Luennot
Luennot, luentosali 

klo 10.35-11.15 Ihminen oman elämän luojana, Sari Kauranen 
klo 11.30 -12.15 Suoliston merkitys hyvin-tai pahoinvointiimme, Anne Tapio 
klo 12.30-13.15 Sivuvaikutuslaki: Voimmeko todella luottaa siihen, että kaikki järjestyy? Kati Reijonen 
klo 14.00-14.45 Kehosi paljastaa mielesi, Reija Jacklin 
klo 15.00-15.45 Pyhä seksuaalisuus - Puhdas elämän voima, Erika Juusola 
klo 16.00-16.45 Rakkaus on suurin, Samuli Perälä ja Piritta Mäntyjärvi 
   
Ihminen oman elämän luojana, Sari Kauranen 
Ikiaikainen totuus: luot elämäsi! Olet kuullut tämän varmaan ennenkin, mutta se on yhä ajankohtaisempi aihe tässä ajassa. Tässä luennossa avaan syvällisellä tavalla sitä, miten luomme omaa elämäämme ja sen energioita Jumalan meille ihmisille antamalla luomisvoimalla. Mikä tämä luomisvoima on ja miten voimme ottaa sen myönteiseen käyttöön kutsuaksemme elämäämme haluamiamme asioita sekä luodaksemme rakkauden ja valon täyteisen elämän? Miten voit valjastaa luomisvoimasi sielusi korkeampiin päämääriin ja edistää henkistä kasvuasi? Puhun myös kanssaluomisesta globaalilla tasolla, jonka avulla yksilöt ja koko ihmiskunta pääsevät siirtymään uuteen kultaiseen aikakauteen.

Suoliston kunnon merkitys hyvin-tai pahoinvointiimme, Anne Tapio 
Suoliston hyvinvointi on yksi terveytemme peruspilari. Luennolla käydään läpi sitä, kuinka suuri merkitys suoliston kunnolla on siihen, miten voimme. Mitä tarkoittaa vuotava suoli ja miten se vaikuttaa jaksamiseen. Annetaan vinkkejä suoliston hoitoon ja siitä, mikä on suoliston kunnon merkitys autoimnuunisairauksissa.

Sivuvaikutuslaki: Voimmeko todella luottaa siihen, että kaikki järjestyy? Kati Reijonen
Buckminster Fuller oli amerikkalainen arkkitehti, muotoilija, filosofi, ja kansallissankari, jonka elämästä muodostui nuoruuden itsetuhoisten ajatusten jälkeen uskomaton menestystarina. Fuller luotti sivuvaikutuslakiin eli siihen, että kun noudattaa aitoa kutsumustaan, tulee samalla palvelleeksi ihmiskuntaa parhaalla mahdollisella tavalla. Maailmankaikkeus kiittää tästä, joskin usein kiitos tulee juuri kun on luopumassa toivosta. 

Keho - viisain oppaasi, Reija Jacklin
Keho ja mieli eivät ole kaksi erillistä osaa meissä vaan mieli ilmentää itseään kehon tuntemuksilla. Kaikki elämässä kokemamme kertyy joko hyvinä tai huonoina muistijälkinä kehomme pehmytkudoksiin heijastuen sieltä tiedostamattamme. Opettelemalla kehon kieltä ja kertomaa voit oppia mitä psyykessäsi ja tunteissasi on tukahdutettuna, mikä jäänyt huomiotta ja millä tavalla nämä vaikuttavat fyysiseen kehoosi. Ymmärtäessäsi tämän tulet huomaamaan kuinka keho alkaa viestiä sinulle jotta voisit itse vaikuttaa sekä fyysiseen että mentaaliseen ja emotionaalisen hyvinvointiisi.

Pyhä seksuaalisuus - Puhdas elämän voima, Erika Juusola
Seksuaalisuus on meissä jokaisessa syvällä olevaa puhdasta universaalia energiaa, elämän voimaa. Niin monin myytein ja tabuin kuorrutettu alkukantainen olemassaolon voima tukahdutetaan helposti. Mitä jos näkisimmekin seksuaalisuuden henkisen kasvun polkuna? Mitä on henkinen seksi? On aika pyhittää yhteys omaan luonnolliseen elämän voimaan, seksuaalisuuteen.

Rakkaus on suurin, Samuli Perälä ja Piritta Mäntyjärvi 
Ilman rakkautta meillä ei ole mitään. Onko sinulla uskomus, että rakkaus ei ole sinua varten? Että täysi elämä on muita varten. Mutta ei sinua? Jos näin on, mistä tällainen uskomus johtuu? Voiko rakkautta löytää? Tarvitseeko sitä odottaa kauan? Onko mahdollista tavata Rakkaus nyt heti? Tule kuuntelemaan luentoa rakkauden etsimisestä ja sen löytämisestä, ilon lisääntymisestä ja elämän tarkoituksesta.