Näytetuokiot

 Näytetuokiot ovat maksuttomia ja niihin ei tarvitse ilmoittautua. Näytetuokiot alkavat ilmoitettuna kellonaikana. Olethan ajoissa paikalla! Paikalle ei voi tulla myöhässä, koska se häiritsee toisia osallistujia.

Näytetuokiot, luokka 2
klo 11.00-11.20 Pilates, Piia Saapunki
klo 11.30-11.50 Äijäjooga, Pirita Mäntyjärvi
klo 12.00-12.20 Virittäytyminen korkeampaan itseen, Sari Kauranen
klo 12.30-12.50 Rumpumatka, Pekka Raitakallio
klo 14.00-14.20 Vapauta kehosi, vapauta äänesi, Tiia Karhi
klo 14.30- 14.50 Ryhmärummutus ja Intuitiivinen laulu, Soma Kerttu
klo 15.00-15.20 Shindo, Satu Makkonen
klo 15.30-15.50 Shaktitanssi, Pirita Mäntyjärvi
klo 16.00-16.20 Rumpumatka, Pekka Raitakallio

Rumpumatka, Pekka Raitakallio
Tervetuloa kokemaan rumpumatkan rentouttava tunnelma. Rummutus on oivallinen tapa päästä yhteyteen oman sisimmän kanssa. Rummun rytmi herättelee ja vahvistaa omaa sisäistä rytmiäsi.

Äijäjooga, Pirita Mäntyjärvi
Vain miehille. Voit olla pitkä tai lyhyt, lihava tai laiha, puhelias tai hiljainen, nuori tai iäkkäämpi herrasmies, jäykkä kuin rautakanki tai sulavan notkea kuin gepardi. Rauhallinen joogaharjoitus sopii kaikille. Tule testaamaan vaikka!

Ryhmärummutus ja Intuitiivinen laulu, Soma Kerttu
Soma kerttu rummuttaa itsetekemällään voimarummulla ja laulaa intuitiivista laulua, joka on sydämestä kumpuavaa hoitavaa ääntä. Tämä ryhmätilaisuus on hyvin rentouttava ja syvähoitava, jokaisen läsnäolijan korkeammaksi parhaaksi.Soma Kertun laulu ja rummutustahti määräytyy aina sen mukaan ketä on paikalla. Jokainen saa myös yksilöllistä hoitoa.
 
Virittäytyminen korkeampaan itseen, Sari Kauranen
Avaan kanavana osallistujille valomaailman korkeat rakkauden ja valon energiat sekä auttajien läsnäolon. Avaamme kuin pyhän tilan, jossa sinua autetaan pääsemään kosketuksiin todellisen itsesi kanssa, jota voidaan kutsua korkeammaksi sieluksi ja Kristusminäksi. Kun saat yhteyden sinussa olevaan Jumaltodellisuuteen, todellinen viisautesi ja rakkaus pääsevät ohjaamaan ja ravitsemaan sinua.

Vapauta kehosi, vapauta äänesi, Tiia Karhi
Vapautetaan keho ja ääni liikkeiden, ääntelyn ja helppojen kinesiologisten tekniikoiden avulla. Tervetuloa tutustumaan kehoon, mieleen ja ääneen!
Tiia Karhi on Psykokinesiologi, KC, TFH-kouluttaja (IKC-rekisterissä), ääneen ja musiikin vaikutuksiin perehtynyt diplomikinesiologiopiskelija, sekä musikaalinen luennoitsija.

Shindo, Satu Makkonen
Shindo -nautinnollista kehon ja mielen huoltoa yksin ja yhdessä! Shindo on monipuolinen ja lempeän tehokas menetelmä itsehoitoon ja toisen tukemiseen. Sitä voi tehdä itsekseen, kaverin kanssa, ryhmässä tai käydä hoidossa. Shindo näytetuokiossa tutustutaan aktiivisiin rentousharjoituksiin ja rentousvenytyksiin sekä siihen miten niitä shindossa tehdään: lempeästi, rauhassa ja rennosti. Saat esimerkkejä miten venyttelyä tuetaan ja tehostetaan omilla tai toisen tekemillä otteilla ja rapsutuksilla. Lopuksi pieni hoitonäyte.

Shaktitanssi, Pirita Mäntyjärvi
Shaktitanssi on syvä kundaliini- ja hathajoogaan, hindumytologiaan sekä eri tanssilajeihin pohjautuva henkinen harjoitus. Dynaaminen venytys, tanssi, vapaa ja luova tanssi, rentoutus, meditaatio sekä mantrat vapauttavat ja tasapainottavat tukkiutunutta energiaamme niin kehossa kuin tunnekentässä ja mielen tasolla.