Hetki itselle -päiväretriitti

la 3.7.2020 klo 9-17
Oulu, Pitkämöljän ranta, Nallikari

Laskeudu lempeään läsnäoloon. Kesäinen luonto ja meri on täynnä vihreyttä, vehreyttä, valoa ja voimaa. Se houkuttaa luonnostaan ihmisen hiljentymään, kuuntelemaan ja ihmettelemään sitä kauneutta ja rauhaa mitä luonto meille tarjoaa. Ei tarvitse matkata kauas, kokeakseen hiljaisuuden lumoa ja voimaa. Matkata turvallisesti lähelle, itseesi.

Päivän tarkoitus on luontoyhteyden, oman tietoisuuden ja voiman vahvistaminen, rohkeus kuunnella omaa sydäntään ja luottamus omaan intuitioon.

Lähestymme itseämme lempeästi, rakastaen. Itsensä hyväksyminen on avain rakkauteen ja parantumiseen. Kiitollisuus on tärkeä työkalu. Vahvistamme luontoyhteyttä ja tutustumme luonnon henkiin ja luonnon parantavaan voimaan. Samalla aktivoimme omaa luojaa ja omaa parantajaa meissä sekä päivätämme energia tämän hetken taajuksille.

Päivän aikana tehdään monenlaisia harjoituksia ja aktivointeja mm. meditaatioita, rumpu- ja äänihoitoja ja ryhmäohjausta/-hoitoja sekä luovaa lempeää liikettä.

Hetki itselle -päiväretriitin hinta on 85€ sisältäen päivän ohjelman, lounaan ja kahvit/teen. Lisätietoja ja ilmoittautumiset 28.6. mennessä, Kati Kanniainen p. 0405472739 ilonvalkeat(at)gmail.com tai Vellon kautta

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

"Mitä enemmän ihminen hiljentyy, sitä enemmän hän kuulee."

Päivän ohjaajina toimivat Kati Kanniainen ja Piritta Sipola
Kati Kanniainen
Kati on momentori, joille ihmisten luonnollinen hyvinvointi on sydämenasia.
on Intutiivinen parantaja, laulaja ja äänihoitaja.