Näytetuokiot

Näytetuokioilla pääset kokemaan ja kokeilemaan! Näytetuokiot ovat maksuttomia ja niihin ei tarvitse ilmoittautua. Näytetuokiot alkavat ilmoitettuna kellonaikana. 
Olethan ajoissa paikalla! Paikalle ei voi tulla myöhässä, koska se häiritsee toisia osallistujia.

Ota oma alusta tai viltti mukaan, jos tiedät jo etukäteen, että haluat olla makuulla.

Kaarna
klo 10.30-11.15 Pururelax, Minna Karppinen
klo 11.15-11.45 Uuden maailman kynnyksellä, Heidi Kukka
klo 12.00-12.30 Luontoyheyden vahvistaminen, Anu Heinineva
klo 12.45-13.15 Shindo -rentoudesta voimaa, Satu Makkonen
klo 14.00-14.45 Sekhem meditaation, Marjut Moisala
klo 15.00-16.00 Hermot ja hermosto hallintaan, ikiaikaisin menetelmin, Teemu Syrjälä. Työpaja 10€
klo 16.15-16.45 Uuden ajan kristallimeditaatio, Anu Heinineva

Lähde
klo 10.30-11.00 Äänimatka ja maailmanpalvelus, Soma Kerttu
klo 11.15-11.45 Mitä kuuluu keho, Kristiina Paksuniemi
klo 12.00-12.30 Pyhän Naiseuden aktivointi, Minna Hanhela
klo 12.45-13.15 Ääni- ja rumpumatka, Piritta Sipola
klo 14.00-14.30 Pyhä Kohtaaminen oman itsen kanssa, Sari Kauranen
klo 14.45-15.15 Äänimaljarentoutus, Anniina Laine
klo 15.30-16.00 Stressi ja trauma fyysisessä kehossa, Henna-Riikka Muikkula
klo 16.15-16.45 Hetki mestareiden kanssa, Päivikki Rintala

Pururelax, Minna Karppinen
Pururelax itsehoitomenetelmä antaa sinulle välineet narskuttelun, hampaiden yhteen puremisen ja jännittämisen aiheuttamiin purentalihaskipuihin, päänsärkyihin, niskakipuihin, kireisiin hartioihin sekä muihin kehon kuormituksiin. Uskalla vapautua!

Äänimatka ja maailmanpalvelus, Soma Kerttu
Soma Kerttu rummuttaa, laulaa ja soittaa huilulla hoitavia säveliä. Tehdään maailmanpalvelus äänimatka/ valolähetys yhdessä valitsemaamme kohteeseen/aiheeseen.

Uuden maailman kynnyksellä, Heidi Kukka
Äitimaa tekee voimakasta ylösnousemustaan tässä ajassa. Me jokainen ihminen olemme osa tuota ylösnousemusta. Teemme yhdessä matkaa 3D tiheydestä kohti 5D tiheyden maailmaa. Mitä tämä tarkoittaa ja miten tämä kaikki näkyy meidän elämässämme? Luennon aikana voit ottaa halutessasi vastaan hoitavaa ja aktivoivaa energiaa. Yhdistetään yhteyttä Äitimaan runsauteen ja voimaan, puhdistetaan ja aktivoidaan sydänyhteyttä sekä avataan yhteyttä ylös lähteeseen/korkeampaan itseen.

Luontoyheyden vahvistaminen, Anu Heinineva
Kanavointitilaisuus, jossa otamme yhteyden luonnonhenkiin ja äitimaan sisäiseen hallitukseen. Kuulemme ajankohtaiset ohjaukset, mihin meidän olisi hyvä kiinnittää huomiomme NYT. Mitä Äiti-Maa toivoo Valotyöntekijöiltä tänään?

Mitä kuuluu keho, Maria Kristiina
Omasta kehosta huolehtiminen ja sen rakastaminen on elintärkeää tässä ajassa. Kun elän ja aistin omaa kehoani, olen myös enemmän läsnä tässä hetkessä. Kun rakastan omaa kehoani, säteilen rakkautta myös itsestäni ulospäin koko maailmalle. Nia on tanssillinen liikemuoto, joka saa vaikutteita muun muassa tai chistä, taekwondosta, joogasta ja eri tanssilajeista. Tuloksena on ainutlaatuinen fuusiolaji, jossa tärkeintä on oman kehon aistiminen ja kuuntelu. Tärkeintä on, että sinusta tuntuu paremmalta omassa kehossasi tunnin jälkeen kuin ennen sitä. Sinun ei tarvitse osata tanssia tullaksesi tunnille. Riittää, että sinulla on fyysinen keho ja haluat aistia sitä paremmin.

Divine Feminine - Pyhän Naiseuden aktivointi, Minna Hanhela
Avaudu Pyhän Naisen ja Jumalallisen Äidin energialle itsessäsi. Herätä muistijälki alkuperäisestä rakkaudesta ja naiseudesta jälleen henkiin. Nouse omaan voimaasi Pyhänä Naisena.

Shindo -rentoudesta voimaa, Satu Makkonen
Hyvinvoinnin tärkeä osa-alue on kehoyhteys, se että on sydämellisesti kuulolla oman kehonsa kanssa. Shindon hoidot ja harjoitukset kuten meridiaanivenytykset mahdollistavat kehon tilan kuulostelun, ”skannauksen” ja hoitamisen meridiaanien eli energiaratojen kautta. Meridiaaneilla liikkuvan tunne-energian tasapainottaminen ja kehon keskilinjan vahvistaminen ovat arjen hyödyllisiä taitoja. Tervetuloa tutustumaan rentoon shindoon!

Rumpu-ja äänimatka, Piritta Sipola
Rumpu-ja äänimatkalla johdatan sinut omiin sisäisiin tunnetiloihin- ja maisemiin. Saat vain olla, levätä ja vastaanottaa ja antaa rummun ja valokielilaulun ohjata sinua juuri sinne, minne tässä hetkessä kuuluukin. Kun sallit kaikkien piilossa olevien tunne-energioiden nousta näkyväksi, voi ne samalla vapautua järjestelmästäsi niinkuin on sinun parhaaksesi. Rummutus- ja valokielilaulu on rentouttavaa, hoitavaa ja jotkut kokevat sen myös hyvin parantavana. Äänenvärähtelyt menevät suoraan uskomuskerroksien ja muurien lävitse ja tavoittavat ihmiset todellisen olemuksen ja tunteet.

Pyhä Kohtaaminen oman itsen kanssa, Sari Kauranen
Tässä hoitotuokiossa aktivoimme ja harjoittelemme sydämemme pyhää parannusvoimaa. Kohtaamme sydämen tilasta käsin sisäistä lastamme, kipukohtiamme ja varjojamme. Ohjaan osallistujat sydämen taajuudelle ja suuntaamaan sen parantavan rakkauden ja valon siihen osaan itseämme, joka tässä hetkessä kaipaa parannusta, nähdyksi ja kuulluksi tulemista. Kutsumme myös Jumalan muuntavan valon työskentelemään meissä. Sydämemme hyvä tahto parantaa rakenteessamme kaikki epäharmoniassa oleva on aina synkronissa Luojamme rakkauden ja armon kanssa, jota Hänellä on luotujaan kohtaan.
-Ei ole sellaista kärsimystä, jota sydämen valo ei voisi sulattaa –

Sekhem Meditaatio "Paras versio sinusta", Marjut Moisala
Marjut ohjaa voimallisen tulielementin Sekhem-meditaation ja mestarihoidon Sekhemin mestareiden kanssa, yhdistymiseen Korkeampaan Itseesi ja parhaan versiosi käyttöönottoon. Meditaation aikana tasapainotat olemuksesi yin-yang-energiat Pyhän geometria keinoin ja aktivoit Merkaba-valokehosi, sekä sen kehittyneimmät muodot käyttöön. Sisältää myös aktivoinnin 13-chakran järjestelmään ja 13-säteiseen DNA.n.

Äänimaljarentoutus, Anniina Laine
Äänimaljarentoutus tai toiselta nimeltään sointukylpy kuuluu syvärentouttavaan ääniresonanssimetodiin, joka tuottaa kokonaisvaltaisen kokemuksen tuoden kehon ja mielen syvärentoutuneeseen tilaan. Ääni on värähtelyä, liikettä joka koskettaa meitä aivan solutasolta asti. Sointukylvyssä soitan 11 äänimaljaa, gongeja, kosheja sekä kristallimaljaa.Tutkitusti kehon ja mielen rentoutuessa virkeys- ja energiataso lisääntyy, stressitaso laskee, levollisuus ja unenlaatu paranee. Äänet huuhtovat mukanaan kehon kireydet ja hiljentävät lempeästi mielen hälinän. Äänimaljahoitajaksi olen opiskellut äänimaljojen syntylähteillä, Nepalissa Kathmandussa.

Hermot ja hermosto hallintaan, ikiaikaisin menetelmin, Teemu Syrjälä. Työpaja 10€
Työpaja on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat löytää vanhojen ja toimivien harjoitteiden avulla lisää apuja omien hermojen vahvistamiseen. Tie sinne käy, meidän oman hermoston kautta ja jo lyhyessä ajassa, voimme saada uudenlaista kosketusta omaan kehoomme ja sitä kautta mieleemme.

Stressi ja trauma fyysisessä kehossa, Henna-Riikka Muikkula
Keho on mielen muisti. On tärkeä tunnistaa, mitä keho kertoo. Kirkastetaan katseita ja laajennetaan tietoisuutta fyysisen kehojärjestelmän äärellä. Saat mukaasi uusia näkökulmia ja vinkkejä stressin tasapainoiluun.

Hetki mestareiden kanssa, Päivikki Rintala
Mestarit Adama, Kryon ja Maitreya tuovat lyhyesti esille tärkeitä ajankohtaisia asioita. Tämän jälkeen seuraa kyselyosuus, jossa istuntoa seuraavat voivat esittää mestareille lyhyitä kysymyksiä. Kuan Yin on luvannut virtauttaa rakkautta koko tilaisuuden ajan.

Uuden ajan kristallimeditaatio, Anu Heinineva
Kanavoitu meditaatio, jossa matkustamme Kristallienergioiden avulla meille valmisteltuun parannustilaan. Henkioppaamme ja valon auttajat ovat läsnä johdattamassa matkaa Anun puheen välityksellä. Jorma kanavoi meditaatiomusiikkia.Rakkaus voittaa aina