Työpajat

Työpajat antavat syvämpää tietoa ja kokemusta aiheista, joita messuilla on käsitelty. Työpajat ovat 2. kerroksessa Kaarnassa.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Ilmoittautuminen suoraan työpajan ohjaajalle tai messuilla info-pisteeseen. Maksu suoraan työpajan ohjaajalle.

Päästä irti pelosta ja kytkeydy rohkeuteesi,
Katja Törmänen

La 7.5. klo 12.30-13.30
Kaarna
Hinta 15€
Jos uutiset aiheuttavat huolta ja ahdistusta, jos mieli pyörittää uhkakuvia siitä, mitä voisi tapahtua, jos olet väsynyt elämään pelon vallassa – silloin tämä työpaja on sinulle.

Käymme läpi yksinkertaisia ja nopeasti vaikuttavia työkaluja, joilla pelosta voi päästää irti. Riippumatta siitä, mihin se liittyy tai miten hallitsevalta se tuntuu.

Eikä pelosta irti päästäminen tarkoita, ettet osaisi enää varoa tai varautua tulevaan, tai että kieltäisit tosiasiat. Sen sijaan se tarkoittaa, ettet enää jää pelon valtaan, vaan löydät rohkeutesi. Näet selvemmin, mitä todella on tässä ja nyt, ja osaat tehdä parempia päätöksiä ja toimia järkevämmin – jos ja kun on sen tarve.

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittautuminen etukäteen Katjalle, katjamtormanen(at)gmail.com tai messuilla info-pisteeseen.

Witun Woima rituaali
Hekla Muotka 10€

La 7.5. klo 14.00-14.30
Kaarna
Hinta 10€

Witun Woima on muutakin kuin ruma sana. Witun Woima on meissä jokaisessa asuva sisäinen tuli, henkinen maadoittava voimamme. Häpeämätön voima, joka näyttää missä kulkee sinun rajasi, ne joita kukaan ei saa ylittää. Suurimmalla osalla se on meillä hukassa, osa löytää sen elämän polkua kulkiessaan kokemuksien ja henkisen kasvun kautta, osa ei koskaan. Minun sisäinen voimani on kokenut kovia, kärsinyt, kasvanut ja viimein saanut kylläkseen kokemastaan ja sanonut ”nyt tämä riittää”. 

Tässä seisoo Vitun voima
vitun voima maan mahti mahti
taivaita koskettavi
Tässä seison
tässä laulan
tässä laulan luontoni lujaksi
tanssin tanhut taivaiset

Mul on valta
mul on voima
Mul on villin naisen vapaa huuto!

Tässä on osa voimaloitsusta, tämän loitsun ja” Vitun Voima” itkuvirren sanojen siivittämänä tuodaan esiin sitä Witun woimaa, häpeämätöntä voimaa, jota on piilotettu ja painettu maan syleen aikojen saatossa. Se feminiininen voima, jonka osallistujat tulevat joko löytämään, tuntemaan, liikauttamaan tai vahvistamaan omaa piilotettua tai jo löydettyä voimaansa. Witun Woima rituaalin kehyksinä ovat shamanistiset elementit: maa, vesi, ilma ja tuli. Rituaalissa rentoudumme, itkemme, tanssimme, käymme rummun säestyksellä mielikuvamatkalla, nauramme ja rummutamme, kukin oman halunsa mukaan. Mukaan saa ottaa oman rummun mikäli sellaisen omistaa. Witun woima on universaali unisex feminiini voima, jonka soisi kaikkien elämänsä aikana löytävän, naiset sekä miehet.

Ilmoittautumiset etukäteen Heklalla, loimuakka(at)gmail.com tai messuilla info-pisteeseen

TRE© -tärinärentoutus
 -löydä oma värähtelysi
Niina Ailovuo

La 7.5. klo 15.00-16.00
Kaarna
Hinta 40€

Arjessa on paljon erilaisia haasteita, jotka vaikuttavat kehoosi ja mieleesi. Nämä haasteet jumittavat sinua mielen ja kehon tason lisäksi myös energeettisellä tasolla. Esimerkiksi arjen kiire, työpaineet, vähäinen uni ja kovatehoinen liikunta ilman tarpeellista palautumista aiheuttavat kireyttä lihaksissa, ärtyneisyyttä mielessä ja myös erilaisia tukoksia energiatasolla. Tiesitkö, että sinulla on kehossasi täysin luonnollinen palautumismekanismi, joka puhdistaa sinua kaikesta tästä ylimääräisestä taakasta? Voit helposti kytkeä sen päälle ja antaa kehosi työstää itsensä puhtaaksi. Tämä sama mekanismi aktivoituu esimerkiksi joka ilta unisäpsyjen muodossa, joiden tarkoitus on rentouttaa kehoasi, jotta nukkuminen olisi levollisempaa. Kun opit kytkemään tämän menetelmän päälle, niin sinun ei tarvitse muuta kuin ikäänkuin sivusta tarkkailla, miten kehosi liikkuu ja työstää eri asioita. Saat kokea kuinka paljon kevyempi olo omassa kehossa voikaan olla <3

Tässä 60min työpajassa opettelemme TRE© -tekniikan käytön ja saat myös videomateriaalin omaharjoittelun tueksi. On tarkoitus, että pystyt käyttämään menetelmää työpajan jälkeen omassa arjessasi.

TRE© menetelmän hyödyt
* enemmän energiaa ja kestävyyttä
*  vähemmän huolia, ahdistusta ja työstressiä
*  parempi uni
* vähemmän lihas- ja selkäkipuja, lisääntynyt liikkuvuus
*  parantunut tunteiden tunnistaminen ja hallinta
*  selkeämpi, kevyempi mieli

Työpaja sopii kaikille keholtaan ja mieleltään perusterveille

Mukaan mahtuu 20 osallistujaa Hinta: 40€ (sis. ohjauksen sekä videomateriaalin omaharjoittelun tueksi) ILMOITTAUTUMINEN MEILITSE: niina(at)sielunliike.com

Tähtimeditaatio
Päivi Kaskimäki ja Zion Serafina

la 7.5. klo 16.15-17.00
Kaarna
hinta 20€


Päivin ja Zionin yhteinen Tähtimeditaatio. Päivi saataan eri tähdistöihin ja Pirita avaa äänellä ja omalla kanavallaan kunkin paikan energioita. Päivi kertoo tähteläisten erityisistä persoonallisuuden piirteistäsi. Meissä jokaisessa on monien tähdistöjen piirteitä ja meidät kaikki on tehty tähtipölystä, tähdistöjen alkuaineista. DNA:si muistaa ja on näissä erityisissä energioissa avautumassa, tuoden tietoisuuteesi aivan uudenlaisia asetuksia mahdollisuuksistasi. Lämpimästi tervetuloa ennenkokemattomalle matkalle Linnunradan ja kosmoksen äärettömiin maailmoihin. Ilmoittauminen etukäteen pirittapinola(at)gmail.com tai messuilla INFO pisteesee.

Matka Pyhään Anteeksiantoon ja Toivonliekin Aktivaatio
Kaija Wittenberg

Su 8.5. klo 10.30-11.30
Kaarna
Hinta 20€

Tässä työpajassa Kaija luotsaa Pyhyyden enkeli Sanktielin ja Äitijumala Sofian Pyyteettömän rakkauden Serafina Sofian kanssa osallistujat läpi puhdistavan ja vapauttavan sieluntason anteeksiantoprosessin sekä ohjaa Toivonliekin aktivaation luomaan sisäistä rauhaa, tasapainoa ja pyyteetöntä rakkautta.

Ilmoittautumiset etukäteen Kaijalle kaija.wittenberg(at)gmail.com tai messuilla info-pisteeseen

Oviraha 20€

Sieluntehtäväsi,
Päivi Kaskimäki

Su 8.5. klo 12.00-13.00
Kaarna
Hinta 20€
Mikä on sinun sielullinen puolesi ja miten se ilmentyy persoonallisuudessasi?

Se selviää tässä työpajassa. Meillä on kaikilla kaksi Maya-astrologista merkkiä. Maya-syntymämerkki joka kertoo ihmisyyden laaduistasi ja PsiKrono eli voimamerkkisi kertoo sielullisesta laadustasi tässä inkarnaatiossa. Nämä yhdessä vaikuttavat monin tavoin identiteettiisi.

Voimamerkkisi antaa tietoa mitä olet tullut sieluntehtävänä ilmentämään elämässäja persoonallisuudessasi. Merkkiisi liittyy neljä voimaa jotka ohjaavat sinut intohimosi lähteelle ja todellisen olemuksesi äärelle, sieluntehtäväsi toteuttamiseen.

 Käy laskemassa Maya-syntymämerkkisi tästä ennen työpajaa, ellet vielä tiedä sitä. Saat luonnekuvauksen laskurista. https://www.paivikaskimaki.com/maya/maya-merkki-laskuri/

Voimamerkkisi eli PsiKronon luonnekuvauksen ja nimen saat työpajassa.

Lämpimästi tervetuloa ennenkokemattomalle matkalle itsetuntemukseen ja sieluntehtäväsi äärelle.

Ilmoittautumiset etukäteen Päiville, info(at)paivikaskimaki.com tai messuilla info-pisteeseen

Soulfulness™ - koe sielun täyteys, Antti Häyhä

su 8.5. klo 13.15-14.15
Kaarna
Hinta 20€

Soulfulness on uusi metodi sieluyhteyden parantamiselle ja elämän avaaminen entistä merkityksellisemmäksi. Soulfulnessissa yhdistyvät sielu, mieli, keho, ravinto, tantra ja luovuus. Minuuden kaikki tasot ovat yhtä tärkeitä mutta vasta kun sielullinen olemuspuoli liitetään mukaan, syvempi ja pysyvämpi elämän muuntuminen alkaa. Soulffulness on Antti Häyhän (Spiritual Therapist ja Celestial Aura Healing pääkouluttaja) ja Anne Puolakanahon (psykologian tohtori, Jyv. yliopiston tietoisuustutkija) kehittämä metodi.

Ilmoittauminen etukäteen Antille antti@holy-healing.com tai messuilla info-pisteeseen.