Näytetuokiot

Näytetuokiot ovat maksuttomia ja niihin ei tarvitse ilmoittautua. Näytetuokiot alkavat ilmoitettuna kellonaikana. Olethan ajoissa paikalla! Paikalle ei voi tulla myöhässä, koska se häiritsee toisia osallistujia.

Pari Jooga,  Tanja Wunsch

Rentoutus, Jaana Vahtola 
Anna itsellesi lupa pysähtyä kuuntelemaan kehoasi ja mieltäsi. Teemme lempeitä rentoutusharjoituksia mindfulnessin keinoin. Hengitys on olennaisessa osassa. Kaikki tehdään pakottamatta. Tule rauhoittamaan hermostoasi. Helli itseäsi ja Hellitä hetkeksi. 

Luova tanssi, Jaana Vahtola 
Tule nauttimaan luovan liikkeen riemusta. Parhaimmillaan luova tanssi mm. vapauttaa lihasjännityksiä, rentouttaa, antaa energiaa, puhdistaa, kasvattaa kehontuntemusta. Teemme lempeällä tahdilla. Tule juuri sellaisena kuin olet. Helli itseäsi ja Hellitä hetkeksi.

Nollaus, Kati Reijonen
Nollaus on meditoinnin karvalakkiversio. Se on 20 minuutin hiljentyminen hässäkän keskellä. Siinä siis läsnätään eli ollaan tässä ja nyt, juuri sellaisina kuin olemme. Se ei vaadi mitään osaamista ja sopii kaikille elämänkatsomukseen riippumatta. 

Äitimaan Kristallisydän -meditaatio, Anu Heinineva
Kuljemme hetkeen ja päivään paikallaolijoiden myötävaikutuksella kanavoidun meditaation kautta Äitimaan Kristallisydämeen ja työskentelemme Äiti-maan sisäisen hierarkian kanssa. Meditaatio sisältää rummutusta, kanavoitua musiikkia ja puhetta. 

Oman äänen voima, Erika Juusola
Rentoudu ja hoida laulamalla yhdessä helppoja mantroja

Rumpumatka, Pekka Raitakallio
Tervetuloa kokemaan rumpumatkan rentouttava tunnelma. Rummutus on oivallinen tapa päästä yhteyteen oman sisimmän kanssa. Rummun rytmi herättelee ja vahvistaa omaa sisäistä rytmiäsi.

Ääniparannus, Soma Kerttu 
Tule rentoutumaan, voimaantumaan ja ja ottamaan vastaan musiikin hoitavat värähtelyt. Soma on intuitiivinen taiteilija ja muusikko. Hän laulaa, soittaa huilua ja rumpua, joiden avulla hän toimii kanavana valomaailman rakkaudelliselle avulle kaikkien osallistujien korkeimmaksi parhaaksi. Lopuksi myös pieni äänimeditaatio, johon jokainen voi halutessaan osallistua omalla äänellään, laulutaitoa ei tarvita.