Luennoitsijat ja näytetuokioiden ohjaajat


Katja Frange

Katja Frange on henkinen valmentaja, kirjailija ja modernin mysteerikoulun Shamarian perustaja. Häneltä on ilmestynyt kirjat Intuitiolla -kuuletko sisäisen viisautesi? (2016), Kuunsilta -feminiinisen tietoisuuden matka (2018) ja uusimpana Pohjolan naisen voimakirja (2022). Katja on tullut tutuksi myös suosittujen Naisen Voimapakan sekä Intuitio- ja Ilon korttien tekijänä. Työssään hän yhdistää mielenkiintoisella tavalla ikivanhaa ja modernia viisautta omaan kokemukselliseen polkuunsa.

Heikki Harju

Olen Ratkaisuvalmentaja ja Motivaatio Strategisti ja kaupan päällisiksi vielä Parisuhdevalmentaja. ​​Autan tavoitteissaan jumissa olevia ihmisiä, pariskuntia, tiimejä ja työyhteisöjä, löytämään voimavaroja ja läpimurtoja, jotta he voivat löytää tarvittavat ratkaisut ja päästä eteenpäin nopeammin toteuttamaan itseään, päämääriään ja unelmiaan!

Johanna Karpov

Olen Astrologi Johanna Karpov, valmistun tämän vuoden lopulla homeopaatiksi kansainvälisesti arvostetusta The School of Homeopathysta. Osaamiseni keskittyy ihmisen tietoisuuden laajentamiseen ja kehittämiseen astrologian ja tulevaisuudessa myös homeopatian avulla. Olen tutkinut rinnakkaistodellisuutta (astrologisesti puhutaan progressiivisen kuun merkistä) reilun kymmenen vuoden ajan, joskin kollektiivitasolla vasta n.3 vuotta. Olen kirjoittanut vuonna 2012 Astrologian oppaan, josta on tehty vuonna 2020 päivitetty versio Astrologian lähteillä.

Päivi Kaskimäki

Työssäni toimin tietoisuuden herkimmillä taajuuksilla, selvänäkijänä ja maya-astrologina. Olen muistinvirkistäjä, näkymättömien maailmojen tulkki ja terapeuttinen kanssakulkija. Sanoitan herkät henkiset kokemukset käytännönläheiseen ja ymmärrettävään muotoon. Pyrin voimaannuttamaan ja antamaan vahvistusta oman sisäisen tietosi tueksi.

Terhi Oinaanoja

Olen Oinaanojan Terhi. Rakastan aitoa luonnollisuutta, luontoa, eläimiä ja lapsia. Olen kiitollinen luontoyhteyden ja herkän selvätietoisuuden lahjoistani, jotka minulla on ollut lapsuudesta asti. Niiden avulla olen tehnyt auttamistyötä viimeiset 20 vuotta. Taustalla on erilaisia energia-, hieronta- ja hyvinvointihoitoja sekä koulutusta alalla, mukanani joukko auttavia enkeleitä. Tällä hetkellä kauttani tulee uusi Aito Luonnollisuuteni - menetelmä, jonka avulla avautuu ihmisen elämänsuunnitelmaa, lahjakkuuksia sekä upea tietoisuutta itsestä. Menetelmässä yhdistyvät luovat tunne- ja vuorovaikutustaidot, yhdessä tunnekehon joogaliikkeiden kanssa. Menetelmä toteutuu koulutuksien, workshoppien, yksilö- ja ryhmävalmennusten sekä erilaisten luentojen muodossa.

Erika Juusola

Minä Erika, olen syntynyt näkijäksi. Henkimaailman rakkaat ja enkelit ovat kulkeneet rinnallani pikkutytöstä saakka tuoden minulle syvempää ymmärrystä ja viisautta epävarmoihin tilanteisiin. Nuorena naisena kykyni tietää asioita hämmästytti ihmisiä, itseänikin. Olin 27-vuotias kun oivalsin että tämä on lahja, tehtäväni. Katsoa syvälle sieluun rakkauden silmin ja välittää tietoa, joka auttaa ihmistä eteenpäin elämässä.

Kaija Wittenberg

Kuka minä olen on kysymys johon on yhä vaikeampi vastata mitä pidemmälle olen edennyt henkisellä tielläni. Olen jatkuva muutos. Ammatinimikkeet kuten Yrittäjä ja Työnnohjaaja, Rosen-, Healingtouch- ja Matktaterapeutti jne. ovat sulaneet osaksi suurempaa olemisen ja elämäntehtäväni kudelmaa. Se mikä tuosta kudelmasta päällimmäiseksi nousee on Yhdessäluoja ja Palvelija. Olen Rakkauden energian palveluksessa, luoden jatkuvasti, eläen elämän ihmeiden ihmettelyssä ja lopultakin olen oppinut rakastamaan kaikkia ja kaikkea. Palvelutehtäviäni ovat Demonit Vex - kurssin ja Hiilinki Piirin ja Hiilinki-retriittien ohjaaminen, Kosketushoidot ja Maria Magdaleena värähtelyn välittäminen ja tietoisuuden jakaminen.

 Ilon Valkeilla voit tulla luokseni kokemaan Läsnäolevan kosketuksen vaikutuksen, Kohtaamishetken Äitijumalan Sofian kanssa ja aistimaan Lemmikintie-öljyn energiaa. Löydät minut nimelläni facebookista, instagramista ja

Maria Zavou

  - Taivaallisen viisauden lähettiläs    

Maria on kreikkalainen opettaja, kirjailija ja taidemaalari.   Marian poikkeuksellinen kyky olla yhteydessä taivaallisiin opettajiin ja enkeleihin, on kulkenut hänen mukanaan jo yli 35 vuotta. Tänä aikana hän on tutkinut, opiskellut, maalannut ja kirjoittanut aiheesta, luennoinut tuhansille ihmisille eri puolilla maailmaa.   Hänen filosofian keskiössä on teoria linnunratojen ulottuvuuksista, muinainen osaaminen ja vaihtoehtolääketiede. Näiden avulla tavoitteena on herättää ihmisessä asuva jumalallinen viisaus, henkilökohtainen kehitys ja eheytyminen.   Marian luennoille on mahdollisuus osallistua sekä paikan päällä että etäyhteyden kautta.  Tervetuloa mukaan matkalle, jossa ihmiset ovat  - löytäneet todellisen itsensä - oppineet rakastamaan, kunnioittamaan ja uskomaan - lopettaneet pelkäämisen, katkaisseet riippuvuudet ja epäilykset, sekä poistaneet elämää kontrolloivat esteet - rakentaneet uuden todellisuuden, joka sopii sielun todellisiin tarpeisiin ja toiveisiin. 

Leena Fredriksson

Olen Uuden Ajan Koulu ry:n puheenjohtaja ja keskityn kotikoulukulttuurin uudenlaisen lähestymistavan kehittämiseen, jossa perheet toimivat yhdessä omien lastensa kasvattajina ja opettajina. Juuri niin kuin luonto on sen alunperin tarkoittanut. Koulutukseltani olen sekä filosofian että kasvatustieteen maisteri ja olen toiminut pitkään peruskoulun oppilaanohjaajana ja aiemmin myös opettajana ja tulkkina.  Koen, että vanhat rakenteet eivät enää palvele tämänhetkistä tietoisuuttamme ja olemme kahden maailman murroskohdassa. Siksi on aika luoda uutta. Lapsemme ansaitsevat oppimis- ja kasvuympäristön, jossa he saavat kasvaa sellaisiksi kuin he ovat. Heidän ajatteluaan ei tule muokata vain tiettyjen oppien mukaiseksi vaan antaa heille eväitä itsenäiseen ajatteluun ja uteliaaseen tutkimiseen, mielellään niin paljon oman perheen parissa kuin se on mahdollista.

Mariia Ruusunlahti

 Kohta 12 vuotta sitten huokaisin jokseenkin joka kerta kun oli ruoanlaiton aika. Olin tympääntynyt, vailla ideoita ja fyysinen olonikin oli koko ajan kehnompi ja kehnompi. Elämäni sai kuitenkin yllättäen uuden suunnan ja keittiö uuden merkityksen. 2011 tapahtui oman hyvinvointini täyskäännös ja kokonaisvaltainen muutos ruoanlaitossani ja suhtautumisessani ruokaan. Kasvikset alkoivat "puhua" minulle - siltä se tuntui - ja yhtäkkiä lautaseni olivat täynnä värejä! Vuosien varrella opin enemmän, aloin kokata muillekin ja matkan varrella minusta kuoriutuikin itseoppinut vegaanisen ruoan lähettiläs. Pääsin upeiden ihmisten keittiöihin ja tapahtumiin tekemään vegaanista ruokaa ja usein kuului kysymys: "Milloin julkaiset ruokaohjekirjan?" Meni aika pitkään, mutta yksi unelma tuli todeksi, kun "Värikkäästi Vege - vegaanista kotiruokaa kaikille" tuli painosta juhannuksena 2022. Kiinnostuneiden ihmisten halu kokeilla reseptejä, soveltaa niitä ja lisätä kasvisruokia elämäänsä antaa minulle valtavasti voimaa jatkaa polullani, jota sydän avoimena kuljen.

Maria Haanpää

Olen Maria Haanpää ja työskentelen seksuaaliterapeuttina, ratkaisukeskeisenä lyhytterapeuttina, hypnoosivalmentajana sekä Rakkaudella Coaching-kouluttajana. Valmennan ihmisiä löytämään omat unelmansa ja löytämään oman polkunsa sisäisen tarkastelun kautta. Oman sisimmän löytäminen on minulle kuin sielunkumppanin ja rakkauden löytäminen kokonaan uudella tavalla. Käytän työssäni paljon meditatiivisia elementtejä sointukylvyistä suggestiorentoutuksiin ja aina Lapin voimavaelluksiin. Rakkauteni Lappiin loi minulle oman tavan löytää sisimpäni ja haluan auttaa myös muita löytämään sisäinen rauha Lapin voimavaelluksilla, joita järjestän läpi vuoden. Ilon Valkeat-messuilla voit tulla juttelemaan minulle niin pienistä, kuin isoistakin asioista ja katsotaan olisiko elämääsi mahdollista sisällyttää joitakin uusia näkökulmia. Voit tulla myös kysymään Rakkaudella Nainen Voimavaellusretriiteistä Lappiin ja katselemaan retriitti-albumia. Järjestän myös Suggestiorentoutus tuokion äänimaljoilla johon voit tulla ottamaan itsellesi pienen hetken.

Serafiina Edelmann

Serafiina Edelmann, on diplomi hypnoterapeutti, meditaatio ohjaaja ja meedio, joka yhdistää nyt ensimmäistä kertaa näitä kahta maailmaa toinen toisiinsa. Hän on luonut ennen näkemättömän ikkunan jonka verhon taa henkien maailmaan pääset kurkistamaan, kevyemmin luennolla ja syväsukelluksella workshopissa jossa voit tavata henkioppaasi ja saada viestejä henkimaailmasta. Edelmann on tehnyt täysipäiväisesti hypnoosia jo vuodesta 2015 ja auttanut tuhansia ihmisiä saavuttamaan elämässään muutoksia, ja omia unelmiaan ja tavoitteitaan. Meediotyöskentely on auennut Serafiinalla suuremmin viime vuosina tuoden mukanaan aivan uuden maailman yhdistettynä hypnoosiin! Keväät tulevat "Henkien aika" retriitit ovat myös varattavissa messuilta!

Veli Martin Keitel

Olen Saksan kansalainen, mutta asunut lähes koko ikäni Suomessa. Koen voimakasta yhteyttä Englantiin ja Skotlantiin, joihin olen järjestänyt lukuisia matkoja. Näiden matkojen järjestäminen onkin osa SielunPuun toimintaa! Henkinen heräämiseni alkoi v.1997 juuri Englannin mystisten peltokuvioiden kautta. Koin, että ne avaavat näkymän johonkin hyvin eksoottiseen todellisuuden tasoon, joka oli ollut itseltäni hukassa.

Olin tosin jo pienenä lapsena hyvin intuitiivinen ja myös selvänäköinen. Kerroin tarinoita muista maailmoista, ja taikuudesta. Piirsin dinosauruksia, haukkoja, pengagrammeja... Minulla oli ns. mielikuvitusystäviä, jotka joskus olivat minulle "oikeita" ihmisiäkin tärkeämpiä.

Keskeisintä omassa terveydenhoidossa on mielestäni elementtien tasapainon tunnistaminen ja korjaaminen: Maa-Vesi-Ilma-Tuli - Sydän. Tähän liittyvät sellaiset asiat kuin ruokavalio, uni, liikunta, luontoyhteys, ihmissuhteet... Kaikkien näiden tasapainoinen läsnäolo elämässäsi vahvistaa myös immuniteettiasi, niin että voit joko välttää sairaudet tai olet riittävän vahva kulkeaksesi tietoisesti niiden läpi ja sitä kautta luonnollisesti immuniteettiasi vahvistae.

Hoitava Kipinä

Nimeni on Kipinä. Itsesi tuntemisen mahdollistaminen on työni ydin. Tarjoamani turvallinen tila ja käyttämäni työkalut kutsuvat sinua tulemaan yhteyteen sielusi viisauden kanssa, jotta se pääsee kehollistumaan eli tulemaan todeksi kokemuksessasi. Järjestän erilaisia tapahtumia shamanistisista tansseista äänimatkoihin, minkä lisäksi toimin syvätason astrologina Tampereen alueella ja Zoomin välityksellä.

Asko Nummela

Asko Nummela on kosminen kontaktihenkilö ja hänellä on ollut positiivisia kontakteja lapsesta lähtien. Asko on tarkkaillut maailmaa siis ulkopuolisin silmin ja hän tiesi jo alle 10-vuotiaana, ettei ole tältä pallolta kotoisin, eivätkä nämä ole hänen oikeat vanhempansa.  Asko kokee elämäntehtäväkseen auttaa muita nousemaan ja voimaan hyvin. Kaikelle pitää löytää myös järkevä ja oikealta kuulostava selitys. Asko on vienyt kosmisia asioita eteenpäin ja tehnyt tunnetuksi positiivisia avaruusrotuja ja heidän tarkoitusperiään.  Matka Tähtiin työpajat ja luennot tarjoavat tietoutta selviytyä tästä elämästä kunnialla ja päästä tämän elämän jälkeen mahdollisesti kotiutumaan tältä pallolta ja tästä komennuksesta takaisin kotiin.  Jos tunnet olevasi kotoisin Tähdistä, tai epäilet sitä, on Askon opetukset silloin juuri Sinulle. Tule tutustumaan ja keskustelemaan Askon kanssa.

Kaisa W Koskinen

Tulin tukemaan ihmiskunnan siirtymää tietoisuuden uuteen aikaan, uusille aikalinjoille, uuteen energiataajuuteen. Olen toiminut monissa rooleissa ja tehtävissä maapallolla, tässä inkarnaatiossa puhun mansea ja tällä hetkellä laajennan kanssakulkijoiden tietoisuutta viidenteen ulottuvuuteen. Pidän suosittua UniversumiPodcastia, valmennan ja teen hoitotyötä. Tuen henkisen kasvun polun kulkemista ilossa ja rakkaudessa. 

 Energiavalmentaja, Ekonomi, Lisensoitu NLP Valmentaja, VortexHealing® Energiahoitaja

Tuula Huhtala

Sinistä taivaankantta vasten kirkuvat lokit, rantakallioihin lyövät aallot, pitkät kesäpäivät, merta tasaisena virtana halkovat veneet, vapaus ja sen tuomat seikkailut. Sellaiseksi muistoissani piirtyy Björkön kylässä, Turun saaristossa kasvaneena lapsuuteni. 

 Jo pienestä tytöstä saakka olen ollut viehättynyt erityisesti mystisiin, historiallisiin asioihin. Seikkailimme lukuisat kerrat Qvidjan-linnassa, jossa lapsen mielikuvitus pääsi tosissaan laukkaamaan.

 Kun kouluretkien myötä matkasimme näkemään esimerkiksi Kuusiston linnan rauniota, Raaseporin Linnaa ja Olavinlinnaa, tunsin olevani elementissäni. Jotakin hyvin kiehtovaa näissä historiallisissa paikoissa ja maisemissa oli jo lapsuudessani. Kun sitten vartuin, saaristo vaihtui mantereeksi opiskelujen ja töiden myötä.  Vuodet kuluivat kunnes tapahtui kohtaaminen, joka määrittelisi suunnan elämäntehtävälleni. Vastaani tulivat tarot-kortit.

 Kiinnostuin näistä ikiaikaisista näkymättömän ja näkyväisen maailman välisistä työkaluista, ostin aiheesta kirjoja ja opiskelin niistä tietoa. Tein tulkintoja ystäville ja tuttaville ja yhä enemmän alkoi kiinnostaa se, miten nämä ihmeelliset pahvikortit tietävät asioita, osaavat varoittaa, ohjaavat oikealle polulle. Huomasin, että tietoa korttien historiasta oli itse asiassa melko vaikeata löytää, paljon oli olettamuksia, mutta melko vähän faktaa, johon pystyi luottamaan. Jossain kohtaa polkuni ristesivät opiskelijan kanssa, joka tahtoi tehdä gradunsa taroteista ja haastatteli näin minua aiheesta. Häneltä sain tietoa siitä, mitä opuksia minun kannattaa tutkiskella ymmärtääkseni lisää. Imin tietoa sieltä täältä samalla tutustuen yhä enemmän käytännössä tarotien maailmaan. 

 Nyt olen kulkenut korttien kanssa yhteistä polkua yli kolmekymmentä vuotta ja tänä aikana olen omaksunut valtavat määrät tietoa. Kun sitten sain viime syksynä yhteydenoton kustantajalta josko minua kiinnostaisi kirjoittaa kirja tarotien historiasta, otin tehtävän ilolla vastaan. Suomessa ei ole aiheesta kirjoja ja siitäkin syystä koen tärkeänä, että tieto on saatavilla niille, jotka sitä kaipaavat. Haluan antaa teille pientä esimakua kirjani sisällöstä, ja myös miten minua voi tilata yksityisesti tapahtumiinne. Teen lopuksi myös lyhyen Workshop näytöksen

Arto Hämäläinen

Ai että mä nautin elää täällä Äitimaan sylissä ihmisenä. Saa olla välillä tyhmä ja välillä niin rikkiviisas että haisee. Kaikki tää on Suuren Mysteerin meille luomaa illuusion lahjaa. Me saamme olla Luojia. ai niin, kuka mä oon.

 Mä oon Rumpumestari Arto Hämäläinen. Oon luonut rumpuja reilut 20 vuotta ja vetänyt kursseja yli 10 vuotta (nyt mä alan kehumaan itteeni) Mä oon kirjailija ja taiteilja, mä oon ukki ja isä ja mä oon mahottoman mukava mies!

Tuu leikkimään mun Rummunhenki meditaatioon

Antti Häyhä

 Celestial Aura Healing -metodin kehittäjä ja kouluttaja - yli 20 vuoden kokemus henkisestä työskentelystä parantajana ja opiskelijana. ​ Spiritual Therpist, koulutettu intuitiivinen energiaparantaja ja kouluttaja ja sielunkuvataitelija Jyväskylästä. ​ "Ykseyskokemusten myötä olen alkanut entistä enemmän toimimaan Luoja-Minäni kautta ja tehtäväni on yhdistää ihmisyyden kokemusten kautta saatu viisaus rakkaudella Luoja-lähteeseen."

Inga Söder

Laulajana musiikki on pienestä saakka ollut minulle energiaa ja esiintyminen parantamista. Ääni on ollut minulle väylä energiantasolle. Koulutukseltani olen laulupedagogi (YAMK) ja olenkin opettanut laulamista, äänenkäyttöä, hengittämistä ja kehollistamista jo kohta 20 vuotta. Henkiselle polulle minut tuotiin vuonna 2012. Vuodesta 2013 olen aktiivisesti opiskellut energioiden tunnistamista ja hallinnointia. Energiatyöskentelyn avulla voimaannuin, aloin kuuntelemaan sydäntäni ja sielun ohjaustani ja nyt missioni onkin tuoda energiatietous kaikkien saataville mm. Pyhä Portaali sovelluksen avulla. Opiskelen tällä hetkellä energiahoitajaksi sekä pidän energiailtoja, missä opastan ihmisiä ottamaan vastuun omista energioistaan. Koen musiikkiurani, laulun-, ja hengitystekniikoiden opettamisen olleen minulle valmistelua energioiden kanssa työskentelyyn. Minulle tärkeää kaikkein parhaimpana henkisenä harjoituksena on tavallinen arki ja miten jokaisella meistä on oma yksilöllinen sielun suunnitelma, jonka seurauksena kaikkein parasta on keskittyä toteuttamaan sitä ja jättää muihin vertailu ja arvostelu pois. Jokaisen meistä syvin olemus ja todellinen koti on ilo, valo ja rakkaus, vaikka aina meistä ei tuntuisikaan siltä. Muistamalla inhimillisyys, keskeneräisyys sekä maadoittamisen tärkeys, energiatyöskentely antaa avaimet uskomattomaan luomisvoimaan!

Irene Länkinen

Toimin oppaana ja parantajana. Lahjojeni avulla autan riisumaan naamioita todellisen olemuksen edestä. Selvännäköisyyteni on harjaantunut koko elinikäni ajan, parantajan lahjani nousivat tietoiseen mieleeni 2012 jonka jälkeen opiskelin funktionaalisen ravitsemuksen ja ravintolisien merkitystä fyysisen kehomme parantamiseen. Olen terapeuttinen kanssakulkija ja rakkauden alkemisti.

Zion Serafina

Olen Zion Serafina Sipola, 40-vuotias äiti, nainen ja parantaja Oulusta. Työskentelen mm. intuitiivisena parantajana, sekhemmaster-opettajana sekä henkisenä auttajana ja rinnallakulkijana. Työhöni kuuluu energiahoitojen kanavointi, henkiset valmennukset, sekhem-energiahoitajien koulutus, ääniparannus, henkinen ohjaus ja konsultaatio, seremonioiden järjestäminen jne. Työkenttäni on siis hyvin moninainen, mutta keskiössä on aina ihminen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Parasta työssäni on nähdä ihmisten todella ottavan vastuun omasta parantumisesta ja eheytymisestä. Iloitsen suuresti, kun saan olla rinnalla todistamassa, miten rakkaus ja valo, se mitä todella olemme, löytyy taas sydämestä ja ihminen pääsee kukoistamaan ja elämään onnellista elämää. Jaan youtubessa kanavallani tietoa energiasta, henkisestä kasvusta, hoitovideoita jne. Kanava on nimeltään Rakkauden kanava.

Kristiina Niskanen

Olen hyvinvointivalmentaja Kristiina Niskanen Pielavedeltä. Autan työssäni ihmisiä saamaan elinvoimaisen ja energisen elämän. Koska terve suolisto ja suoliston mikrobiomi sekä puhdas keho ovat avain terveyteen ja pitkään ikään, keskitymme kokonaisvaltaisesti suoliston mikrobiomin ohjelmointiin ja kehon puhdistukseen. Ohjaan myös pienryhmiä ja järjestän Suoliston hyvinvointi ja detox-webinaareja. Luennoin mm. miten kemikaalit vaikuttavat kehossa ja miten saat mikrobiomin ja suoliston kuntoon. Koen, että aiempi urani ensihoitopalveluyrittäjänä sekä oma uupuminen, vakava sairastuminen ja voimaantuminen ovat valmistaneet minut tähän tehtävään. Inspiroidun nähdessäni miten nopeaa asiakkaitteni voimaantuminen on. Keho on viisas ja se pyrkii tasapainoon kun annamme soluille ja hyville mikrobeille niiden tarvitsemat ravintoaineet helposti imeytyvässä muodossa ja luomme niille optimaalisen elinympäristön. Mot

toni on ”Älä tuhlaa päiviäsi, vaan elä ne ilolla”