Luennot


Matka Tähtiin, Asko Nummela
Keskitymme omiin energioihin ja niiden kanssa työskentelyyn tarkoituksena oppia tuntemaan oma energiasysteemi siten, että takaisinpaluu onnistuu. Tuon esille erilaisia harjoituksia, jotka auttavat Sinua ymmärtämään itseäsi ja näkemään tilannettasi. Tähtäämme kohoamiseen, tietoisuuden todelliseen yhteyteen ja energioiden puhdistamiseen, jottei todellinen nousumme esty. Nousumme, joka edellyttää meiltä energioiden laadun todellista tarkkailua.

Elämäsi tärkein ihmissuhde, Anna Paldanius
Ihmissuhteiden laatu määrittää hyvin paljon meidän jokaisen onnellisuutta. Ihmissuhteet ovat meille ihmisille elinehto monessa mielessä. Hyvät ihmissuhteet tukevat hyvinvointia, sillä ne toimivat voimavaroina, henkisenä ja emotionaalisena tukena. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin perustana on jokaiselle meistä tärkein ihmissuhde elämässä: suhde itseen. Se, millainen suhde sinulla on itseesi, miten itsesi näet ja koet, vaikuttaa automaattisesti kaikkiin muihin ihmissuhteisiin elämässäsi ja sitä kautta myös kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi.

Ihmiskunta aikuistuu riisumalla valheiden viitan yltään, Veli Martin Keitel
Oletko huomannut, että maailmassa monet asiat ovat aika vinksallaan? Mitäpä jos tämä on vain kääntöpuoli jostakin, joka on todella kohdillaan? Nähdäkseni edessämme on todella huikea transformaatio - mutta se edellyttää meiltä rohkeutta katsoa totuutta silmiin ja irtautua kaikesta valheellisesta. Uskallatko lakata uskomasta höpinöihin, joita vanha systeemi on syöttänyt satojen vuosien ajan? Tohditko päästää irti sisäisestä valehtelijasta, joka vähättelee arvoasi ja todellista potentiaaliasi? Saatatko riisua yltäsi valheelliset rooliasut ja näyttäytyä lähimmäisillesi ja koko maailmalle sinä-ihmisenä jona-olet? Siitä huolimatta, että saat kuraa niskaasi? Mitä jos uskallettaisiin yhdessä?

Kristallilapset, Terhi Oinaanoja
Oma sielunsuunnitelmani on vienyt minut luonnollisen henkisen psykologian, perhe- ja ryhmädynamiikan sekä kristallilasten maailmoihin. Kahden tunneviisaan ja aistiherkän lapsen äitinä, elämän kunnioitus on avautunut arvokkaiden ja rakastavien Kristallilasten ja kaikenlaisen elämän suojeluun. Luonnollinen ravinto, elämäntavat ja elämän puhdas totuus, muuttui elämässäni arjen tärkeiksi ohjenuoriksi. Niitä olen saanut opiskella erilaisten hyvinvointihoitojen- tunne- ja tietoisuusohjaajan, ratkaisukeskeisen neuropsykiatrian, trauma- ja joogaopettajan koulutusten avulla. Sekä itse elämää eläen ja kokien. Olen saanut parin kymmenen vuoden ajan hoitaa Kristallilapsia ja heidän perheitään. Luennolla tuon tietoutta heistä, heidän kasvatuksellisista tarpeistaan pysyä voimaantuneina ja omassa upeassa rakkaudessaan.

Tantra henkisen kasvun polkuna:
Tantra tarjoaa polun aidon itsen löytämiseen. Autenttinen tantra on henkisen kasvun polku, jolla keho, mieli ja sydän yhdessä vievät polulla kulkijaa kohti ykseyttä, aina valaistumiseen saakka. Tantra tarjoaa työkalut oman mielen ja kehon ymmärtämiseen sekä opit rakkauteen itseä ja muita kohtaan. Tällä luennolla teemme keskustellen ja näkökulmia vaihdellen näkyväksi tämän polun.

Onnellisuuden käsikirja, Pirjo Isorinne
Uskallatko heittäytyä elämälle ja rakkaudelle? Tiedät, että olisi aika päästää irti menneisyydestä, mutta tulevaisuus pelottaa sinua. Pohdit ehkä, mitä jää jäljelle, jos päästät irti. Elämän tarkoitus on olla onnellinen, vaikka siltä ei aina tunnu. Oletko valmis näkemään asiat toisin?

Rinnakkaistodellisuus -Homeopatiaa ajassa, Johanna Karpov
Tule kuuntelemaan, kuinka voit päästää irti vanhasta energiasta ja puhdistaa omaa sekä sukusi karmaa. Reilun 27 vuoden kierto tuo meidän jokaisen koettavaksi niin kollektiivi- kuin yksilötasolla tilanteita, jotka ovat jääneet sielumme syövereihin. Kun vanhat kokemuksemme aktivoituvat, meillä on tilaisuus parantua. Älä jätä tätä mahdollisuutta käyttämättä!

Maan sielupolkujen kulkijat, Anki Luci Maria Anki Luci Maria
-Tähtisielut, Enkeli-ihmiset sekä Kristus-Maria polkua kulkevat.
Luento ja hoitava meditaatiomatka kotiuniversumiin / sielun lähteille. Yhä useammilla ihmisillä on tässä ajassa aktivoitumassa tunne ja tietoisuus siitä, että he ovat tulleet maaplaneetalle muunlaisista valomaailmoista, tähdiltä, kaukaisista galakseista tai vaikkapa Enkeliulottuvuudesta. Monella on kaipuu muistaa sielunsa alkuperä ja ymmärtää syvempi tarkoituksensa / tehtävänsä täällä maan inkarnaatiossa. Moni herkkä sielu kokee ihmisyyden sekä kehollisuuden raskaana ja he tuntevat ihmiskunnan kärsimyksen kipuna omassa sisäisyydessään. Tällä luennolla avaan näkökulmia mm. näihin kokemuksiin sielun polkujen ja erilaisten alkuperien kautta. Luento-osuuden jälkeen kanavoin meditaatiomatkan, jossa avataan yhteyksiä omaan kotiuniversumiin ja saamme vastaanottaa sielun kotimme parantavaa energiaa ja rakkautta.

Suoliston hyvinvointi ja detox, Kristiina Niskanen
Ruoka ei ole vain polttoainetta vaan informaatiota. Suolisto ei ole vain jätemylly, vaan sitä verrataan aineenvaihdunnallisesti jopa maksaan. Suoliston hyvinvointi ja detox luennolla kuulet Kristiinan omat kokemukset ja miten voit itse vaikuttaa terveyteen ja hyvinvointiin pitämällä huolta suoliston mikrobiomista. Luennolla käyn läpi mikä mikrobiomi on ja mitkä kaikki tekijät saavat sen voimaan huonosti ja epätasapainotilaan. Saat myös tietoa, miten kemikaalit vaikuttavat kehossa ja miten saat ne tehokkaasti pois kehostasi. Kuulet myös, miten jojo-ilmiö liittyy perinteisiin painopudotusohjelmiin. Saat tietoa asiantuntijoiden huolella suunnittelemasta ravitsemusohjelmasta, jonka avulla voit turvallisesti puhdistaa kehosi ja ohjelmoida mikrobiomisi takaisin tasapainoon. Kun pidät huolta mikrobiomistasi, se pitää huolen sinusta.

Meediotilaisuus Terhi Jansson 10€
Tule lempeään, ja rakkaudelliseen hetkeen henkimaailman ympäröimänä. Tilaisuudessa rakkaimmat, lemmikit, menneiden elämiesi rakkaat ja viestintuojat tulevat tervehtimään sinua. Tilaisuus sopii ihan kaikille, se on lempeä ja turvallinen. Ovet sulkeutuvat, joten olethan ajoissa paikalla. Pidäthän tilaisuuden ajan puhelimesi äänettömällä, kiitos.
Mona Jacklinin maalaus