Infoa Näytteilleasettajille

Messut on loistava mahdollisuus tavata uusia asiakkaita, tuoda esille omia tuotteita ja palveluita, tehdä näytehoitoja tai tulkintoja.

Messut pidetään Hiukkavaaratalolla, jossa on iso aula ja kaikille löytyy hyvät esittelypaikat. Messut ovat kaksipäiväiset ja paikkavaraus on molemmille päiville.

Esittelytila pieni, koko 1,8m x 1,5m 125,80€+ 30.20€ yht. 156,00€ (132,60€ jäsenhinta)

Esittelytila iso, koko 3,6m x 1,5m 251,60€ + alv 24% 60,40€ yht. 312,00€ (265,20 jäsenhinta)

Tässä Hetkessä ry:n YrittäjäJäsenille alennus Esittelytilasta -15%.
Lue lisää Tässä Hetkessä yhdistyksestä ja liity mukaan jäseneksi -> Tässä Hetkessä ry

Omat esittelypöydät mukaan!

Voit vuokrata meiltä esittelypöydän 20€ (netto 16.12 +alv24%3,88)
-180cmx80cm tai pyören pöydän 128cm
-vuokrapöytiä on rajoitetusti, joten varaathan pöydän etukäteen!!

Hoitoja tekeville katsotaan sopiva tila pienen esittelytilan hinnalla. Muut tilat ja koot hinnoitellaan sopimuksen mukaan.

Meillä on messujen alusta asti ollut käytäntö, että yksi esittelijä/tuotemerkki. Paikat jaetaan nopeusjärjestyksessä. Mikäli jo messuilla ollut esittelijä haluaa tulla mukaan seuraaville messuille, on hänellä siihen ensimmäisenä esittelijä oikeus. Mikäli hän ei varmista osallistumista tammikuun loppuun mennessä, niin sitten esittelijä vaihtuu.

Kaikkien näytteilleasettajien yhteystiedot tulevat nettisivuillemme ja toivomme lyhyen esittelyn, mitä tuotteita, hoitoja, tulkintoja, palveluja sinulla on. Nettisivuiltamme saat myös linkin omalle sivullesi, josta kiinnostuneet voivat lukea lisätietoja.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Näytteilleasettajat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Voit ilmoittautua mukaan messuille alla olevalla lomakkeella tai suoraan Katille p.040 5472739 ilonvalkeat@gmail.com. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Ilmoittautuminen Näytteilleasettajaksi

Tässä Hetkessä ry:n YrittäjäJäsenille alennus Esittelytilasta -15%.

Lue lisää Tässä Hetkessä yhdistyksestä ja liity mukaan jäseneksi

Lämpimästi tervetuloa mukaan Tässä Hetkessä yhdistykseen.
YritysJäsenmaksu on 50€ ja näin ensimmäisenä vuonna saat jäsenedut vuoden 2022 loppuun asti. Jäsenenä saat mm. alennusta ILON Valkeat hyvinvointimessujen paikasta sekä muista yhdistyksen järjestämistä tapahtumista.

Tässä Hetkessä ry

Yhdistyksen tarkoituksena on ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäminen ja tukeminen. Ihminen on psykofyysinen kokonaisuus, jonka kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuuluu mm. fyysinen, emotionaalinen, henkinen, sosiaalinen, älyllinen ja taloudellinen hyvinvointi. Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin vaikuttavat mm. terveys, ravinto, liikunta, henkinen jaksaminen, luontoyhteys, luovuus, ilo, innostus sekä yhteisöllinen tekeminen. Yhdistyksen kantava ajatus on sydämellä tekeminen ja toimiminen rakkaudesta käsin. Yhdistyksen tarkoitus on myös pienyrittäjien ja heidän jaksamisen tukeminen. Yhdistys on polittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton.

Tarkoituksen toteuttamiseksi yhdistys järjestää jäsentapaamisia, messuja ja tapahtumia, retkiä, koulutuksia, kulttuuri- ja luontotapahtumia sekä muuta virikkeellistä toimintaa. Lisäksi yhdistys voi hakea hankerahoitusta ja avustuksia.