Työpajat

Työpajat antavat syvämpää tietoa ja kokemusta aiheista, joita messuilla on käsitelty. Työpajat ovat sunnuntaina 2.10. Valon Vintillä, Ketokatu 8 sekä Oulun steinerkoululla, Isokatu 94, Parantamo DianaSofia, Tarkka -ampujankatu 14 LH 2 ja Oulun Suolahoitola, Kempeleentie 7.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Ilmoittautuminen suoraan työpajan ohjaajalle. Maksu suoraan työpajan ohjaajalle.

Tarot -kurssi
-Tuula Huhtala

Su 2.10. klo 10.00-16.00
Oulun steinerkoulu, Isokatu 94
Hinta  79€
opiskelijat ja eläkeläiset/työttömät 69€€
Tarot Vanha Viisaus: ikivanha oppi, jota jo ajanlaskun alussa siirrettiin isältä pojalle. Kunnes vauraudessa elävä Pohjois-Italia kehitti paperia muistuttavaa materiaalia, johon opit kirjattiin ylös. Tietoa ensimmäisistä opeista löytyy 1325-luvulta. Tarotit kuuluvat ylhäistöön ja rahvaat eivät tienneet tästä, sillä tämä oli suuri salaisuus.

Asiat käydään läpi selkeästi ja ymmärrettävästi, jottei aloittelijankaan tarvitse pelätä. ”En tiedä Taroteista mitään”, hyvä niin sillä tämä on kuin lasten aapinen alusta loppuun. Opimme jo 1-kurssilla lukemaan tarot-kortteja. Käymme läpi: 78 kappaletta kortteja, jotka sisältävät; 22 suurten salaisuuksien korttia, 16 hovikorttia ja 40 pienten salaisuuksien korttia. Intuition kohtaaminen korttia katsellessa, värit ja symbolit.

Miten Tarot-kortteja käytetään, kuinka ne otetaan käyttöön, niiden sekoitus/säilytys, vuodenajasta riippuen pöydällä kynttilä tai tuore kukka. Mitä haluaisit kysyä Taroteilta? Mitä tarkempia ja yksityiskohtaisempia kysymykset ovat, sitä paremmin Tarotit vastaavat peilin lailla.

Lounastamme Damskossa omakustanne hintaan, omat välipalat mukaan.

Kurssin hinta 79€ sis. kurssimateriaalin sekä aamu/iltapäivä kahvit.

Ilmoittautumiset suoraan Tuulalle tuula.huhtala@windowslive.com tai messuosastolla.

Opi lukemaan progelistaasi
-Johanna Karpov

Su 2.10. klo 10.30-12.30
Valon Vintti, Ketokatu 8
Hinta 30€
(sis. Progressiivisen kuun listauksen sekä opetuksen)


Työpajassa opetellaan lukemaan progressiivisen kuun listaa, jonka avulla pystymme tietoisesti seuraamaan sielumme kehityskulkua. Me jokainen käymme läpi 12-osaisen prosessin, jonka jossain vaiheessa aina olemme. Kuten luonnossa myös meissä vaihtuvat eri vuodenajat, joskin n.27 vuoden syklissä. Lähde elämäsi matkalle ja tule luomaan uudenlainen yhteys sieluusi!

Ilmoittautuminen suoraan Johannalle johanna.karpov@protonmail.com p.041-5021669 tai messuosastolla.

Tietoinen parisuhde
-Päivi Eteläniemi

Su 2.10. klo 10.30.-12.30
Oulun steinerkoulu, Isokatu 94
Hinta 20€, paikkoja rajoitetusti.
Lämpimästi tervetuloa mukaan parisuhde työpajaan, syventymään itseesi ja löytämään työkaluja parisuhteen kukoistamiseen. Tämä on sinulle, kun todella haluat sitoutua itseesi ja tehdä kaikkesi parisuhteesi eteen. Annan laajentuneen tietoisuuteni kautta uutta näkökulmaa, jotta voit ymmärtää parisuhdettasi syvemmin.

Ilmoittautuminen suoraan Päiville paividg@hotmail.com p.044- 523 5224 tai messuosastolla.

Hellitä hengittäen
-Jaana Vahtola

Su 2.10.2022 klo 12.00-15.00
Oulun Suolahoitola, Kempeleentie 7B (Limingantulli)
Hinta 45 €, paikkoja rajoitetusti
Työpaja, jossa todellakin pääset hellittämään!

Anna itsellesi hetki läsnäolon äärellä. Keskitetään huomio hengittämiseen. Annetaan parasympaattisen hermoston tehdä työtään; keho ja mieli palautuu ja rentoutuu. Hengittäminen voi vapauttaa kehojännityksiä ja avata tunnelukkoja.

 Pääset kokeilemaan myös suolahuonehoitoa, joka hellii hengityselimistöämme ja ihoamme. Mitä suolahuoneessa tehdään? Istutaan, rentoudutaan ja hengitetään! Työpajan loppuun syvärentouttava äänimaljarentoutus. Työpajan hintaan sisältyy välipala. Helli itseäsi ja hellitä hetkeksi.

Ilmoittautuminen jaana@hyvinvointihellita.fi tai messuosastolla.

Saat ilmoittautumisen jälkeen tarkemmat ohjeet.

Witun Woima rituaali
Hekla Muotka

Su 2.10. klo 13.00-15.00
Valon Vintti, Ketokatu 8
Hinta 20€
Witun Woima on muutakin kuin ruma sana. Witun Woima on meissä jokaisessa asuva sisäinen tuli, henkinen maadoittava voimamme. Häpeämätön voima, joka näyttää missä kulkee sinun rajasi, ne joita kukaan ei saa ylittää. Suurimmalla osalla se on meillä hukassa, osa löytää sen elämän polkua kulkiessaan kokemuksien ja henkisen kasvun kautta, osa ei koskaan.

Minun sisäinen voimani on kokenut kovia, kärsinyt, kasvanut ja viimein saanut kylläkseen kokemastaan ja sanonut ”nyt tämä riittää”.

Tässä seisoo Vitun voima vitun
voima maan mahti
mahti taivaita koskettavi
Tässä seison
tässä laulan
tässä laulan luontoni lujaksi
tanssin tanhut taivaiset
Mul on valta
mul on voima
Mul on villin naisen vapaa huuto!

Lapin Akka

Tässä on osa voimaloitsusta, tämän loitsun ja” Vitun Voima” itkuvirren sanojen siivittämänä tuodaan esiin sitä Witun woimaa, häpeämätöntä voimaa, jota on piilotettu ja painettu maan syleen aikojen saatossa. Se feminiininen voima, jonka osallistujat tulevat joko löytämään, tuntemaan, liikauttamaan tai vahvistamaan omaa piilotettua tai jo löydettyä voimaansa.

Witun Woima rituaalin kehyksinä ovat shamanistiset elementit: maa, vesi, ilma ja tuli. Rituaalissa rentoudumme, itkemme, tanssimme, käymme rummun säestyksellä mielikuvamatkalla, nauramme ja rummutamme, kukin oman halunsa mukaan. Mukaan saa ottaa oman rummun mikäli sellaisen omistaa.

Witun woima on universaali unisex feminiini voima, jonka soisi kaikkien elämänsä aikana löytävän, naiset sekä miehet.

Ilmoittautuminen suoraan Heklalle, loimuakka@gmail.com p.+358445335839 tai messuosastolla.

Aurakentän puhdistaminen Celestial Aura Healing
-Antti Häyhä

Su 2.10. klo 13.00-15.00
Oulun steinerkoulu, Isokatu 94
Hinta 30€
Energiakehoissamme on monien aikaisempien inkarnaatioiden myötä kertyneitä haitallisia kiinnikkeitä ja blokkeja. Osa niistä on Maan ulkopuolisista inkarnaatioista, osa Maa-elämistä. Celestial Aura Healing Meditaatiossa avaamme turvallisesti sieluyhteyden Äiti Maan ja Alkulähteen välille ja poistamme näitä ylimääräisiä kiinnikkeitä. Hinta 30€. Käteinen tai kortti käy.

Ilmoittautumiset suoraan Antille antti@holy-healing.com 040 729 3416

Vapaudu ja Iloitse Enkeleiden kanssa -työpaja
– Anne Maarit Lahti-Ahola – DianaSofia

Su 2.10. klo klo 14.00-17.00
Parantamo DianaSofia, Tarkka-ampujankatu 14 LH 2 (liiketila katutasossa)
Hinta 30€ -10% opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset
Kaikki lähtee ajatuksista, joita sinä Luojan luoman kauniin pääsi sisällä synnytät. Luot elämääsi koko ajan ajatuksillasi, vaikka et sitä tietoisessa mielessäsi aina tiedostakaan. Mielen hallinta on avain onnelliseen, runsaaseen elämään. Joka ikinen ajatuksesi lähtee maailmankaikkeuteen, ja liittyessään kollektiiviseen mieleen, luo aina jotakin, jollakin aikataululla. Lisäksi ajatuksista seuraa tunteita ja tunteet aiheuttavat kehosi reaktiot – kehokin on mielen jatke. Kaikki siis kumpuaa ajatuksista, ne ovat sinun oman elämäsi hallinnan lähde. Me kaikki sitten yhdessä luomme tämän maailman, jossa elämme.

Työpajan alussa puhumme niistä asioista, jotka estävät sinua elämästä oman tahtosi mukaista elämää. Käymme läpi yleisimpiä kompastuskiviä, joita voit peilata itseesi. Hyvin usein nämä asiat johtuvat uskomuksistasi ja peloistasi, jotka ohjaavat egon kontrolloimana jokapäiväistä elämäämme. Tämän jälkeen puhdistaudumme Arkeija Sanctielin meditaatiossa. Sanctiel on erikoistunut syvälliseen puhdistamiseen mielen tasojen, tunteiden ja kehon osalta. Hän on myös Pyhyyden enkeli.

Tauon jälkeen esittelen sinulle tapoja luoda täydellinen elämä itsellesi. Käymme läpi luomisen tapoja liittyen mielesi rauhaan, terveyden tilaasi ja jokapäiväiseen arkeesi – ihan koko elämääsi. Oivallusten kautta sinä ja elämäsi alkavat muuttumaan heti, koska silloin synnytät uudenlaisia ajatuksia, jotka jälleen luovat elämääsi uusiksi. Voit vapautua vanhasta ja alkaa vastaanottamaan maailmankaikkeuden sinulle tarjoamia mahdollisuuksia. Päivän toisessa meditaatiossa täytymme Korkeamman Rakkauden ja Ilon energialla Arkkienkeli Joyielin luotsatessa meitä. Ilon enkeli Joyiel on erikoistunut kokonaisvaltaiseen parantamiseen mielen ja kehon tasoilla.

Voit jo valmiiksi ennen työpajaa miettiä niitä asioita, joita tahdot muuttaa elämässäsi.

Tauolla tarjoan kahvia, teetä ja keksejä.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan työpajaan – vapautumaan estoistasi ja aloittamaan erilaisen, antoisan ilon ja runsauden täyttämän elämän!❤

Hinta 30 € (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, yksinhuoltajat, Zoom-osallistuminen 27 €)

Voit ilmoittautua työpajaan messuilla DianaSofian Enkeli-osastollamme, spostilla AnneMaarit@dianasofia.fi tai WhatsAppilla/tekstarilla puh. 040 704 6847.

Valokieli-työpaja
-Zion Serafina Sipola

Su 2.10.2022
klo klo 15.30-18.00
Valon Vintti, Ketokatu 8
Hinta 40€
Valokieli on nimensä mukaisesti valon kieli, universaali sielun-ja rakkauden kieli. Jokainen sielu ymmärtää valokieltä ja jokaisella on myös kyky kommunikoida valokielen avulla, kunhan palautamme tämän mahtavan kyvyn itsellemme takaisin. Valokieli kommunikaatio voi tapahtua monin eri tavoin, esimerkiksi puheen, laulun, tanssin, kirjoittamisen ja piirtämisen avulla. Valokieli on hyvin harmonisoivaa, parantavaa ja energioita nostattavaa ja sen kanssa työskenteleminen avaa itsessä aina uusia taajuuksia ja tasoja.

Työpajassa tutustumme yhdessä valokieleen, teemme erilaisia harjotteita/aktivaatioita ja kanavoin myös koko ryhmälle yhteisen esteiden poisto-parannushoidon.

Ilmoittautuminen suoraan Zionille pirittapinola@gmail.com p. 0403533116 tai messuilla näytetuokioiden yhteydessä.

Chakrajooga
-Tanja Wunsch

Lempeää liikettä ja läsnäoloa
Su 2.10. klo klo 15.30-17.00
Oulun steinerkoulu, Isokatu 94
Hinta 25€
-10% Tässsä Hetkessä yhdistyksen jäsenille
Tässä työpajassa keskitymme jooga-asanoiden lisäksi energiakehomme seitsemään päächakraan. Jooga liikkeet vahvistavat ja notkistavat kehoa, hengitysharjoitukset rauhoittavat hermostoa ja tunnin lopussa chakra meditaatio rauhoittaa keho mielen kokonaisvaltaisesti. Aiempaa kokemusta joogasta tai meditaatiosta et tarvitse.

Ota mukaan oma joogamatto (muutamia lainattavissa) ja harjoitteluun sopiva vaatetus.

Ilmoittautuminen Yoga Feeniksin verkokaupasta tai messuosastolla.

Tässä Hetkessä ry:n jäsenille -10% hinnasta alekoodilla ILOA100
Verkkokauppa kysyy alekoodia ostaessa, joten tällä saa alennuksen.