NäytteilleasettajatMessuilla on monipuolinen joukko hyvinvoinnin ammattilaisia. Painamalla hiirellä näytteilleasettajan nimeä, pääset siitä suoraan hänen omille nettisivuille lukemaan lisätietoja
Access Bars® on nopea, tehokas ja helppo tie kaikkien rajoitusten poistamiseksi niin, että pystyt jälleen nauttimaan elämästäsi. Se on uskomattoman hoitava ja rentouttava prosessi, joka poistaa rajoittuneisuuuden kaikilla elämäsi alueilla ilman mitään ponnisteluja. Hyvä Hengetär

Airi Oja tulkintoja (20 min) syntymäajasta ja tarotkorteista

Anne Tapio ravintoneuvoja. Autan painonhallinnassa, vatsa -ja suolisto-ongelmissa, teen ravintoainemittauksia ja Life Detox -hoitoja

Annika Rahkonen esittelyssä Horstmann tekniikka, näytehoitoja ja tietoa Horstmann koulutuksesta

Antti Häyhä Reiki Seichem Master, Holy Healing intuitiivinen energiahoitaja ja -kouluttaja, Sielunkuvat. Esittelee messuilla Sielunkuviani ja Holy Healing -koulutuksia

Arctic Nutrition Kirsti Koskela. Luonnollista villiravintoa. Elinvoimaista ravintoa päivittäin kiireiseen arkeen helposti ja yksinkertaisesti

Babadum Vaatteita ja asusteita Nepalista ja käsintehtyjä päiväpeittoja Intiasta. Luonnon - ja kierrätysmateriaaleja, persoonallista, mukavaa ja kaunista.

Beady  Yksilölliset Beady-korut arkeen ja juhlaan. Tilauksesta tyyliisi ja asuusi sopiviksi.

DianaSofia Selvänäköinen EnkeliEnergia-hoitaja, Parantaja, Kanavoija, Enkeli-kouluttaja, Henkinen Elämäntapa-ohjaaja

Elämänmakuinen ihminen Minna Hanhela, Henkinen hyvinvointivalmentaja, energiahoitaja, näkijä ja NLP Practione. Teen messuilla myös näytehoitoina kanavoituja energiahoitoja.

e-Coach Kehon kuunteluun, kehotyyppitestaukseen ja verianalyyseihin perustuvat verkkovalmennukset antavat sinulle eväitä luonnollisempaan liikuntaan ja urheiluun. Messuilla teen verianalyysejä.

Forever Eeva-Maria Soini ja Riitta Pääaho. Aloe Vera-pohjaiset ihonhoitotuotteet sekä kokonaisvaltaista hyvinvointiamme tukevat tuotteet. 

Healershop Finland Sähkömagneettista säteilyä poistavat pyramidit ja korut. Keiju taloja, shungiitti terveyskivi koruja, ja välineitä nuorentavan terveysveden valmistamiseen. Diffuusori koruja. Olen Shamanistinen parantaja, Enkelikunnat ja kosmiset yhteydet ovatelämäntehtäväni. Olen kuvannut ja videoinut vuosikymmeniä Enkelipalloja ja keijuja. Parantaja Vastaanotto Oulussa ja Salossa. Koulutusta ja luentoja.

Henna-Riikka Muikkula turvehoitokoulutukset ja turvehoidot, naurujooga, aromaterapia ja valmennus.

Hiushuone Samsara saat kaiken, mitä hiuksesi tarvitsevat. Hiustenmuotoilut, täyteläiset värit, upeat kiharat, hiustenpidennykset, monipuoliset kampaukset, huippulaatuiset tuotteet hiuksille ja hiuspohjalle. Myös perukkipalveluissa annamme apua.

Hermoratahieronnan mestari Kaisa Hannula Hermoratahieronta on kehon kokonaisvaltaista hoitoa, joka perustuu fysiologiaan. Esittelemme messuilla hermoratahierontaa näytehoitoina sekä koulutusta alalle. Kuulun hermoratahieronnanmestareiden yhdistykseen.

Hyvinvointipalvelut Pihlajankukka Theta Healing hoidot, klassinen hieronta, akupuntio sekä erikoishieronnat (mm. kuumakivi-, suklaa- sekä balilainenhieronta). Itsenäinen Ringana partneri. Messuilla esittelyssä vegaani Ringana tuorekosmetiikka sarja sekä myynnissä itse tuotettua hunajaa.

Indriana Ritva Tolonen, Hermoratahierojamestari

Jackra Reija Jacklin, kalevalainen jäsenkorjaus, joka on turvallinen mobilisaatiohoito kaikenikäisille sekä vauvahieronta ja energiahoidot.

Jan-Mikael Maros Tule kuuntelemaan osastolleni kuinka entisajan shamaanit, poppamiehet ja alkemistit hoitivat jalokivillä ja luonnon elementeillä. Tule kokemaan kuinka itse voit käyttää jalokiviä oman hyvinvointisi edistämiseen esim. itsetunto, parisuhde, irtipäästäminen vihasta ja pelosta.

Kalevala Valmennus Opi rakkauden taitoja Yhdessä enemmän® -parisuhdekurssista ja huomaat, kuinka oman tahdon löytäminen toisen rinnalla vahvistaa suhdettanne. Kokemuksellinen Yhdessä enemmän® -parisuhde kurssi edellisten ihmissuhteiden tunnelukoista vapauttava ja voimauttava kurssi. Tule kuulemaan asiasta lisää ja maistamaan kehoa puhdistavaa Olet enemmän® -teetä.

Katri Parikka desing   Tekstiilitaiteilija ja kuvittaja Katri Parikka sekä kirjailija Reija Lammi tulevat esittelemään eheyttäviä ja voimaannuttavia kirjojaan ja tuotteitaan.

KehoInfo tarjoaa koko kehon huoltoa aina kokonaisvaltaisesti, asiakasta kuunnellen. Valikoimassa on tällä hetkellä klassista hierontaa ja koko kehon mobilisoivaa hoitoa.

Kosketus luontoon aromaterapia, turvehoidot, aidot kohtaamiset

KUDOKKO minimalistista zeniä henkivät pellavaneuleet suunnitellaan ja valmistetaan käsityönä Oulussa. Luonnollista, ekologista pellavaa, monelle vartalotyypille sopivia ponchoja, huiveja sekä jakkuja upeissa, voimaannuttavissa väreissä

Lucetia Jaana Rusi Suomen ensimmäinen Lenormand-tulkitsija. Konkreettisia ennustuksia elävästä elämästä. Astrologisia tulkintoja ajanvarauksella.

Luova Puu Luova Puu Ateljee Galleria Café on inspiroiva luovuuden keidas, missä on lämminhenkinen vanhan ajan tunnelma. Vaihtuvat näyttelyt sekä kulttuuri- ja hyvinvointitapahtumia on tarjolla läpi vuoden. Myynnissä uniikkia taidetta ja koruja.

Mervin Putiikki Ihastuttavia vaatteita, ihanille naisille

Mountain Medicine- Michael Mutezo  Sangoma-Shamaani-Opettaja-Parantaja Aurapuhdistus äänivärähtelyn avulla.

Nordic Color Room Oy  Tuunauskaupastamme löydät kaiken tarvittavan esineiden ja kalusteiden uudistamiseen. Valikoimistamme löytyy vetimiä, nuppeja, puu- ja metallikoristeita, ruuveja, nauloja ym. Laajennamme valikoimaa koko ajan! Olemme myös virallinen Frenchic Paint® jälleenmyyjä!

Oriflame Eija Hevosmaa. Oriflamen kosmetiikka ja hyvinvointi tuotteita. Tule kokeilemaan ja ihastu. Kaikki on tarjouksessa messuilla!

Piritta Sipola on intuitiivinen näkijä ja parantaja. Messuilla tarjottavat palvelut: Pikatulkinta tarot-kortteja apuna käyttäen sekä Intuitiivinen energiahoito.

Pohjolan Lähiruoka Oulun seudulla palvelee uusi lähiruoan kotiintoimituspalvelu. Pohjolan lähiruoan tavoitteena on saada puhdas ja lähellä tuotettu ruoka kaikkien Oulun seudulla asuvien helposti saataville. Ilman turhia välikäsiä, suoraan kotiovellesi.

Puujumala Kotimaiset koivuvanerikorut

Päivi Alanen selvänäkijä, meedio ja parantaja. Teen messuilla selvänäköisiä tulkintoja tulevaisuuteen, välitän henkimaailman viestejä ja katson entisiä elämiä.

Päivi Kaskimäki  Teen katselmuksia, selvänäköisesti ja/tai maya-astrologisesti. Otan vastaan myöa perjantaina 2.10. Oulussa.

Rakkauden tila Hyvinvoinnin ja henkisyyden keskus Oulun keskustassa. Tila on useiden toimijoiden yhteisö, josta saa monipuolisesti hoitoja keholle, mielelle ja sielulle. Messuilla Rakkauden tilan osastolla voi tutustua tarjoamiimme palveluihin ja toimijoihin sekä saa näytehoitoja.

Rakkaudentähti ry  kivihoitoja ja tarot tulkintaa

Reija Lammi Salli ilon saapua elämääsi ja sytyttää sydämesi eloon. Sydämen Saaga ™ – koulutukset. Sisäinen Viisaus -kirjani kertoo omasta sisäisestä viisaudestasi. Se kertoo siitä viisaudesta, joka asustaa jo valmiina sisälläsi ja odottaa ainoastaan, että oivaltaisit sen olemassa olon olemuksessasi.

Sini Sieppi Olen intuitiivinen näkijä, energiahoitaja ja hyvinvointialan yrittäjä. Teen tarottulkintoja messutarjoushintaan.

Sirpa Palvinen korujen aatelia, luonnon kivet ja hopea

SolarEl Marjut Moisala Messuilla myyn kirjojani signeerattuna ja teen mahdollisuuksien mukaan myös opastreffejä/ Tarot-luentaa non-stoppina.

Sunheart elämyksellisiä rentoutushoitoja 20 vuoden kokemuksella. Japanilaiseen Shindo® menetelmään perustuvat hoidot mahdollistavat kokonaisvaltaisen

Suomen Energiahoitajat Teemme messuilla näytehoitoja energeettisestä jäsenkorjauksesta, jossa ensin mittaamme käsin asentovirheitä, minkä jälkeen korjaamme niitä energiahoitotekniikoilla. Fyysistä voimaa ei tarvita. Lisäksi teemme energiahoitoja kokonaisvaltaisella BodyMind Energy Balancing Method -hoitomenetelmällä, jolla voidaan hoitaa niin fyysistä kehoa kuin tunnepuoltahyvinvoinnin ja pysähtymisen arjen kiireiden keskellä.

Sydämen Voima Voimaannuttavat aromaattiset hieronnat ja hoidot, VitaFlex -hieronta, kuumakivihieronta, intialainen päähieronta, Raindrop-hoito, Pururelax tunnit ja kasvojooga ohjaus. Aromaattisia hierontoja ja hoitoja tehdessä luotan intuitiiviseen ohjaukseen, selvätuntoisuuden kautta.

Synergy Ainutlaatuisia tieteeseen perustuvia tuotteita verisuoniston ja suoliston hyvinvointiin sekä premium-kasvojen hoitoon.. Tule varaamaan aika ilmaiseen verisuoniston hyvinvointimittaukseen ja hyvinvoinnin kartoitukseen. Tuotemaistiaisia.

Terapia Valo Marika Salonurmi, Psykoterapiaa, toimintaterapiaa, kirjallisuusterapiaa, työnohjausta.

Vedic Art Elsi Suorsa Vedic Art on ikivanhaan Vedatietoon perustuva luovuuden ja taiteen oppimismenetelmä.  Vedic Artin 17 prinsiipin, perusperiaatteen avulla sinä voit kehittää omaa luovuuttasi ja kehittyä kokonaisvaltaisesti omana itsenäsi.

Young Livingin - puhdas elämäntyyli, ilman kovia kemikaaleja. Eteeriset öljyt, kodin- ja ihonhoitotuotteet, ravintolisät, mineraalimeikit.


Monipuolisia luentoja ja näytetuokioita

Näytteilleasettajia eri aloilta

Mahdollisuus kokeilla monenlaisia näytehoitoja ja tulkintoja.

Voit tilata ajan hoitoihin ja tulkintoihin
jo etukäteen suoraan hoitajalta.