Näytetuokiot

Näytetuokiot ovat kokemuksellisia luentoja. Näytetuokioilla pääset kokemaan ja kokeilemaan! Näytetuokiot ovat maksuttomia ja niihin ei tarvitse ilmoittautua. Näytetuokiot alkavat ilmoitettuna kellonaikana. Näytetuokot pidetään 2.kerroksessa Lähteessä ja Kaarnassa. Olethan ajoissa paikalla! Ethän tule paikalle myöhässä, koska se häiritsee toisia osallistujia. Ota oma alusta tai viltti mukaan, jos tiedät jo etukäteen, että haluat olla makuulla.
Qigong - liikettä hiljaisuudessa,  Paavo Rankinen
Tule kokemaan lempeää ja meditatiivista mielen ja kehon yhteyttä. Teemme yksinkertaisia qigong-liikkeitä, jotka paitsi rentouttavat myös virkistävät ja energisoivat päiväsi. Lisäksi käymme läpi kehon energiapisteitä akupainannan avulla. Et tarvitse aiempaa kokemusta. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Intuitiivinen musiikkimaalaus, Katariina Porthan
Ota hetki hengähdysaikaa ja virittäydy intuitiivisen luovuuden äärelle. Tässä työpajassa saat päästää irti ja antaa äänimaailmojen piirtyä eteesi paperille. Äänimaailmat voivat luoda sinussa monia tunnetiloja, maisemia ja toimia alitajuntasi kanavana oivalluksiin. Et tarvitse työskentelystä aiempaa kokemusta. Työpajassa käytetään liituja ja värikyniä Saat valmiin työn mukaasi työpajasta.

Viaton Kaunis Sinä, Marjut Moisala
Alustus ja ohjattu meditaatio. Marjut alustaa uusimman kirjansa Seitsemän kuolemansyntiä - Pyhyytesi versio pohjalta ja ohjaa voimallisen itsemyötätunto /sisäinen rakas meditaation yhdistämään Sinut Korkeamman Itsesi eli sisäisen rakkaasi kanssa.

OM Chanting
OM on luomisen universaali ääni, korkein ja puhtain olemassa oleva värähtely. Ilmaisessa OM Chanting -ryhmäharjoituksessa OM - äänne aktivoi osallistujien potentiaalin itsensä parantamiseen. Vastaanottamiemme henkilökohtaisten hyötyjen lisäksi OM Chanting voi olla myös palvelua ihmiskunnalle. OM Chantingissa muodostuvat värähtelyt leviävät kahden kilometrin säteelle luoden harmonisen, rauhallisen ympäristön ja yhteyden ihmisten ja luonnon välille.

Jooga Nidra ja äänimaljarentoutus, Mervi Valjus
Jooga nidra on kokonaisvaltainen, palauttava rentoutusmenetelmä. Harjoituksen aikana lepäilet omalla paikallasi, ja ohjatusti laskeudut syvään rentoutumisen tilaan. Äänimaljarentoutus viimeistelee hetkemme. Voit antaa lempeän äänimaailman vapauttaa kehosi ja mielesi jännityksistä, huolista ja kiireen tunnusta. Ota mukaan oma alusta, ja halutessasi pieni viltti.

Läsnäolon äärellä, Jaana Vahtola
Laskeudu oman läsnäolosi äärelle hiljentymällä itseesi. Hengitys-, mielikuva- ja läsnäoloharjoitusten avulla annamme hermoston palautua. Tule juuri sellaisena kuin olet. Ota alusta, jos haluat pötkötellä osan ajasta.

Yhteisrummutus, Susanna Mäki
Ota oma rumpu mukaan ja osallistu yhteiseen rummutukseen. Aloitetaan tapahtuma yhteisellä rummutuksella – nostetaan energioita. Tuo oma rumpu kaikkien ihailtavaksi - rumpu näyttely. Voit osallistua toki myös ilman rumpuakin.
Rakkaus voittaa aina