Islannin matka  4.-12.9. 2021

”Lähdet Islannista, mutta Islanti ei lähde sinusta”
Islannin matka 4.-12.9. 2021 -muutama paikka vielä vapaana!!

Islanti on maa, jossa luonnon henkisyys eletään todeksi ja se on osa ihmisten arkea. Luonto on läsnä kaikkialla ja ilmassa on maagista taikaa, joka täytyy itse kokea. Islannin luonto on niin erilainen ja monipuolinen, että siellä koet unohtumattomia ja ikimuistosia hetkiä. Tulen ja jään muokkaama maaperä muokkaa myös kävijää. ”Lähdet Islannista, mutta Islanti ei lähde sinusta”

Lähde mukaan tutustumaan Islannin upeaan ja ainutlaatuiseen luontoon ja kokemaan Islannin taika. Tämä matka ei ole valmis ryhmämatkapaketti, vaan yhteinen omatoimimatka samanhenkisten ihmisten kanssa.

Matkan tarkoitus on nauttia Islannin luonnosta sekä mukavasti seurasta, rentoutua, käydä upeissa paikoissa mm. vesiputoukset Gullfoss ja Seljalandsfoss, Geyssiirit, Reykjadalur Hot Spring Thermal River, kuumat lähteet (mm. Secret Lagoon) luonnonpuistot, merenrannat, jäätiköt sekä löytää omaa sisäistä vahvuutta ja rauhaa. Matkalla tehdään myös ohjattuja luontomeditaatioita sekä pieniä päivävaelluksia. Lisäksi on mahdollisuus tehdä omakustanteinen ratsastusvaellus, valaiden katsominen tai vierailu Blue Lagoonissa. Kaikki ohjelma on vapaaehtoista.

Matkan tarkempi ohjelma ja aikataulut tehdään lähempänä ja lähtijöiden toiveet otetaan huomioon niitä suunniteltaessa. Meillä on runko jo olemassa, mutta sitä muutetaan toiveiden, säiden yms. mukaan. Matkan aikana käymme semmoisissa paikoissa, joihin ei turistibusseilla pääse ja matkaamme omassa rytmissä, rauhassa.

Matkan hinta 1340€ sisältää lennot Helsinki-Reykjavik-Helsinki (matkatavara ruumaan 1 x 23kg per hlö ja käsimatkatavara 1 x 8kg per hlö), majoittaumiset 2hh huoneissa, ORK hotellissa standard luokan huoneissa 5 yötä aamiainen sisältyy majoitus ja Stay Apartmenes Einhoholt huoneistossa 3 yötä (ei aamiaista ), kuljetukset reissun aikana kaikkiin upeisiin paikkoihin sekä sisäänpääsy Secret Lagooniin ja ohjatut sessiot.

Ilmoittaumiset ovat sitovia ja ennakkovaraus maksu 200€ maksetaan kuukauden sisällä ilmoittautumisesta. Loppuosa matkasta maksetaan elokuun alussa. Varaathan paikkasi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Matkan ohjaajana toimii Kati Kanniainen.

Kysy ihmeessä lisää, niin kerron tarkemmin.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset
Kati Kanniainen
p.0405472739
ilonvalkeat(at)gmail.com

Lentotiedot:
Menolento 04.09.2021 FI 343
15.10 – 15.45 Helsinki – Reykjavik

Paluulento 12.09.2021 FI 343
07.30 - 14.99 Reykjavik – Helsinki

Matka toteutetaan yhteystyössä MatkaMajakan kanssa

Majoitukset

Hótel Örk

Yöpymiset 4.-9.9.
Breiðamörk 1c - 810 Hveragerði

Stay Apartments Einholt

9.-12.9. yöpyminen 
Einholt 2, 105 Reykjavík

Mukana reissussa myös ihana Katri Pintamo-Penttälä, joka oli toissa kesänä kolme viikkoa Islannissa. Katri on matkustanut ympäri maailmaa ja kertoi, kuinka Islanti on aivan ainutlaatuinen paikka ja sen luonto on niin erikoinen ja upea. Paikka, jota ei voi sanoin kuvailla, vaan se täytyy itse kokea. Kuvat sivuilla ja esitteissä on Katrin ottamia.
Kokemukset ovat elämän rikkaus,
joita ei rahalla saa.