Näytetuokiot

Näytetuokiot ovat maksuttomia ja niihin ei tarvitse ilmoittautua. Näytetuokiot alkavat ilmoitettuna kellonaikana. 
Olethan ajoissa paikalla! Paikalle ei voi tulla myöhässä, koska se häiritsee toisia osallistujia.

Näytetuokiot, luokka 3 
klo 11.00-11.20 Ääniparannus, Soma Kerttu 
klo 11.30-11.50 Luova tanssi, Jaana Vahtola 
klo 12.00-12.20 Rentoutus, Jaana Vahtola 
klo 12.30-12.50 Sydänlaulupiiri, Erika Juusola 
klo 14.00-14.20 Pari Jooga, Tanja Wunsch 
klo 14.30- 14.50 Parantava hoitokanavointi, Tellervo Nenola 
klo 15.00-15.20 Nollaus, Kati Reijonen 
klo 15.30-15.50 Rumpumatka, Pekka Raitakallio 
klo 16.00-16.30 Äitimaan Kristallisydän -meditaatio, Anu Heinineva

Ääniparannus, Soma Kerttu 
Tule rentoutumaan, voimaantumaan ja ja ottamaan vastaan musiikin hoitavat värähtelyt. Soma on intuitiivinen taiteilija ja muusikko. Hän laulaa, soittaa huilua ja rumpua, joiden avulla hän toimii kanavana valomaailman rakkaudelliselle avulle kaikkien osallistujien korkeimmaksi parhaaksi. Lopuksi myös pieni äänimeditaatio, johon jokainen voi halutessaan osallistua omalla äänellään, laulutaitoa ei tarvita.

Luova tanssi, Jaana Vahtola 
Tule nauttimaan luovan liikkeen riemusta. Parhaimmillaan luova tanssi mm. vapauttaa lihasjännityksiä, rentouttaa, antaa energiaa, puhdistaa, kasvattaa kehontuntemusta. Teemme lempeällä tahdilla. Tule juuri sellaisena kuin olet. Helli itseäsi ja Hellitä hetkeksi.

Rentoutus, Jaana Vahtola 
Anna itsellesi lupa pysähtyä kuuntelemaan kehoasi ja mieltäsi. Teemme lempeitä rentoutusharjoituksia mindfulnessin keinoin. Hengitys on olennaisessa osassa. Kaikki tehdään pakottamatta. Tule rauhoittamaan hermostoasi. Helli itseäsi ja Hellitä hetkeksi. 

Sydänlaulupiiri, Erika Juusola 
Lauletaan sydämestä sydämeen. Äidit ovat aina laulaneet lapsilleen. Äänessä on parantavaa voimaa. Sen voi kohdentaa rakastaen itselle tai toiselle. Tutustumme omaan parantavaan värähtelyyn helpolla mantralla.

Pari Jooga,  Tanja Wunsch
Tule tutustumaan parijoogaan ja venyttelemään, rentoutumaan ja joogaamaan yhdessä puolison, elämänkumppanin tai ystävän kanssa. Jooga asanoiden tekeminen yhdessä luo vuorovaikutusta, harmoniaa, luottamusta ja opettaa antamaan ja vastaanottamaan kosketusta, sekä rauhoittaa mieltä. Teemme helppoja, mutta tehokkaita hathajooga venytyksiä yhdessä. Harjoitukset lisäävät läheisyyden, läsnäolon ja yhteyden tunnetta, sekä oman ja joogakumppanin kehontuntemusta.

Parantava hoitokanavointi, Tellervo Nenola 
Tervetuloa parantavaan hoitokanavointiin. Kanavoinnissa välitetään ryhmäläisille Kristusenergiaa ja erityisesti hoidossa keskitytään sydämen ja sielun eheytykseen. Kanavoinnin jälkeen lyhyt yhteenveto hoidosta.

Nollaus, Kati Reijonen
Nollaus on meditoinnin karvalakkiversio. Se on 20 minuutin hiljentyminen hässäkän keskellä. Siinä siis läsnätään eli ollaan tässä ja nyt, juuri sellaisina kuin olemme. Se ei vaadi mitään osaamista ja sopii kaikille elämänkatsomukseen riippumatta. 

Rumpumatka, Pekka Raitakallio 
 Tervetuloa kokemaan rumpumatkan rentouttava tunnelma. Rummutus on oivallinen tapa päästä yhteyteen oman sisimmän kanssa. Rummun rytmi herättelee ja vahvistaa omaa sisäistä rytmiäsi. 


Äitimaan Kristallisydän -meditaatio, Anu Heinineva
Kuljemme hetkeen ja päivään paikallaolijoiden myötävaikutuksella kanavoidun meditaation kautta Äitimaan Kristallisydämeen ja työskentelemme Äiti-maan sisäisen hierarkian kanssa. Meditaatio sisältää rummutusta, kanavoitua musiikkia ja puhetta.