Islannin matka  toukokuu 2021

”Lähdet Islannista, mutta Islanti ei lähde sinusta”
Islanti on maa, jossa luonnon henkisyys eletään todeksi ja se on osa ihmisten arkea. Luonto on läsnä kaikkialla ja ilmassa on maagista taikaa, joka täytyy itse kokea. Islannin luonto on niin erilainen ja monipuolinen, että siellä koet unohtumattomia ja ikimuistosia hetkiä. Tulen ja jään muokkaama maaperä muokkaa myös kävijää. ”Lähdet Islannista, mutta Islanti ei lähde sinusta”

Lähde mukaan tutustumaan Islannin upeaan ja ainutlaatuiseen luontoon ja kokemaan Islannin taika. Tämä matka ei ole valmis ryhmämatkapaketti, vaan yhteinen omatoimimatka samanhenkisten ihmisten kanssa.

Matkan tarkoitus on nauttia Islannin luonnosta sekä mukavasti seurasta, rentoutua, käydä upeissa paikoissa mm. vesiputoukset Gullfoss ja Seljalandsfoss, Geyssiirit, Reykjadalur Hot Spring Thermal River, kuumat lähteet (mm.Secret Lagoon) luonnonpuistot, merenrannat, jäätiköt sekä löytää omaa sisäistä vahvuutta ja rauhaa. Matkalla tehdään myös ohjattuja luontomeditaatioita sekä pieniä päivävaelluksia. Lisäksi on mahdollisuus tehdä omakustanteinen ratsastusvaellus, valaiden katsominen tai vierailu Blue Lagoonissa. Kaikki ohjelma on vapaaehtoista.

Matkan tarkempi ohjelma ja aikataulut tehdään lähempänä ja lähtijöiden toiveet otetaan huomioon niitä suunniteltaessa. Meillä on runko jo olemassa, mutta sitä muutetaan toiveiden, säiden yms. mukaan. Matkan aikana käymme semmoisissa paikoissa, joihin ei turistibusseilla pääse.

Majoituspaikoiksi olemme valinneet huoneistohotelleja, jossa voi laittaa ruokaa myös itse. Matkan hinta sisältää lennot Helsinki-Reykjavik-Helsinki (matkatavara ruumaan 1 x 23kg per hlö ja käsimatkatavara 1 x 8kg per hlö), majoittaumiset 2hh huoneissa, kuljetukset reissun aikana kaikkiin upeisiin paikkoihin sekä sisäänpääsy Secret Lagooniin ja ohjatut sessiot.

Ilmoittaumiset ovat sitovia ja ennakkovaraus maksu 200€ maksetaan kuukauden sisällä ilmoittautumisesta. Loppuosa matkasta maksetaan elokuun alussa.

Matkan ohjaajana toimii Kati Kanniainen.

Kysy ihmeessä lisää, niin kerron tarkemmin.

Lisätietoja ja ilmoittaumiset
Kati Kanniainen
p.0405472739
ilonvalkeat@gmail.com

Lentotiedot:
Menolento
Paluulento

Majoitukset

INNI - Boutique apartments

Yöpymiset 5.-8.9.
3 Frumskógar, 109 Hveragerði

”The most comfortable bed I’ve slept in! The apartment was beautifully designed and well equipped. The hot tub was lovely and the location is ideal. We would highly recommend.”

Stay Apartments Einholt

11.-13.9. yöpyminen 
Einholt 2, 105 Reykjavík
”Erittäin hyvä sijainti! Tilava ja valoisa asunto. Hyvät sängyt, siisti yleisilme.”
Mukana reissussa myös ihana Katri Pintamo-Penttälä, joka oli viime kesänä kolme viikkoa Islannissa. Katri on matkustanut ympäri maailmaa ja kertoi, kuinka Islanti on aivan ainutlaatuinen paikka ja sen luonto on niin erikoinen ja upea. Paikka, jota ei voi sanoin kuvailla, vaan se täytyy itse kokea. Kuvat sivuilla ja esitteissä on Katrin ottamia.
Kokemukset ovat elämän rikkaus,
joita ei rahalla saa.