LuennotLuentosali 
klo 10.30 Oman viisauden voima, Erika Juusola 
klo 11.30 
klo 12.30 Sivuvaikutuslaki: Voimmeko todella luottaa siihen, että kaikki järjestyy? Kati Reijonen 
klo 14.00 Keho - viisain oppaasi, Reija Jacklin 
klo 15.00 
klo 16.00 

Oman viisauden voima, Erika Juusola
Näkijäluento/tilaisuus

Sivuvaikutuslaki: Voimmeko todella luottaa siihen, että kaikki järjestyy? Kati Reijonen
Buckminster Fuller oli amerikkalainen arkkitehti, muotoilija, filosofi, ja kansallissankari, jonka elämästä muodostui nuoruuden itsetuhoisten ajatusten jälkeen uskomaton menestystarina. Fuller luotti sivuvaikutuslakiin eli siihen, että kun noudattaa aitoa kutsumustaan, tulee samalla palvelleeksi ihmiskuntaa parhaalla mahdollisella tavalla. Maailmankaikkeus kiittää tästä, joskin usein kiitos tulee juuri kun on luopumassa toivosta. 

Keho - viisain oppaasi, Reija Jacklin
Keho ja mieli eivät ole kaksi erillistä osaa meissä vaan mieli ilmentää itseään kehon tuntemuksilla. Kaikki elämässä kokemamme kertyy joko hyvinä tai huonoina muistijälkinä kehomme pehmytkudoksiin heijastuen sieltä tiedostamattamme. Opettelemalla kehon kieltä ja kertomaa voit oppia mitä psyykessäsi ja tunteissasi on tukahdutettuna, mikä jäänyt huomiotta ja millä tavalla nämä vaikuttavat fyysiseen kehoosi. Ymmärtäessäsi tämän tulet huomaamaan kuinka keho alkaa viestiä sinulle jotta voisit itse vaikuttaa sekä fyysiseen että mentaaliseen ja emotionaalisen hyvinvointiisi.

Suoliston kunnon merkitys hyvin-tai pahoinvointiimme, Anne Tapio
Suoliston hyvinvointi on yksi terveytemme peruspilari. Luennolla käydään läpi sitä, kuinka suuri merkitys suoliston kunnolla on siihen, miten voimme. Mitä tarkoittaa vuotava suoli ja miten se vaikuttaa jaksamiseen. Annetaan vinkkejä suoliston hoitoon ja siitä, mikä on suoliston kunnon merkitys autoimnuunisairauksissa. 

Tietoiseksi tuleminen elämäntarinamme kautta,  Marjut Moisala
Luennolla Marjut kertoo kasvustaan oman elämäntarinansa kautta ja pohtiii tarinamme merkitystä.Kun tulemme tietoiseksi tarinastamme, joka sisältää myös uskomuksemme, arvomme, kulttuurin, uskonnon ja ehdollistumat, niin ego-minuus menettää otettaan meissä. Emme enää usko olevamme vain tuo tarinamme, vaan kenties joku, joka näkee sen tai näyttelee siinä. Luento pohjautuu Marjutin uuteen kirjaan Näkijän Silmin.

Luennot, luentosali