Näytetuokiot

Näytetuokiot ovat kokemuksellisia luentoja. Näytetuokioilla pääset kokemaan ja kokeilemaan! Näytetuokiot ovat maksuttomia ja niihin ei tarvitse ilmoittautua. Näytetuokiot alkavat ilmoitettuna kellonaikana. Näytetuokot pidetään 2.kerroksessa Lähteessä ja Kaarnassa. Olethan ajoissa paikalla! Ethän tule paikalle myöhässä, koska se häiritsee toisia osallistujia. Ota oma alusta tai viltti mukaan, jos tiedät jo etukäteen, että haluat olla makuulla.
klo 10.30-11.00 Qigong-tuokio, Paavo Rankinen, Lähde
klo 11.30-12.00 Suggestiorentoutus äänimaljoilla, Maria Haanpää, Lähde
klo 11.30-12.00 Intuitiivinen musiikkimaalaus, Katariina Porthan, Kaarna
klo 12.30-13.00 Läsnäolon äärellä, Jaana Vahtola, Lähde
klo 12.30-13.00 Yhteisrummutus, Susanna Mäki, Kaarna,
klo 13.30-14.00 OM Chanting, Heli Niskanen, Lähde
klo 14.15-14.45 Kehomielen avausta fascia liikkeiden avulla, Janne Heikkinen, Lähde
klo 15.45-16.15 Hetki enkeleiden kanssa, Minna Hanhela, Lähde
klo 16.30-17.00 Jooga Nidra ja äänimaljarentoutus, Mervi Valjus, Lähde

Qigong - liikettä hiljaisuudessa,  Paavo Rankinen
Tule kokemaan lempeää ja meditatiivista mielen ja kehon yhteyttä. Teemme yksinkertaisia qigong-liikkeitä, jotka paitsi rentouttavat myös virkistävät ja energisoivat päiväsi. Lisäksi käymme läpi kehon energiapisteitä akupainannan avulla. Et tarvitse aiempaa kokemusta. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Intuitiivinen musiikkimaalaus, Katariina Porthan
Ota hetki hengähdysaikaa ja virittäydy intuitiivisen luovuuden äärelle. Tässä työpajassa saat päästää irti ja antaa äänimaailmojen piirtyä eteesi paperille. Äänimaailmat voivat luoda sinussa monia tunnetiloja, maisemia ja toimia alitajuntasi kanavana oivalluksiin. Et tarvitse työskentelystä aiempaa kokemusta. Työpajassa käytetään liituja ja värikyniä Saat valmiin työn mukaasi työpajasta.

Suggestiorentoutus äänimaljoilla, Maria Haanpää
Suggestiorentoutus äänimaljoilla on rentoutushetki, jonka aikana sinun ei tarvitse suorittaa eikä stressata. Tunnilla rentoudut alustalla ja Maria soittaa monipuolisesti kongia, kristallisia äänimaljoja sekä Koshi-kelloja. Sinä saat keskittyä vain itseesi ja omaan olotilaasi. Maljat kumisevat ympärilläsi lempeästi, tasapainottaen chakroja ja samalla hellien mieltä ja kehoa. Samalla pääset rentoutumaan ja kylpemään lempeiden ääniaaltojen luomissa mielikuvissa ja positiivisten elämää innoittavien suggestioiden painautuessa syvälle alitajunnan tasolle.

Kehomielen avausta fascia liikkeiden avulla, Janne Heikkinen
Tällä kertaa sukellamme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin maailmaan täysin uudenlaisen fascia liikkeiden avulla. Fascia on kehomielemme aivot, joka varastoi tunteita ja traumoja itseensä ja lähettää sieltä signaaleja aivoihimme luoden jatkuvan alitajuisen stressitilan ja ahdistuksen elämäämme. Fascia on jokapuolella kehoamme useissa kerroksissa. Fascia järjestelmässä on 1000 kertaa enemmän neuroneita kuin aivoissamme. Tässä työpajassa teemme  liikkeitä, jotka ovat yksinkertaisia, mutta äärimmäisen tehokkaita. Et tarvitse mukaan mitään muuta kuin itsesi. Näytetuokioon on valikoitu liikkeitä, jotka voi tehdä vaatetuksesta riippumatta.

Hetki enkeleiden kanssa, Minna Hanhela
Tule viettämään hetki enkeleiden kanssa. Meditaation aikana enkelit hoitavat ja tulevat lähemmäksi omilla energioillaan. Saatat saada kosketuksen parantaviin ja rakkaudellisiin enkeli energioihin. Et tarvitse aiempaa kokemusta. Lämpimästi tervetuloa!

OM Chanting
OM on luomisen universaali ääni, korkein ja puhtain olemassa oleva värähtely. Ilmaisessa OM Chanting -ryhmäharjoituksessa OM - äänne aktivoi osallistujien potentiaalin itsensä parantamiseen. Vastaanottamiemme henkilökohtaisten hyötyjen lisäksi OM Chanting voi olla myös palvelua ihmiskunnalle. OM Chantingissa muodostuvat värähtelyt leviävät kahden kilometrin säteelle luoden harmonisen, rauhallisen ympäristön ja yhteyden ihmisten ja luonnon välille.

Jooga Nidra ja äänimaljarentoutus, Mervi Valjus
Jooga nidra on kokonaisvaltainen, palauttava rentoutusmenetelmä. Harjoituksen aikana lepäilet omalla paikallasi, ja ohjatusti laskeudut syvään rentoutumisen tilaan. Äänimaljarentoutus viimeistelee hetkemme. Voit antaa lempeän äänimaailman vapauttaa kehosi ja mielesi jännityksistä, huolista ja kiireen tunnusta. Ota mukaan oma alusta, ja halutessasi pieni viltti.

Läsnäolon äärellä, Jaana Vahtola
Laskeudu oman läsnäolosi äärelle hiljentymällä itseesi. Hengitys-, mielikuva- ja läsnäoloharjoitusten avulla annamme hermoston palautua. Tule juuri sellaisena kuin olet. Ota alusta, jos haluat pötkötellä osan ajasta.

Yhteisrummutus, Susanna Mäki
Ota oma rumpu mukaan ja osallistu yhteiseen rummutukseen. Aloitetaan tapahtuma yhteisellä rummutuksella – nostetaan energioita. Tuo oma rumpu kaikkien ihailtavaksi - rumpu näyttely. Voit osallistua toki myös ilman rumpuakin.
Rakkaus voittaa aina