Näytteilleasettejat-Tampere

Messuilla on monipuolinen joukko hyvinvoinnin ammattilaisia. Painamalla hiirellä näytteilleasettajan nimeä, pääset siitä suoraan hänen omille nettisivuille lukemaan lisätietoja
Access Bars® Kaipaatko irti rajoittavista ajatusmalleista? Haluaisitko eteenpäin elämässäsi? Access Bars® -sessiossa kosketetaan kevyesti pään alueen eri energiapisteitä. Sessiossa puretaan vanhoja ajatuksia, tunteita ja tuomitsemisia. Hoidettava makaa rennosti hoitopöydällä. Access Bars® -hoidosta voi saada apua esimerkiksi unenlaadun, itsetunnon ja toimintakyvyn paranemiseen. Tietoisuus omista kyvyistä lisääntyy, ja elämä voi alkaa tuntui iloisemmalta ja kevyemmältä.

Ajanpuu yhdistää fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin. Erikoisuutena syvähoitavat keho/mieli prosessit, joissa kehon oma parantuminen aktivoidaan samalla kun mieli avautuu kohti tietoisempaa elämää

Energiakivet / Tmi Eetu Syrjälä Orgoniitti pyramideja, riipuksia, intuitiivisesti valmistettuja rannekoruja. Shungiittia, kristalleja. Parantaja palveluja.

Lady`s Look Korusarja, valmistamme korut hopeasta ja luonnon materiaaleista, (hopea, kivet, helmet, helmiäinen).

Päivi Alanen Selvänäkijä-meedio-parantaja messuilla tulkinnat tulevaisuuteen, entiset elämät, henkimaailman viestit. Voit varata ajan myös etukäteen.

Päivi Kaskimäki Teen katselmuksia, selvänäköisesti ja/tai maya-astrologisesti. Voit miettiä kysymyksiä valmiiksi tai tulla sellaisena kuin olet, ilman erityistä syytä. Kauttani kanavoituu juuri oikea tieto tähän elämäsi tärkeään hetkeen.

Suomen energiahoitajat Tule tutustumaan energiahoitoon. Tarjolla on edullisia näytehoitoja energeettisestä jäsenkorjauksesta. Energeettisessä jäsenkorjauksessa ensin mittaamme käsin asentovirheitä, minkä jälkeen korjaamme niitä energiahoito-tekniikoilla. Fyysistä voimaa ei tarvita. Lisäksi teemme energiahoitoja kokonaisvaltaisella BodyMind Energy Balancing Method -hoitomenetelmällä, jolla voidaan hoitaa niin fyysistä kehoa kuin tunnepuolta.

Young Living puhdas elämäntyyli, ilman kovia kemikaaleja. Eteeriset öljyt, kodin- ja ihonhoitotuotteet, ravintolisät, mineraalimeikit.