Näytteilleasettajat -OuluMessuilla on monipuolinen joukko hyvinvoinnin ammattilaisia. Painamalla hiirellä näytteilleasettajan nimeä, pääset siitä suoraan hänen omille nettisivuille lukemaan lisätietoja
Adelen   palveluihin kuuluvat suomalaisella luonnonkosmetiikalla tehdyt Metsämatka- kasvohoidot, Tiibetiläinen äänimaljahoito, ayurvedinen päänhieronta, energia- ja chakrahoidot sekä uusimpana energiakentän eli auran kuvaaminen. Messuilla teen energiakentän kuvauksia tulkintoineen AuraCloud 3D Pro laitteella. Saat sähköpostiisi 23-sivuisen laajan raportin, joka näyttää muun muassa personallisuustyyppisi, aurasi laajuuden, energiat väreinä sekä chakrojesi tämän hetkisen tilan. Lisäksi myynnissä vegaanisia hoitotuotteita & eteerisiä öljyjä.

Akaasiset tiedot = Vanhaa ja Uutta tietoa, 2022 Anita Laaksolahden kanavoima suuri kirja on esittelyssä ja myös Anita on läsnä. Anita on ja on ollut Maan luoja ja auttaja koko Maan historian ajan. Hän kertoo Rakkaudenlähteestä ja oman elämänsä vaikeimmistakin tapahtumista oppaidensa Jofielin, Jeesuksen ja Kryonin valaisemana. Näin hän on sopinut lähtiessään Kotoa, tuodakseen Rakkauden sanomaa ja tietoa maaelämämme kolmesta tärkeästä tehtävästä. Myös tulevista myllerryksistä ja muutoksista matkalla alkavaan Kultaiseen aikaan. Tällaista kirjaa ei ole ennen kirjoitettu.

Annika Rahkonen Horstmann tekniikka. Esittelyssä näytehoidot ja Horstmann koulutusta

ArmaSatar Jalkis jalkojenhoitovoiteet ja Nixi inkiväärivoide

Arctic Nutrition Anneli Pahkala. Tuotekokonaisuutemme sisältää laajan kirjon luontaisia ja elinvoimaisia ravintoaineita päivittäisen ravinnon tueksi. Haluamme tarjota Sinulle parasta mahdollista laatua ja siksi yhdistämme tuotteisiimme eksoottiset raaka-aineet maapallomme puhtaimmasta luonnosta parhailta kasvualueilta.

Attendo perhehoito Kaipaatko merkityksellisyyttä, mielekästä tekemistä ja sisältöä elämääsi? Ovatko lapset lähellä sydäntäsi? Sijais- ja tukiperheenä pääset auttamaan lapsia ja heidän perheitään voimaan paremmin. Me Attendolla etsimme erilaisia perheitä sijais- tai tukiperhevanhemmiksi. Toivomme, että perheessä on lapselle tilaa ja aikaa, sekä halu lähteä elämänmakuiselle matkalle. Tarjoamme perheille tarvittavan valmennuksen ja tuen tärkeään tehtävään.

Babadum Vaatteita ja huopatuotteita Nepalista ja sisustuskankaita Intiasta. Luonnon - ja kierrätysmateriaaleja, persoonallista, mukavaa, kaunista ja värikästä. Valmistettu vastuullisesti käsityöläisiä työllistäen

Bemer, Liisa Pyrrö  ja Vuokko Saarela. Pysy terveenä, palaudu tehokkaammin, parane nopeammin. Terveysteknologia, joka tukee kehon luonnollisia toimintoja ilman haitallisia sivuvaikutuksia.

DianaSofia Selvänäköinen EnkeliEnergia-hoitaja, Parantaja, Näkijä, Kanavoija, Enkeli-kouluttaja, Henkinen Opettaja, Hypnoosi-hoitaja (SHL), Mentaali-valmentaja

Ella Pyykkönen Kukka aiheisia, Abstraktia ja esittävää taidetta. Akryyli- ja akvarellitekniikka

Energiakivet on äiti maan lahja ihmiskunnalle. Valikoimassa on: Orgoniitti pyramidit, orgoniitti riipukset, shungiitti ja korukivirannekorut, shungiitti tuotteet vedenpuhdistukseen. Suojaa bioenergiakenttääsi näillä tuotteilla. Tarjolla myös Ninan parantaja palveluja.

Erika Juusola henkisen kehityksen ohjaaja, selvännäkijä, meedio

Forever Päivi Laakso-Katajamäki. Aloe Vera-pohjaiset ihonhoitotuotteetsekä kokonaisvaltaista hyvinvointiamme tukevat tuotteet. 

HelmiSatama Tule tutustumaan kivikorujen ihmeelliseen maailmaan. Löydä oma korusi, joka on tehty juuri sinulle ja sinun tarpeisiin.

Hyvinvointipalvelut Pihlajankukka & Ketolan hunaja Rentouttavat ja hemmottelevat hyvinvointipalvelut keholle ja mielelle. Tarjolla mm. hemmotteleva kokovartalon balilainen hieronta tai ihana suklaahieronta, klassista hierontaa lihasjumeihin sekä akupunktiota ja paljon muuta. Messuilla myynnissä myös itsetuotettua lappilaista hunajaa.

Idana tarjoaa akupunktio- ja energiahoitoja sekä näiden tehokkaita yhdistelmähoitoja. Energiahoito on pääsääntöisesti kokonaisvaltaista Bodymind Energy Balancing Method-hoitoa, jossa hoidetaan fyysistä- sekä energiakehoa, mutta myös tunnepuolta poistamalla haastavista muistoista negatiiviset tunteet. Näin kehosta poistuu voimakkaasti stressiä ja kehon luonnollinen paraneminen voi alkaa. Akupunktio on perinteistä kiinalaista akupunktiota.

Iiris Aprilla oululainen lempeä arvoitus. Työskentelen erityisesti kuvataiteen parissa ja järjestän tapahtumia taiteen ympärille. Kuvataiteessa tyylini keskittyy abstrakteihin teoksiin, joiden omalaatuisuus kumpuaa vaihtelevista värimaailmoista, luonnon- ja kierrätysmateriaaleista ja henkisistä teemoista.

Inga Söder hyvinvointivalmentaja ja laulaja. Esittelee messuilla uutta hyvinvointiohjelmaa.

Irti päästämisen ilo  Katja Törmänen pitää messuilla näytetuokion irti päästämisestä sekä tekee yksityisiä ohjaustuokioita juuri siitä aiheesta, mikä sinun mieltäsi painaa. Hänen työnsä pohjaa Sedona-metodiin (The Sedona Method), joka on yksinkertaisiin kysymyksiin perustuva, helppo ja tehokas irti päästämisen menetelmä. Sen avulla voi vapautua tunteiden ylivallasta ja elää levollisempaa, onnellisempaa elämää – täysin riippumatta siitä, mitä elämässä ulkoisesti tapahtuu.

Jan-Mikael Maros Tule kuuntelemaan osastolleni kuinka entisajan shamaanit, poppamiehet ja alkemistit hoitivat jalokivillä ja luonnon elementeillä. Tule kokemaan kuinka itse voit käyttää jalokiviä oman hyvinvointisi edistämiseen esim. itsetunto, parisuhde, irtipäästäminen vihasta ja pelosta.

Johanna Karpov -Astrologiset tulkinnat Tiedätkö mitä oppiläksyä sielusi juuri tällä hetkellä käy läpi? Astrologisen pikatulkinnan (15min/20e) avulla ymmärrät itseäsi paremmin. Teen tulkintoja myös perjantaina Oulussa. Varaa aikasi ennakkoon, 041-5021669.

Kaija Wittenberg sydämentulkki ja rakkauden lähetti tekee ständillään auranpuhdistuksen Lemmikintie-energiaöljyn kanssa, luoden tilan, jossa saa kokemuksen ÄitijumalaSofian energiasta sekä viestin ja hoidon häneltä ja kotiinviemiseksi aktivoimme kävijälle ikioman Lemmikintie-energiaöljyn.

Katinke.art Rakkaudella, voimaannuttavaa taidetta syvistä tunteista ja ilon pirskahtelua. Akryyli- akvarelli- ja sekatekniikka

Keskiyönaurinko Juha Tulkki, Kukkaterapia. Henkilöktaiset sekoitukset sekä erikoissekoitukset ( Suojaus, Energiapuhdistus ja Uusi aika) ihmisille ja eläimille, myös postitse. Eheytymis konsultaatiot, myös puhelimitsen. Autan eheytymään mielen ja kehon alueella, ratkaisemaan ongelmia ja vapautumaan menneestä sekä ottamaan käyttöön koko kapasiteetin, mikä jo on olemassa.

Kolmas Silmä Puoti on verkossa toimiva koru- ja lahjatavarakauppa luonnon symboliikasta kiinnostuneille omien polkujen kulkijoille. Meiltä löydät esimerkiksi amuletit, riimut, symbolikorut, kivet, kristallit, luonnon suitsukkeet ja viikinki korut vähän maagisempaan eloon. Northern Viking Jewelry® ja Thor of Sweden virallinen jälleenmyynti Suomessa.

Lampela Heart Team Tuotevalikoimastamme löytyy lisäravintotuotteita, vegaaninen ihonhoitosarja ja biohajoavat pesuaineet. Sisarukset rakastuivat NeoLife-tuotteisiin, saadessaan avun omiin terveyshaasteisiinsa. Me haluamme auttaa sinuakin kohti energistä elämää ja taloudellista riippumattomuutta.

Lapin Akka, Hekla Muotka myynnissä rumpuja, helistimiä, sulkia ja koruja. Teen shamanistista hoitoa/rentoutumista.

LaponiaHerbs Voimaa Lapin luonnosta

Lempeyden virta Kristalleja ja yksisarvisia, kaikkea ihanaa säihkyvään elämään!

Lucetia Jaana Rusi Suomen ensimmäinen Lenormand-tulkitsija. Konkreettisia ennustuksia elävästä elämästä. Astrologisia tulkintoja ajanvarauksella.

Lähteellä Elina Saariniemi on kvanttihypnoosihoitaja ja energiahoitaja. Lähteellä tarjoaa lisäksi maaseutumajoitusta, naisten tunnelmallisia sauna- ja paljuiltoja sekä voimaannuttavia, yhteyttä luontoon ja samalla yhteyttä itseen vahvistavia tuokioita metsässä.

Maahisen tyvär Maahisen tyvären pajassa syntyvät uniikit shamaanirummut, kivikorut, luonnontuotteet. Kurssitus: shamaanirumpu ja yrttikurssitus.

Maura Kipinä Airinko Tarjolla on tietoisuutta avaavia ja energioita puhdistavia energiahoitoja lyhytversioina, sekä erilaista taidetta valokielimaalauksista käsintehtyihin voima-/taikasauvoihin. Hoitoni ja taiteeni pohjimmaisena tarkoituksena on auttaa sinua muistamaan ja löytämään lisää omaa sisäistä taikaasi, valoasi ja voimaasi.

Noeme myy italailaisia käsityönä valmistettuja nahkalaukkuja. Messuilla mukana uutuuksia! Kurkkaa suosikkisi jo ennakkoon.

Olo on uudistuva, laadukas ja Oulun ainoa liikuntakeskus vain naisille. Meille tärkeintä on asiakkaiden hyvinvointi ja tunne hyvästä olosta. Meille uskallat tulla, olitpa sitten ihan aloitteleva liikkuja, tai kokenut konkari. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on täällä sinua varten ja auttaa mielellään. Kattavat ja ammattitaitoiset valmennuspalvelumme auttavat sinua pääsemään tavoitteisiisi

OM desing ja pieni muotihuone CHIC on suomalainen joogavaatemerkki, jolta löydät yksilölliset joogavaatteet suomalaiselle naiselle. Tuotteet valmistetaan käsityönä Oulussa.

Oriflame Eija Hevosmaa. Oriflamen kosmetiikka ja hyvinvointi tuotteita. Tule kokeilemaan ja ihastu. Kaikki on tarjouksessa messuilla!

Oulun Suolahoitola terveyteen ja rentoutumiseen panostava hoitola. Meillä on laaja palvelutarjonta: hengityselimistöä ja ihoa hoitava suolahuonehoito, hunajahieronta, rentoutushieronta, Access Bars®, energeettinen jäsenkorjaus, purentalihashieronta, äänimaljahoito, akupunktio, kuumakivihieronta, intialainen päähieronta, klassinen hieronta, ryhmäpalvelut jne. Messuilla tarjolla rentouttavia näytehoitoja sekä myytävänä mm. suolavalaisimia ja -tuikkuja.

Outi Hjelmeroos   Tarot-tulkintaa: kannustavaa, rohkaiseva sekä tilanteeseen selkeyttä erilaisten tarot- ja oraakkelikortteja apuna käyttäen. Ajanvaraukset etukäteen: helmen.huone@gmail.com

Power Heart and Soul Intuitiivista energian luentaa alkemistin voimasta käsin. Omavoima valmentaja, NLP ja hypnoosin työkaluilla. Velho tarot tulkintoja.

Päivi Alanen  Selvänäkijä-meedio-parantaja messuilla tulkinnat tulevaisuuteen, entiset elämät, henkimaailman viestit. Voit varata etukäteen puh. 045 1296806

Päivi Kaskimäki  Teen katselmuksia, selvänäköisesti ja/tai maya-astrologisesti. Voit miettiä kysymyksiä valmiiksi tai tulla sellaisena kuin olet, ilman erityistä syytä. Kauttani kanavoituu juuri oikea tieto tähän elämäsi tärkeään hetkeen. Teen katselmuksia perjantaina 30.9. Oulussa.

Rakkaudella Riikka Syvien haavojen ja syvän eheytymisen äärellä työtänsä tekevä muutosvalmentaja, lyhytterapeutti ja työnohjaaja. Vannon erityisesti hypno. ja taideterapeuttisen työskentelyn nimiin. Intuitiivisuus on tärkein työkaluni, tietoisuus elämänkatsomukseni ja luonto temppelini. Syviä haavoja ja syvää eheytymistä pilottiryhmän esittely sekä hypnoterapiapaketin arvonta.

Rakkauden kanava Zion Serafina on intuitiivinen näkijä ja parantaja. Teen messuilla Sekhem -energiahoitoja ja shamanistista auran puhdistusta . 

Rakkaudenvalo Päivi Eteläniemi. Opetan elämään yhteydessä omaan tietoisuuteesi. Teen VortexHealing® näytehoitoja, Ukon Pakalla kanavoin viestiä tietoisuudeltasi ja annan keskusteluapua elämäsi haasteisiin laajentuneella tietoisuudella. Luennoin ja pidän työpajan tietoisesta parisuhteesta, lämpimästi tervetuloa!

Rakovalkea on pohjoisen perinteistä ja luonnosta inspiraationsa saanutta autenttista lappilaista designia. Tuotteemme valmistetaan kestävästä ja kauniista kotimaisesta puusta perinteisiä puusepäntaitoja hyödyntäen. Kiireettömän tuotekehittelymme tuloksena on syntynyt tunnelmallinen Rakovalkea-kynttiläteline. Nimensä mukaisesti Rakovalkea on saanut inspiraationsa pohjoisen eränkävijöiden nukkumatulena käyttämästä rakotulesta.

Rumpu-ukko Upeat ja uniikit shamaani- ja lapinrummut. Valikoimissamme myös viikinkirummut. Kotimaista käsityötä, materiaalina poronnahka, koivuvaneri ja luonnonpuu.

Ruohonjuuri on hyvän olon liike. Meiltä löydät monipuolisen valikoiman mieltä ja oloa hoivaavia ihanuuksia niin luonnonkosmetiikan kuin laadukkaiden ravintolisienkin parista, luomuherkkuja ja hyvinvointituotteita unohtamatta. Asiantunteva ja lämmin asiakaspalvelumme auttaa löytämään juuri Sinun kokonaisvaltaista hyvinvointiasi edistävät keinot. Lämpimästi tervetuloa osastollemme, jonne olemme koonneet aivan erityisen valikoiman messuilijoita ilahduttamaan!

Silja Paaso - The Cosmic Diamond Light Mystery School Of Holy Art Olen shamaani, pyhän mysteerikoulun opettaja, Kristus-Mariaenergiaterapeutti sekä kundaliinimestari. Teen messuilla energiaparannusta, tulkintoja sekä virityksiä.

Siroa Käsityönä valmistetut puu- ja helmikorut, jotka ovat kauniita, kevyitä ja ajattomia. Valikoimassa mm. puisia korvakoruja sekä chakrakoruja. Koruihin käytettävät metalliosat ovat ruostumatonta terästä.

Siberian Wellness Siperian ja sen ainutlaatuisten mahdollisuuksien hyperaktiivinen edistäminen - luonnollinen tuote - sosiaalinen vastuu. Hyvinvointi tulevaisuus: kestävän kehityksen strategia

SirpaRaitimoArt Piirrän tilauksesta muotokuvia eläimistä ja ihmisistä sekä polttopiirrän puutuotteita, mm. kuksia. Messupaikaltani löydät uniikkeja tuotteita, mielenkiintoisia messutarjouksia sekä arpajaiset! Mahdollisuus myös varata yksityismeedioistuntoja. Tulehan tutustumaan!

Sunheart elämyksellisiä rentoutushoitoja 20 vuoden kokemuksella. Japanilaisella Shindo® menetelmällä voi huoltaa ja tasapainottaa kehon ja meridiaanien tilaa. Meridiaaneilla on yhteys myös sisäelimiin ja tunnepuoleemme, joten shindon vaikutus on aidosti hyvin kokonaisvaltaista. Teen messuilla shindon rakastettuja hartia- sekä varvashoitoja ajanvarauksella.

Suomen Energiahoitajat Teemme messuilla näytehoitoja energeettisestä jäsenkorjauksesta, jossa ensin mittaamme käsin asentovirheitä, minkä jälkeen korjaamme niitä energiahoitotekniikoilla. Fyysistä voimaa ei tarvita. Lisäksi teemme energiahoitoja kokonaisvaltaisella BodyMind Energy Balancing Method -hoitomenetelmällä, jolla voidaan hoitaa niin fyysistä kehoa kuin tunnepuolta.

Sydämen Toive Tiina Lauriala, elämäntaito-ja hyvinvointivalmennusta, yinjoogaa, mindfulness- ja enneagrammiluentoja, äänimaljahoitoja ja sointukylpyjä.

Sydämen Voima Voimaannuttavat aromaattiset hieronnat ja hoidot, VitaFlex -hieronta, kuumakivihieronta, intialainen päähieronta, Raindrop-hoito, Pururelax tunnit ja kasvojooga ohjaus. Aromaattisia hierontoja ja hoitoja tehdessä luotan intuitiiviseen ohjaukseen, selvätuntoisuuden kautta.

Synergy tuotteita verisuoniston, suoliston ja ihon hyvinvointiin. Tule varaamaan aika ilmaiseen verisuoniston hyvinvointimittaukseen ja tutustumaan Synergyn tuotteisiin ja ravitsemuksen DNA-testiin, josta näkee omille geeneille sopivimmat ruoka-aineet, ravintolisät ja liikuntamuodot! Tuotemaistiaisia.

Tarot Tuula Huhtala Tervetuloa osastolleni Tarot-tulkintaan! 30 vuoden kokemus ja tuttu monesta tapahtumasta. Käytän Aleister Crowleyn kortteja. Halutessasi teen myös enkelitulkintoja. Perjantaina ja sunnuntaina teen Tarot-tulkintoja hotelli Apollossa ajanvarauksella.

Terapia Valo on yhden naisen yritys, jolla on toimipiste Oulussa ja Kemissä. Häneltä voi varata Messuilta lyhyitä keskustelu-aikoja, jos kaipaa psykoterapeuttista näkökulmaa johonkin aiheeseen. Marika Salonurmi tekee messuilla Tarot-kortti tulkintoja sinua askarruttaviin kysymyksiin. Viestiä Sinulle voidaan tuoda joskus myös kirjoittamisen tai maalaamisen avulla.

TTHyvinvointi Olemme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ammattilaisia ja messuilla tarjoamme laadukkaita lisäravinteita sekä kuivaverianalyyseja. Palveluihimme kuuluu myös energiahoidot sekä mentaalinen valmennuskokonaisuus, jotka löytyvät verkkokaupan puolelta.

Tässä Hetkessä ry Tekemistä sydämellä. Yhditää hyvinvoinnista kiinnostuneet ihmiset ja yritykset. Jäsenetuja, yhteisöllisyyttä, aitoja kohtaamisia. Tervetuloa mukaan uudenlaiseen yhdistykseen!

Ultra-lehti on rajatiedon monipuolinen julkaisu, ilmestyen 10 kertaa vuodessa. Kirja-arvonta osastollamme, jokainen osallistuja saa myös näytenumeron. Meiltä myös uutuuskirjat ja kortit.

Valoverso Anki Luci Maria Kauranen, kanavoija, energiaparantaja, näkijä, psykologi ja kognitiivinen psykoterapeutti. Messuilla teen näytehoitoja ja välitän valomaailman viestejä

VoimanPaikka on Oulun keskustassa toimiva monipuolinen koulutus- ja hyvinvointikeskus. Hyvää oloa keholle ja mielelle! VoimanPaikalla saat erilaisia hoitoja, kuten akupunktiota, jäsenkorjausta ja reikihoitoa. Lisäksi tarjoamme liikuntaa ja kulttuuria. Valikoimaamme kuuluu qigong-, karate- ja luovan kirjoittamisen kursseja myös etänä. Messuilla tarjolla lyhyitä näytehoitoja.

Yoga Feenix tarjoaa jooga-, liikunta- ja hyvinvointipalveluita vahvalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä.

Young Living  puhdas elämäntyyli, ilman kovia kemikaaleja. Eteeriset öljyt, kodin- ja ihonhoitotuotteet, ravintolisät, mineraalimeikit.

YinZen Kokonaisvaltaista hyvinvointia sinulle: jooga, asahi, sointukylvyt, työhyvinvointi-tuokiot, hoidot. Messuilla tarjolla Access Bars-näytehoitoja sekä asahi-tuokio.

Zinzino Itsenäiset Partnerit Anu Höijer/ Sensum Ky, Jukka Paimen ja Tuula Karsikas. Zinzino on maailman johtava testipohjaisten hyvinvointi- ja terveystuotteiden jälleenmyyjä. Terveellisemmän elämäntavan ei tarvitse perustua arvailulle. Saat ravintotestien avulla markittäviä oivalluksia kehosi terveydentilasta sekä yksityiskohtaiset ohjeistukset sen tasapainottamiseen. Apua esimerkiksi uneen, stressiin, kiputiloihin, verenpaineeseen sekä suolisto-onbgelmiin. Messuilla tuotteet esillä sekä mahdollisuus ostoksiin ja tilauksiin.
Messuilla voit kokeilla näytehoitoja


Monipuolisia luentoja ja näytetuokioita

Näytteilleasettajia eri aloilta

Mahdollisuus kokeilla monenlaisia näytehoitoja ja tulkintoja.

Voit tilata ajan hoitoihin ja tulkintoihin
jo etukäteen suoraan hoitajalta.