysymme elinvoimaisina luojina alati uudistuvassa maailmassamme. Luennon lopussa Kaija ohjaa aktiivimeditaation, jossa herätetään meidän kolme luomisen keskusta, jotta rakkauden luova voima ja sen myötä runsaus voi virrata vapaammin elämässämme.

Olet oman elämäsi luoja, Piritta Sipola
Ihminen on Luojan kanssaluoja. Mitä ajatuksia tämä lause herättää. Onko meidät uskoteltu elämään pienenä, olemattomana ”maan matosena” vailla yhteyttä korkeampaan voimaan. Mitä jos kaikki rakkausviisaus, valo ja voima onkin meissä itsessämme, meidän vain tulee muistaa se. Ei edes löytää, vaan muistaa. Henkiselle polulle tietoisesti astuttuamme törmäämme eittämättä monenlaisiin valomaailman olentoihin enkeleistä alieneihin ja kaikkea siltä väliltä. Kuitenkin, usein voi unohtua se kaikista tärkein yhteys, eli yhteys alkulähteeseen/Luojaan/Rakkauteen. Korkein itse on tuota luojaenergiaa, mihin meitä ohjataan ensisijaisesti tukeutumaan ja sitä kautta avaamaan yhä vahvemmin jumalallisuutemme tullaksemme siksi, mitä me todellisuudessa olemme.


Mona Jacklinin maalaus