NäytteilleasettajatMessuilla on monipuolinen joukko hyvinvoinnin ammattilaisia. Painamalla hiirellä näytteilleasettajan nimeä, pääset siitä suoraan hänen omille nettisivuille lukemaan lisätietoja
Access Bars® on nopea, tehokas ja helppo tie kaikkien rajoitusten poistamiseksi niin, että pystyt jälleen nauttimaan elämästäsi. Se on uskomattoman hoitava ja rentouttava prosessi, joka poistaa rajoittuneisuuuden kaikilla elämäsi alueilla ilman mitään ponnisteluja. Hyvä Hengetär

Anne Virpikari selvänäkijä, meedio, Theta healing ja reikihoitaja, voimaannuttaja

Annika Rahkonen esittelyssä Horstmann tekniikka, näytehoitoja ja tietoa Horstmann koulutuksesta

Arctic Nutrition Kirsti Koskela. Luonnollista villiravintoa. Elinvoimaista ravintoa päivittäin kiireiseen arkeen helposti ja yksinkertaisesti

Beady  Yksilölliset Beady-korut arkeen ja juhlaan. Tilauksesta tyyliisi ja asuusi sopiviksi.

Bemer, Liisa Pyrrö Pysy terveenä, palaudu tehokkaammin, parane nopeammin. Terveysteknologia, joka tukee kehon luonnollisia toimintoja ilman haitallisia sivuvaikutuksia.

DianaSofia Selvänäköinen EnkeliEnergia-hoitaja, Parantaja, Kanavoija, Enkeli-kouluttaja, Henkinen Elämäntapa-ohjaaja

Elämänmakuinen ihminen Minna Hanhela, Henkinen hyvinvointivalmentaja, energiahoitaja, näkijä ja NLP Practione. Teen messuilla myös näytehoitoina kanavoituja energiahoitoja.

e-Coach Kehon kuunteluun, kehotyyppitestaukseen ja verianalyyseihin perustuvat verkkovalmennukset antavat sinulle eväitä luonnollisempaan liikuntaan ja urheiluun. Messuilla teen verianalyysejä ja kehotyyppitestejä.

Forever Eeva-Maria Soini ja Riitta Pääaho. Aloe Vera-pohjaiset ihonhoitotuotteet sekä kokonaisvaltaista hyvinvointiamme tukevat tuotteet. 

Healershop Finland Sähkömagneettista säteilyä poistavat pyramidit ja korut. Keiju taloja, shungiitti terveyskivi koruja, ja välineitä nuorentavan terveysveden valmistamiseen. Diffuusori koruja. Olen Shamanistinen parantaja, Enkelikunnat ja kosmiset yhteydet ovatelämäntehtäväni. Olen kuvannut ja videoinut vuosikymmeniä Enkelipalloja ja keijuja. Parantaja Vastaanotto Oulussa ja Salossa. Koulutusta ja luentoja.

Helena Seppälä Tunteet työkaluina -kirja

Henna-Riikka Muikkula turvehoitokoulutukset ja turvehoidot, naurujooga, aromaterapia ja valmennus.

Hetki Hetkeltä Elämää sydämen ilon ja rakkauden virrassa, Kaija Wittenberg ja Reijo Halttunen

Hermoratahieronnan mestari Kaisa Hannula Hermoratahieronta on kehon kokonaisvaltaista hoitoa, joka perustuu fysiologiaan. Esittelemme messuilla hermoratahierontaa näytehoitoina sekä koulutusta alalle. Kuulun hermoratahieronnanmestareiden yhdistykseen.

Hoitava Laine Anniina Laine, koulutettu hieroja, äänimalja - sekä energiahoitaja. Teen myös rumpuhoitoja.

Hoitotila MariAnna, Aila Alanko, esittäytyy ja antaa näytehoitoja energiahoidosta, Access Bars hoidosta ja läheisyysterapiasta p.0442981109

Jackra Reija Jacklin, kalevalainen jäsenkorjaus, joka on turvallinen mobilisaatiohoito kaikenikäisille sekä vauvahieronta ja energiahoidot.

Jan-Mikael Maros Tule kuuntelemaan osastolleni kuinka entisajan shamaanit, poppamiehet ja alkemistit hoitivat jalokivillä ja luonnon elementeillä. Tule kokemaan kuinka itse voit käyttää jalokiviä oman hyvinvointisi edistämiseen esim. itsetunto, parisuhde, irtipäästäminen vihasta ja pelosta.

Kalevala Valmennus Opi rakkauden taitoja Yhdessä enemmän® -parisuhdekurssista ja huomaat, kuinka oman tahdon löytäminen toisen rinnalla vahvistaa suhdettanne. Kokemuksellinen Yhdessä enemmän® -parisuhde kurssi edellisten ihmissuhteiden tunnelukoista vapauttava ja voimauttava kurssi. Tule kuulemaan asiasta lisää ja maistamaan kehoa puhdistavaa Olet enemmän® -teetä.

Kalevalainen jäsenkorjaaja Soile Stenberg Kokonaisvaltainen, kehoa tasapainottava hoito. Käsittely kivuton ja mobilisoiva, ei kehoa vastaan vaan kuuntelevasti, lisää kudosnestekiertoa.

Katri Parikka desing   Tekstiilitaiteilija ja kuvittaja Katri Parikka sekä kirjailija Reija Lammi tulevat esittelemään eheyttäviä ja voimaannuttavia kirjojaan ja tuotteitaan.

KehoInfo tarjoaa koko kehon huoltoa aina kokonaisvaltaisesti, asiakasta kuunnellen. Valikoimassa on tällä hetkellä klassista hierontaa ja koko kehon mobilisoivaa hoitoa.

Kosketus luontoon aromaterapia, turvehoidot, aidot kohtaamiset

KUDOKKO minimalistista zeniä henkivät pellavaneuleet suunnitellaan ja valmistetaan käsityönä Oulussa. Luonnollista, ekologista pellavaa, monelle vartalotyypille sopivia ponchoja, huiveja sekä jakkuja upeissa, voimaannuttavissa väreissä

Lucetia Jaana Rusi Suomen ensimmäinen Lenormand-tulkitsija. Konkreettisia ennustuksia elävästä elämästä. Astrologisia tulkintoja ajanvarauksella.

Luova Puu Luova Puu Ateljee Galleria Café on inspiroiva luovuuden keidas, missä on lämminhenkinen vanhan ajan tunnelma. Vaihtuvat näyttelyt sekä kulttuuri- ja hyvinvointitapahtumia on tarjolla läpi vuoden. Myynnissä uniikkia taidetta ja koruja.

Mary Kay Tiina Pekkarinen  Laadukkaita ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteita. Nyt myös uutuutena luonnonkosmetiikkaa.

Me&i Johanna Uhre Upeat naisten ja lasten muotivaatteet, jotka ovat valmistettu vastuullisesti, ekologisesti & eettisesti Euroopassa. Tule tutustumaan upeisiin uutuuksiin ja halutessasi voit shoppailla ja tuotteet saat lähipostiisi reilussa viikossa. Samalla kerron, kuinka hyvät edut sinulle on luvassa, kun pidät turvalliset kotikutsut lähipiirillesi.

Mervin Putiikki Ihastuttavia vaatteita, ihanille naisille

Milla Käsityöpaja Käsintehdyt kaulakorut, energeettiset kivikorut, unisiepparit ja makramet. Myös avaimenperät ja kuksat omalla nimellä kaiverrettuna.

Mountain Medicine- Michael Mutezo  Sangoma-Shamaani-Opettaja-Parantaja Aurapuhdistus äänivärähtelyn avulla.

NeoLife Minna Lampela, Golden Productsin puhdistustuottet, Nutriance vegaaniset ihon- ja kehonhoitotuotteet ja NeoLifen ruokapohjaiset ravinnonlisät.

Noeme Ihanat italialaiset nahkalaukut

Nordic Color Room Oy  Tuunauskaupastamme löydät kaiken tarvittavan esineiden ja kalusteiden uudistamiseen. Valikoimistamme löytyy vetimiä, nuppeja, puu- ja metallikoristeita, ruuveja, nauloja ym. Laajennamme valikoimaa koko ajan! Olemme myös virallinen Frenchic Paint® jälleenmyyjä!

OM desing ja pieni muotihuone CHIC OM DESIGN on suomalainen joogavaatemerkki, jolta löydät yksilölliset joogavaatteet suomalaiselle naiselle. Tuotteet valmistetaan käsityönä Oulussa.

Om Noomi Rakkaudella uuden ajan värähteluissä maailmaa palvellen. Teen messuilla intuitiivisia hoitavia pikatulkintoja.

Oulun Akukoulu Osastollamme on mahdollisuus korva-akupunktiohoitoon ja akupaineluun. Korva-akupunktiosta saa nopean avun akuutteihin vaivoihin, esim päänsärky, erilaiset kiputilat. Akupainelun avulla voidaan rentouttaa esim niska-hartiaseudun jännitystiloja.

Oriflame Eija Hevosmaa. Oriflamen kosmetiikka ja hyvinvointi tuotteita. Tule kokeilemaan ja ihastu. Kaikki on tarjouksessa messuilla!

Piritta Mäntyjärvi Naisten ja äitien voimaantuminen, retriitit, jooga&tanssin ohjaus, henkinen valmennus ja energia/ayurvedahoidot hoidot. Teen messuilla hoitoja.

Pururelax Minna Karppinen. Pururelax itsehoitomenetelmä antaa sinulle välineet narskuttelun, hampaiden yhteen puremisen ja jännittämisen aiheuttamiin purentalihaskipuihin, päänsärkyihin, niskakipuihin, kireisiin hartioihin sekä muihin kehon kuormituksiin. Uskalla vapautua!

Puujumala Kotimaiset koivuvanerikorut

Päivi Alanen selvänäkijä, meedio ja parantaja. Teen messuilla selvänäköisiä tulkintoja tulevaisuuteen, välitän henkimaailman viestejä ja katson entisiä elämiä.

Päivi Kaskimäki  Teen katselmuksia, selvänäköisesti ja/tai maya-astrologisesti. Voit miettiä kysymyksiä valmiiksi tai tulla sellaisena kuin olet, ilman erityistä syytä. Kauttani kanavoituu juuri oikea tieto tähän elämäsi tärkeään hetkeen. Otan vastaan myös perjantaina 2.10. Oulussa.

Rakkauden kanava Piritta Sipola on intuitiivinen näkijä ja parantaja. Messuilla tarjottavat palvelut: Pikatulkinta tarot-kortteja apuna käyttäen sekä Intuitiivinen energiahoito.

Rakkauden tila Hyvinvoinnin ja henkisyyden keskus Oulun keskustassa. Tila on useiden toimijoiden yhteisö, josta saa monipuolisesti hoitoja keholle, mielelle ja sielulle. Messuilla Rakkauden tilan osastolla voi tutustua tarjoamiimme palveluihin ja toimijoihin sekä saa näytehoitoja.

Rakkaudentähti ry  kivihoitoja ja tarot tulkintaa

Reija Lammi Salli ilon saapua elämääsi ja sytyttää sydämesi eloon. Sydämen Saaga ™ – koulutukset. Sisäinen Viisaus -kirjani kertoo omasta sisäisestä viisaudestasi. Se kertoo siitä viisaudesta, joka asustaa jo valmiina sisälläsi ja odottaa ainoastaan, että oivaltaisit sen olemassa olon olemuksessasi.

SideBySide Työllistämme ja voimaannutamme naisia Afrikassa antamalla heille ammatillista koulutusta ja bisnestaitoja. Lisäksi mentoroimme heitä draamatyöpajoissa.

Silja Paaso selvänäköiset tulkinnat

ShadesharesOur mission is to provide sunglasses with polarized, UV protecting lenses. All sunglasses in our fashion collections are handcrafted of high-quality, environmentally sustainable materials.

SolarEl Marjut Moisala Messuilla myyn kirjojani signeerattuna ja teen mahdollisuuksien mukaan myös opastreffejä/ Tarot-luentaa non-stoppina.

Sunheart elämyksellisiä rentoutushoitoja 20 vuoden kokemuksella. Japanilaiseen Shindo® menetelmään perustuvat hoidot mahdollistavat kokonaisvaltaisen

Suomen Energiahoitajat Teemme messuilla näytehoitoja energeettisestä jäsenkorjauksesta, jossa ensin mittaamme käsin asentovirheitä, minkä jälkeen korjaamme niitä energiahoitotekniikoilla. Fyysistä voimaa ei tarvita. Lisäksi teemme energiahoitoja kokonaisvaltaisella BodyMind Energy Balancing Method -hoitomenetelmällä, jolla voidaan hoitaa niin fyysistä kehoa kuin tunnepuoltahyvinvoinnin ja pysähtymisen arjen kiireiden keskellä.

Sydämen Voima Voimaannuttavat aromaattiset hieronnat ja hoidot, VitaFlex -hieronta, kuumakivihieronta, intialainen päähieronta, Raindrop-hoito, Pururelax tunnit ja kasvojooga ohjaus. Aromaattisia hierontoja ja hoitoja tehdessä luotan intuitiiviseen ohjaukseen, selvätuntoisuuden kautta.

Synergy Ainutlaatuisia tieteeseen perustuvia tuotteita verisuoniston ja suoliston hyvinvointiin sekä premium-kasvojen hoitoon.. Tule varaamaan aika ilmaiseen verisuoniston hyvinvointimittaukseen ja hyvinvoinnin kartoitukseen. Tuotemaistiaisia.

Terapia Valo on yhden naisen yritys, jolla on toimipiste Oulussa ja Kemissä. Marika Salonurmi pitää Messuilla luennon aiheesta Psykoterapiaa vai vaihtoehtoisia hoitomuotoja. Häneltä voi varata Messuilta lyhyitä keskustelu-aikoja, jos kaipaa psykoterapeuttista näkökulmaa johonkin aiheeseen. Keskustelun tukena voidaan käyttää tarvittaessa mm. tunnemaalausta, kirjoittamista, kehollista työskentelyä tai kuvakortteja.

TunneKukka Heidi Kukka. Kätilö, tunnevyöhyketerapeutti, skeematerapeutti, mindfulnessohjaaja, näkijä, meedio, energiahoitaja. Tarjoan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Valmennan ihmisiä tunne-mieliyhteyden sekä energioiden kautta.

Ultra-lehti on rajatiedon monipuolinen julkaisu, ilmestyen 10 kertaa vuodessa. Kirja-arvonta osastollamme, jokainen osallistuja saa myös näytenumeron. Meiltä myös uutuuskirjat ja kortit.

Valon Kosketus Arkkienkelihoidot, ohjaus, kanavoinnit (myös etänä) sekä ryhmät

Venka&Vinka valmistaa ekologisia koruja ja asusteita kierrätysmateriaaleista.

Vihreä Huone Ekokampaamo ja luontaishoitola Oulun keskustassa. Messuilla esittelemme palvelujamme ja annamme näytehoitoja, lisäksi messutarjouksia sekä arvonta.

Virpeace Rentoutushoitoja, joogaohjausta - myös netissä, hyvinvointiretriittejä, makrameetöitä

Young Livingin - puhdas elämäntyyli, ilman kovia kemikaaleja. Eteeriset öljyt, kodin- ja ihonhoitotuotteet, ravintolisät, mineraalimeikit.
Messuilla voit kokeilla näytehoitoja


Monipuolisia luentoja ja näytetuokioita

Näytteilleasettajia eri aloilta

Mahdollisuus kokeilla monenlaisia näytehoitoja ja tulkintoja.

Voit tilata ajan hoitoihin ja tulkintoihin
jo etukäteen suoraan hoitajalta.