Luennoitsijat ja näytetuokioiden ohjaajat

Messulla on monipuolinen joukko asiantuntevia luennoitsijoita ja näytetuokioden ohjaajia.

Johanna Karpov

Olen Astrologi Johanna Karpov, valmistun tämän vuoden lopulla homeopaatiksi kansainvälisesti arvostetusta The School of Homeopathysta. Osaamiseni keskittyy ihmisen tietoisuuden laajentamiseen ja kehittämiseen astrologian ja tulevaisuudessa myös homeopatian avulla. Olen tutkinut rinnakkaistodellisuutta (astrologisesti puhutaan progressiivisen kuun merkistä) reilun kymmenen vuoden ajan, joskin kollektiivitasolla vasta n.3 vuotta. Olen kirjoittanut vuonna 2012 Astrologian oppaan, josta on tehty vuonna 2020 päivitetty versio Astrologian lähteillä.

Joonas Tapio

Oon Joonas ja tyyppinä varmasti ainutlaatuinen, niin kuin meistä jokainen! Mua kiinnostaa ihmisyys, musiikki, hyvinvointi ja liikunta sekä muutenkin elämän ihmeellisyys ja mysteerit. Teen intohimoisesti musiikkia ja taidetta sekä toimin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa koutsina/mentorina. Teen myös intuitiivisia hoitoja. Kulttuuri- ja taidepuolella haluan tuua ihmisiä yhteen juhlimaan sekä nauttimaan yhdessäolosta! Siks mulle onkin luontevaa toimia seremoniamestarina sekä artistina juhlissa ja keikoilla.


Hekla Muotka

Olen Hekla Muotka Muoniosta. Spiritualistisella tielläni minua kuvaa parhaiten shamanistinen noita, näissä yhteyksissä käytän nimeä Lapin Akka. Tämä tie alkoi toistakymmentä vuotta sitten saadessani kutsun rumpupiiriin Maailman kylä tapahtumassa Helsingissä. Palatessani juurilleni Lappiin, on tieni voimistunut ympäröivän luonnon vahvistavan ja parantavan voiman kautta. Olen osallistunut lukuisiin erilaisiin henkisen kasvun, lähinnä shamanistisen maailmankuvan, kursseihin Etelä-Ruotsissa ja Suomessa. Tällä hetkellä opiskelen luonnontuoteneuvojan ammattitutkintoa ja verkko-opiskeluna noituutta.  Talvisesonkina teen ohjelmapalveluna kotiseudullani erilaisia shamaaniseremonioita lähinnä ulkomaalaisille ryhmille, muutoin yksittäisiä keikkoja eri tilaisuuksiin. Teen shamanistista henkiparannustyötä.Katja Törmänen

Olen Katja Törmänen, oululainen kirjailija ja irti päästämisen opastaja. Kirjoitan tällä hetkellä kirjaa Irti päästämisen ilo. Eroon tunnekuohuista Sedona-metodin avulla, joka ilmestyy Likeltä tammikuussa 2023. Olen itse harjoittanut Sedona-metodia (The Sedona Method) vuosia, ja päivä päivältä tämä irti päästämisen menetelmä antaa enemmän ja avautuu syvemmälle ja syvemmälle. On kyseessä sitten perhe tai parisuhde, ystävät tai muut ihmissuhteet, työ, terveys tai suhde omaan kehoon, raha-asiat tai henkisyys... kaikkiin niihin liittyy niin paljon rajoittavia tunteita, ajatuksia, uskomuksia ja tapoja, ettei edes huomaa, miten on niiden ohjailtavissa. Minulle on suuri ilo ohjata muitakin näiden työkalujen pariin niin kursseilla paikan päällä kuin verkossakin, minkä lisäksi teen myös irti päästämisen henkilökohtaista ohjausta. Tervetuloa löytämään irti päästämisen ilo!


Teemy Syrjälä

Teemu Syrjälä on pohjoisen kasvatti, jolle luonto, luonnonmukaisuus sekä rakkaus tekemiseen ja ilmentämiseen on elämäntyö. Teemu on "Elinvoimaisen miehen kirjan" kirjoittaja ja "seksuaalisen nautinnon kortit" tekijä. Hän pitää suosittuja "miesten viikonloppuja. Teemun opiskelun ja tutkimuksen pääpainona on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Teemu pyrkii opettamaan asioita helposti ymmärrettävässä muodossa.
Kuva: Jake Vilmusenaho


Mervi Valjus

 Olen Mervi, elämän ikuinen ihmettelijä ja uuden oppija. Olen sairaanhoitaja ja seksuaalineuvoja, joiden lisäksi olen kouluttautunut asahin, joogan, rentoutumis- ja meditaatio-ohjauksen sekä äänimaljojen maailmaan. Vahva kutsumukseni on lisätä henkistä ja fyysistä hyvinvointia ympärilleni. On suuri ilo kohdata kanssasi messuilla!

Anne Maarit Lahti-Ahola

Olen Valo, Anne Maarit. Minun elämäntehtäväni on rakastaa kaikkia ja kaikkea. Kuulostaako yksinkertaiselta ja helpolta tehtävältä? Ei todellakaan. Kuitenkin aion yrittää. Tällä Rakkauden, Ykseyden polulla olen kulkenut nyt aikuisiällä noin 10 vuotta. Erikoisten, haastavienkin elämäntapahtumien myötä minut on vakaasti ohjattu parin vuosikymmenen kestäneeltä uraltani IT-alalla toimimaan päätoimisesti Valonlähettiläänä auttaen kanssakulkijoitani ValonPolulla.

Tämä tehtäväni, on saanut minut kehittämään itseäni. Olen joutunut romuttamaan uskomusmaailmani, kerta toisensa jälkeen, egoni yrittäessä hangoitella vastaan. Siitä huolimatta se on jokaisella kerralla johtanut suuriin oivalluksiin ja uudenlaiseen elämään. Sen vuoksi tiedän kokemuksesta, että kaikki on mahdollista – ihan kaikki. Tällä filosofialla työskentelen nykyisin Parantajana ja Henkisenä Opettajana - näkijänä, kanavoijana, Enkeli-hoitajana, hypnoosihoitajana ja mentaalivalmentajana. Teen työtäni ValoMaailman olentojen kanssa ja heidän kanssaan elämämme täyttyvät ilolla ja Valolla. Päivä toisensa jälkeen ilahdun yhä uudelleen siitä, kuinka anteeksianto ja universaali Rakkaus voivat muuttaa kenen tahansa elämää aivan uskomattomilla tavoilla. Rakastan työtäni ja teen sitä antautuen Korkeimman voiman ohjattavaksi.

Kaija Wittenberg

Olen Kaija Wittenberg, kehoterapeutti ja rakkauden koutsi. Itsetuntemus ja rakastamisen taidon harjoittaminen ja tuominen käytännön elämään on ollut elämäntehtäväni. Se on tie, jolle astuin 35 vuotta sitten odottaessani esikoistytärtäni. Nyt tässä ajassa jossa elän, koen olevani palvelemassa ja yhä vahvemmin meissä olevan rakkauden vahvistamisen ja laajentamisen tehtävässä.

Heinäkuun alussa muutin Vihantiin, jonne on syntynyt Valon-tilan, jossa teen Kaijan-Rosen hoitoja, ohjaan retriittejä, naisten kehityspiirejä sekä verkkokursseja.

Viime Ilon Valkeissa sain pyynnön järjestää Äideille (30-40v.) suunnatun henkisen hyvinvoinnin matkan verkossa ja nyt sellainen on alkamassa lokakuun alussa, ihanaa tiedossa siis.

Tanja Wunsch

Jooga tuli elämääni 2000-luvun alussa ja muutti ajatusmaailmaani ja lopulta koko elämäni. Kiitollisuus, elämän ihmettely ja pienistä hetkistä nauttiminen ovat elämäni punainen lanka, johon keskityn jokainen päivä. Jooga ei ole itselleni pelkästään fyysistä liikettä, vaan kokonaisvaltaista kehon ja mielen kuuntelua, läsnäoloa ja hyvinvointia tukevia valintoja. Olen oppinut hyväksymään, antamaan anteeksi ja elämään rakkauden kautta. Näitä tärkeitä elämäntaitoja haluan myös omassa työssäni välittää asiakkailleni. Yritykseni Yoga Feenix järjestää jooga- ja hyvinvointitapahtumia, kursseja sekä joogamatkoja.

Anki Luci Maria

Tehtäväni on auttaa ihmisiä kasvamaan henkisesti, saamaan käyttöönsä sisäisen potentiaalinsa ja oivaltamaan tosi olemuksensa, joka on rakkautta ja vapautta. Minulla on käytössäni monenlaisia auttamisen työkaluja. Teen kognitiivista psykoterapiaa ja psykologipalveluita vahvalla kokemuksella ja koulutuspohjalla. Minua on siunattu kanavoinnin, näkemisen ja parantamisen lahjoilla ja jos haluat, autan sinua niillä keinoin. Miten tahansa työskentelenkin, teen sen sydämestä ja aidolla läsnäololla, syvästä halusta auttaa. Toimin enkelien ja valo-oppaiden ohjauksessa.

https://www.valoverso.net/

Jaana Vahtola

Olen Jaana, yrittäjä ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäjä. Mielenkiintoni hyvinvointiin heräsi oman terveyden edistämisen myötä. Tanssi, teatteri, jooga ja maalaaminen ovat avanneet minua rohkeampaan itseni ilmaisuun ja omannäköisen elämän kokemiseen. Ennen yrittäjyyttä luokanopettajuus antoi minulle näkemystä ihmisyyteen. Monien erikokoisten askelien jälkeen syntyi yritykseni Hyvinvointi Hellitä. Nykyään ”yritysperheeseeni” kuuluu myös Oulun Suolahoitola. Olen mm. voimavarakeskeinen mindfulness-ohjaaja ja rentoutusohjaaja. Ohjaan rentoutustuokioita ja äänimaljarentoutusta sekä pidän toiminnallisia hyvinvoinnin luentoja, koulutan, järjestän hyvinvoinnin tapahtumia, ohjaan joogaa, annan rentouttavia yksilöhoitoja, tarjoan voimavaravalmennusta ja pyöritän hoitolaa. Työni on mahtavan monipuolista ja teen sitä suurella sydämellä. Haluan auttaa ihmisiä olemaan itselleen armollinen ja elämään läsnäolevaa elämää. Helli itseäsi ja hellitä hetkeksi.

www.hyvinvointihellita.fi/

Antti Häyhä

Celestial Aura Healing -metodin kehittäjä ja kouluttaja - yli 20 vuoden kokemus henkisestä työskentelystä parantajana ja opiskelijana. ​ Spiritual Therpist, koulutettu intuitiivinen energiaparantaja ja kouluttaja ja sielunkuvataitelija Jyväskylästä. ​ "Ykseyskokemusten myötä olen alkanut entistä enemmän toimimaan Luoja-Minäni kautta ja tehtäväni on yhdistää ihmisyyden kokemusten kautta saatu viisaus rakkaudella Luoja-lähteeseen."

Elina Saariniemi

 Sydämenasiani on auttaa ihmisiä vahvistamaan ja syventämään yhteyttä sisimpäänsä ja voimaan sitä kautta paremmin. Viime vuosina olen toteuttanut tätä tehtävääni energiahoitamisen ja kvanttihypnoosin avulla. Energiahoitaminen tuo ihmisen itsensä äärelle ja auttaa päästämään irti asioista, joita ei halua enää kantaa. Kvanttihypnoosi mahdollistaa rakkaudellisen ja turvallisen tilan vastaanottaa sisäisiä viestejä ja syventää ymmärrystä itseensä ja elämään. Yhteyden vahvistuminen itseeni on kulkenut käsi kädessä luontoyhteyteni syventymisen kanssa. Nykyisin metsän keskellä asuessani olen ryhtynyt toteuttamaan ryhmille myös yhteyttä luontoon ja samalla yhteyttä itseen vahvistavia voimaannuttavia tuokioita metsässä. Haluan toiminnallani edistää ihmisen omasta luonnosta kumpuavan hyvinvoinnin lisääntymistä ja vahvistumista.

Marja Kukkala

Olen Marja, lapsesta asti laulanut. Elämä vei minut pitkäksi aikaa synnytyssalikätilön työhön, mutta laulaminen pysyi matkassani nekin vuodet. Lopulta päädyin opiskelemaan klassisen laulun opettajaksi ja kehittelemään Voice Balance ® -hoidon. Laulunopettajana pyrin oppilaita rohkaisemaan oman ainutlaatuisen äänen löytämiseen. Olen kiinnostunut ääneen ja laulamiseen liittyvästä häpeästä, joka tuntuu olevan hyvinkin yleistä kansamme keskuudessa. Unelmani olisi, että kaikki uskaltaisivat käyttää ääntään rohkeasti ja häpeilemättä.

Tuula Huhtala

Olen Tuula Huhtala, omat prosessit elämässäni läpikäynyt tarot-tulkitsija, ja olen valmis avustamaan Sinua tässä jännittävässä ja haastavassa matkassa nimeltä ihmiselämä.
Sisimmässäni olen edelleen se pikkutyttö, joka istui lapsena Paraisten saariston kallioilla ja mietiskeli. Jo silloin enkelit, maahiset ja kummitukset kuuluivat luonnollisena osana jokapäiväiseen elämääni. Enkelit kulkevat edelleen rinnallani auttamassa mielenkiintoisessa työssäni. Aivoinfarkti vei aikoinaan puhe- ja liikuntakykyni puoleksi vuodeksi, mutta edes sairauden tuomat vaikeudet eivät pysäyttäneet minua. Elämäni ei loppunut siihen ja saman voimaannuttavan mahdollisuuden haluan jakaa asiakkaidenikin kanssa. Meditoinnin avulla keho saa aikaa hetken lepoon. Sen jälkeen kanssaihmiset näyttävät mukavimmilta, ongelmat pienemmiltä ja oma mielenmaisemakin valoisammalta. Olen opiskellut vuosikymmeniä tarot-tulkintaa sekä tutustunut tarotien historiaan. Tarotien tulkitsemista ei voi kuitenkaan oppia kirjoista, siihen tarvitaan myös lahjoja. Niitä lahjojani haluan käyttää auttaakseni ihmisiä löytämään rauhan itsessään, selvittämällä arjen murheet huoliajalla sekä tekemään mielen jumppaa meditaation avulla.

Erika Juusola

Minä Erika, olen syntynyt näkijäksi. Henkimaailman rakkaat ja enkelit ovat kulkeneet rinnallani pikkutytöstä saakka tuoden minulle syvempää ymmärrystä ja viisautta epävarmoihin tilanteisiin. Nuorena naisena kykyni tietää asioita hämmästytti ihmisiä, itseänikin. Olin 27-vuotias kun oivalsin että tämä on lahja, tehtäväni. Katsoa syvälle sieluun rakkauden silmin ja välittää tietoa, joka auttaa ihmistä eteenpäin elämässä.

Tiina Lauriala

Olen Tiina Lauriala, hyvinvointitaitojen ohjaaja. Oma hyvinvointipolkuni - kiinnostus itseni kehittämiseen, henkiseen kasvuun ja omaan hyvinvointiin panostamiseen lähti liikkeelle omasta lapsettomuuden kokemuksesta. Pohdin, voinko vaikuttaa lapsitoiveeseeni jotenkin itse, ja päätin keskittyä omaan hyvinvointiini. Aloitin luonnonmukaisesta ja terveellisestä ravinnosta, ja jatkoin kohti hiljentymistä ja pysähtymistä mindfulnessin ja meditaation pariin. Yinjooga ja äänimaljat ohjasivat minua yhä vahvemmin kehoyhteyden vahvistamiseen. Tällä hetkellä keskityn omassa voimassa pysymiseen, tässä hetkessä elämiseen ja kiitollisuuden vaalimiseen.

Olen koulutukseltani Positive Psychology Coach®, Mindfulness-tunnetaitovalmentaja, EIF-Enneagrammiohjaaja®, Yoga Yinful®-ohjaaja, äänimaljahoitaja sekä KM ja luokanopettaja. Hyödynnän koulutustani ja omakohtaista kokemustani hyvinvointivalmennuksissa ja -koulutuksissani. Työskentelen opettajana sekä ohjaan yinjoogaa, pidän äänimaljarentoutuksia ja hyvinvointiviikonloppuja. Toiveenani on, että voin työssäni kohdata jokaisen aidosti, kunnioittaen, herkkyydellä ja lempeydellä.

Zion Serafina Sipola

Olen Zion Serafina Sipola, 40-vuotias äiti, nainen ja parantaja Oulusta. Työskentelen mm. intuitiivisena parantajana, sekhemmaster-opettajana sekä henkisenä auttajana ja rinnallakulkijana. Työhöni kuuluu energiahoitojen kanavointi, henkiset valmennukset, sekhem-energiahoitajien koulutus, ääniparannus, henkinen ohjaus ja konsultaatio, seremonioiden järjestäminen jne. Aloittelen nyt myös tunnelukkoterapiaa. Työkenttäni on siis hyvin moninainen, mutta keskiössä on aina ihminen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Parasta työssäni on nähdä ihmisten todella ottavan vastuun omasta parantumisesta ja eheytymisestä. Iloitsen suuresti, kun saan olla rinnalla todistamassa, miten rakkaus ja valo, se mitä todella olemme, löytyy taas sydämestä ja ihminen pääsee kukoistamaan ja elämään onnellista elämää. Jaan youtubessa kanavallani tietoa energiasta, henkisestä kasvusta, hoitovideoita jne. Kanava on nimeltään Rakkauden kanava.

Päivi Eteläniemi

Olen Päivi Eteläniemi Haapaveeltä, 24v. Olen vaimo, äiti, sydän- ja mielitietoisuus mentori, parisuhdevalmentaja, VortexHealing® energiahoitaja ja elämän oivalluttaja. Minua alettiin herätellä 2016 vuonna horroksesta laajentamaan tietoisuuttani ja ymmärrystäni elämästä. Loppuvuodesta matkaani ilmestyi mieheni. Meitä alettiin opettamaan miten eletään sydämestä ja rakkaudessa. Minun mielelleni rakkaus oli liikaa ja aloin sulkemaan sydäntäni tiedostamattani. Menimme naimisiin ja aloimme odottamaan 2018 esikoistamme. Hän tuli opettamaan minulle, miten tunteita kohdataan ja sydän avataan. 2020 valmistuin lähihoitajaksi ja odotin toista lastamme. Kuuntelin sydäntäni ja synnytin hänet vapaasti kotiin. Yhteytemme mieheni kanssa avautui jälleen VortexHealing® energiahoitojen avustuksella, irtaannuimme vl-yhteisöstä ja näin pystyimme elämään rehellisemmin itsellemme. Tammikuussa 2021 kouluttauduimme energiahoitajiksi ja syvensimme opintoja useilla koulutuksilla. Tietoisuuteni ohjaa minua jakamaan ymmärrystämme tunteista, mielestä, sekä rakkaudessa ja sydämessä elämisestä.

Minna Karppinen

Olen Karppisen Minna, Pururelax itsehoitomenetelmän kehittäjä, Face Yoga Method kasvojoogaohjaaja, hoitaja ja elämänkoululainen. Opiskelen myös EFT-tunnetyöskentelyohjaajaksi. Teen myös Quantum Touch energiahoitoja sekä erilaisia hierontoja. Omat keholliset haasteet ovat auttaneet minua löytämään erilaisia menetelmiä, joita voin hyödyntää työssäni.

Päivikki Rintala

Olen Päivikki Rintala, etelässä syntynyt ja Tornioon päätynyt, nyt eläkkeellä oleva erityisluokanopettaja ja tällä hetkellä lähes täysipäiväinen valotyöntekijä. Henkinen urani lähti rakettimaiseen nousukiitoon jäätyäni eläkkeelle, jolloin hyvin lyhyessä ajassa vahvan puhdistuksen, koulutusten ja lukuisten inkarnaatioideni kautta hyvin monet lahjat aukenivat minulle. Palvelutehtäväni tässä ajassa liittyy Maan ja ihmiskunnan tukemiseen, Uuden maan luomiseen ja toimintaan eri tietoisuuden tasoilla Galaktisissa verkostoissa uutta maailmankaikkeutta luoden. Tämä työ vie valtaosan ajastani, mutta pysyäkseni hyvin maadottuneena teen työtä myös maatasolla, yritykseni Valon kosketus puitteissa (valokosketus@gmail.com). Arkkienkelihoidot - myös henkiset leikkaukset - kanavoinnit, ohjaus ja ryhmät kuuluvat myös elämääni tärkeänä osana.

Anita Laaksolahti

Akaasiset tiedot -kirja on Anitan omaelämänkerta koko Maan olemassaolon ajalta, ei Sinuhesta, vaan miljoonien vuosien takaa ja myös tulevaan. Hänen suurin tehtävänsä on ollut tuoda Rakkauden sanomaa Maan ihmisille, Rakkaudenlähteestä. Opetuslapsena Jeesuksen rinnalla, ja aina Jeesus rinnallaan, kautta aikojen. Rakkauden lähettiläitä on Anitan lähellä hyvin paljon. Hän tuli tänne Aurskurtista, Pleijadeilta luomaan Maata Isän, Jumalan ohjauksessa. Elämän tarkoitus, kolme suurta sielun tehtävää ja vastoinkäymisten kokeminen ovat asioita, joista Anita on sopinut kirjoittavansa ja opettavansa tullessaan tähän maaelämään pienessä naiskehossaan. Tule tutustumaan hänen suureen kirjaansa ja hän on itse myös paikalla.

Inga Söder


Olen laulaja, laulunopettaja Inga Söder. Musiikki on pienestä saakka ollut minulle energiaa ja esiintyminen parantamista. Henkiselle polulle minut tuotiin vuonna 2012. Vuodesta 2013 olen aktiivisesti opiskellut energioiden tunnistamista ja hallinnointia. Opiskelen tällä hetkellä energiahoitajaksi sekä pidän energiailtoja, missä opastan ihmisiä ottamaan vastuun omista energioistaan. Koen musiikkiurani, laulun-, ja hengitystekniikoiden opettamisen olleen minulle valmistelua energioiden kanssa työskentelyyn. Sydäntäni lähellä ovat muun muassa Äiti Amma, henkisten lakien kehollistaminen arjessa, energiatyöskentely sekä musiikki.

Maura Kipinä Airinko

Olen Maura Kipinä Airinko, pidän myös youtube-kanavaa nimellä Kipinä-Keiju. Työskentelen paljon eri valoauttajien kanssa, mutta itselle lähimpiä energioita ovat luonnonhenget, kuten keijut ja yksisarviset, sekä eri tähteläiskansat, kuten Plejadilaiset ja Siriuslaiset. Suurimpia intohimojani ovat pyyteetön rakkaus, ilo, itseni kehittäminen ja vapaus. Teen paljon erilaista energiatyötä päivittäin. Vahvuuksiini lukeutuu uusien tietoisuustaajuuksien avaaminen, chakrat kruunusta ylöspäin, valokielihoidot ja uuden ajan valokoodin ohjelmointi, mutta teen myös paljon muutakin puhdistusta ja parannusta. Virallisten kurssien kautta olen kundaliinireikimaster sekä Sekhem-hoitaja, mutta universumin parantava rakkaus virtaa kauttani rajoittamattomasti myös monien muiden parantavien energioiden muodossa.