Näytteilleasettajat -OuluMessuilla on monipuolinen joukko hyvinvoinnin ammattilaisia. Painamalla hiirellä näytteilleasettajan nimeä, pääset siitä suoraan hänen omille nettisivuille lukemaan lisätietoja
Access Bars® on nopea, tehokas ja helppo tie kaikkien rajoitusten poistamiseksi niin, että pystyt jälleen nauttimaan elämästäsi. Se on uskomattoman hoitava ja rentouttava prosessi, joka poistaa rajoittuneisuuuden kaikilla elämäsi alueilla ilman mitään ponnisteluja. Hyvä Hengetär ja Care&Colonic

Adelen   palveluihin kuuluvat suomalaisella luonnonkosmetiikalla tehdyt Metsämatka- kasvohoidot, Tiibetiläinen äänimaljahoito, ayurvedinen päänhieronta, energia- ja chakrahoidot sekä uusimpana energiakentän eli auran kuvaaminen. Messuilla teen energiakentän kuvauksia tulkintoineen AuraCloud 3D Pro laitteella. Saat sähköpostiisi 23-sivuisen laajan raportin, joka näyttää muun muassa personallisuustyyppisi, aurasi laajuuden, energiat väreinä sekä chakrojesi tämän hetkisen tilan. Lisäksi myynnissä vegaanisia hoitotuotteita & eteerisiä öljyjä.

Anne Tapio pisteeltämme löydät elävää, antioksidanttista, ionisoitua sekä alkaalista Kangen vettä (vetyvesi).

Antti Häyhä - Celestial Aura Healing  Akaashiset syvätulkinnat kosmisesta sielunpolusta, henkikehojen puhdistus ja tasapainotus sekä Alkulähde-yhteyden aktivoinnit.

Arto Montonen Messuilla myynnissä on Vuorenkilpi uute, joka on fermentoimalla valmistettu vihreästä lehdestä. Myös Lapin aito ruusujuuriuute on esillä.

Babadum Vaatteita ja huopatuotteita Nepalista ja sisustuskankaita Intiasta. Luonnon - ja kierrätysmateriaaleja, persoonallista, mukavaa, kaunista ja värikästä. Valmistettu vastuullisesti käsityöläisiä työllistäen

Bemer, Liisa Pyrrö  ja Vuokko Saarela. Pysy terveenä, palaudu tehokkaammin, parane nopeammin. Terveysteknologia, joka tukee kehon luonnollisia toimintoja ilman haitallisia sivuvaikutuksia.

e-Coach Verianalyysit ja kehotyyppitestit

DianaSofia Selvänäköinen EnkeliEnergia-hoitaja, Parantaja, Näkijä, Kanavoija, Enkeli-kouluttaja, Henkinen Opettaja, Hypnoosi-hoitaja (SHL), Mentaali-valmentaja

Elämänmakuinen ihminen Minna Hanhela - Näkijä, energiahoitaja ja hyvinvointivalmentaja. Selvänäköiset energiahoidot, ratkaisukeskeiset valmennukset, selvänäköinen ohjaus/tulkinnat.

Energiakivet on äiti maan lahja ihmiskunnalle. Valikoimassa on: Orgoniitti pyramidit, orgoniitti riipukset, shungiitti ja korukivirannekorut, shungiitti tuotteet vedenpuhdistukseen. Suojaa bioenergiakenttääsi näillä tuotteilla. Tarjolla myös Ninan parantaja palveluja.

Erika Juusola henkisen kehityksen ohjaaja, selvännäkijä, meedio

Forever Päivi Laakso-Katajamäki. Aloe Vera-pohjaiset ihonhoitotuotteetsekä kokonaisvaltaista hyvinvointiamme tukevat tuotteet.

Femsell Oy Mikrohöyrypesurilla voit pestä mitä tahansa. Samalla tekniikalla saa puhtaaksi valmistustilat, asiakastilat, kylmiöt, laitteet, hyllyt, ikkunat jne. Samasta hygieniatason noususta nauttivat lukuisat K-kauppiaat ja Neste-huoltamoyrittäjät, ravintoloitsijat ja yrittäjät lukuisilta muiltakin toimialoilta. Lisäksi käyttäjinä lukuisia tyytyväisiä kotitalouksia.

Francis Joy Researcher, Healer, Incense Maker and Holistic Body Therapist. Messuilla myynnissä mm. yrttiteetä

HanJan Kimonos Hidasta ja tule katsomaan miten vaatetus-ja hieronta-alan ammattilaisten rakkauden synnyttämä mallisto on kehittynyt vuodessa. Voit ihastua kierrätyshuiveista valmistettuihin, Thaimaan matkan inspiroimiin uniikkeihin vaatteisiin js asusteisiin tai nauttia intialaisesta päähieronnasta!

HelmiSatama Tule tutustumaan kivikorujen ihmeelliseen maailmaan. Löydä oma korusi, joka on tehty juuri sinulle ja sinun tarpeisiin.

Henna-Riikka Tiri Kosketus Luontoon Valon, Rakkauden ja Jumalallisen läsnäolon kanava. Rakas kehomielesi on Sielun kotisi. Tie Valoon ja Vapauteen, ulos kuormittavista tunteista on kohdata itsensä varjoineen ja tutustua juurisyihin. Symbolinen sanontani on, että aito kirkas valo löytyy kodin pimeimmästä ja sotkuisemmasta paikasta. Holistisella ja humanistisella otteella, luonnollisen terveyden ja hyvinvoinnin puolesta. Matka itsemyötätuntoon on pitkä, tarvitset vain tahdon ja kaikki muu seuraa perässä.

Hjulforsin Tyrniviljely Tuohesta valmistettuja tauluja ja maasäteily-tuohimatto, marjajauheet, mehut ja villiyrtit

Hoitola MerSii Merja Manninen, teen messuilla kortti ja intuitiivisiä tulkintoja

Hyvinvointipalvelut Pihlajankukka & Ketolan hunaja Rentouttavat ja hemmottelevat hyvinvointipalvelut keholle ja mielelle. Tarjolla mm. hemmotteleva kokovartalon balilainen hieronta tai ihana suklaahieronta, klassista hierontaa lihasjumeihin sekä akupunktiota ja paljon muuta. Messuilla myynnissä myös itsetuotettua lappilaista hunajaa.

Irti päästämisen ilo Katja Törmänen pitää messuilla luennon ja työpajan irti päästämisestä. Hän pohjaa työnsä Sedona-metodiin (The Sedona Method), joka on yksinkertaisiin kysymyksiin perustuva, helppo ja tehokas irti päästämisen menetelmä. Sen avulla voi vapautua tunteiden ylivallasta ja elää levollisempaa, onnellisempaa elämää – täysin riippumatta siitä, mitä elämässä ulkoisesti tapahtuu.

Jan-Mikael Maros Tule kuuntelemaan osastolleni kuinka entisajan shamaanit, poppamiehet ja alkemistit hoitivat jalokivillä ja luonnon elementeillä. Tule kokemaan kuinka itse voit käyttää jalokiviä oman hyvinvointisi edistämiseen esim. itsetunto, parisuhde, irtipäästäminen vihasta ja pelosta.

Kaija Wittenberg sydämentulkki ja kohtujoogaohjaaja tekee luennon ja työpajan lisäksi mini - Kohtuhoitoja, jotka auttavat selkeyttämään ajatuksia, vapauttamaan ja tasapainottamaan sisäistä tilaa luodaksemme ja syventääksemme sielu- ja jumalyhteyttämme.

KoruHilla  on oululainen käsityönä koruja valmistava pienyritys, joka valmistaa uniikkeja koruja mm. polymersavesta sekä peiliakryylista. Korumateriaalit ovat todella kevyitä ja helppoja käyttää, eivätkä ne sisällä nikkeliä. Tervetuloa ostoksille!

KotiKummit-toiminta Vapaaehtoiset KotiKummit toimivat juttu- ja ulkoiluseurana oululaisille yksinäisyyttä kokeville ikäihmisille. Haluaisitko Sinä iloa ja merkityksellisyyttä elämääsi vapaaehtoistoiminnan kautta? Ikäihmiselle KotiKummin käynti voi olla viikon kohokohta. KotiKummina vapaaehtoistoiminta on helppoa ja turvallista aloittaa, sillä toimintaa toteuttaa ODL Säätiö ja DIAK ja tukenasi on projektikoordinaattori koko toiminnan ajan.

Kristiina Laulumaa Messuilla teen näytehoitoja RH Energiahoitoja (Reconnective Healing) mm. avaamaan tukoksia, tuomaan parantavaa energiaa, nostamaan värähtelytaajuuksia, päästämään irti, tuomaan selkeyttä. Olen myös ALH enkelihoitaja (Angel Light Hypnosis). Hoito on vuorovaikutteinen, kaunis matka enkelimaailmaan. Hoidossa yhdistyvät enkelienergiahoito, hypnoterapia sekä regressiomenetelmät.

Lapin Akka, Hekla Muotka sunnuntaina myynnissä rumpuja, helistimiä, sulkia ja koruja. Teen shamanistista hoitoa/rentoutumista. Lauantaina pidän luennon ja työpajan.

LaponiaHerbs Voimaa Lapin luonnosta

Laylok Oy/ Sirpa Palviainen Lady`s Look Korusarjat

Luomateria on yhden naisen kasvutarina josta on syntynyt kotimaisia vaihtoehtoja hyvinvointisi tueksi. Päätuotteena ovat käsityönä valmistetut suitsukkeet joihin on käytetty kotimaisten pientuottajien viljelemiä tai puhtaasta luonnosta kerättyjä kasveja. Luomateriassa suitsutetaan oman luomisvoiman ja mielenrauhan puolesta ekologisesti, intohimolla ja rakkaudella.

Matti Hartikka Teen aurakuvauksia ja tulkkauksia yli 20v kokemuksella. Kuvassa näkyy aura ja 7 päächakraa. Tulkintaan sisältyy myös numerologinen pikatulkinta. Tervetuloa.

Minna Heikkinen Juureva-akka Syklisyysvalmentaja, Elämäseikkailija, Juureva Akka ja parantaja.Vapaa sielu tuo mukanaan Jumalattaria, Energiarumpuja ja -helistimiä, Jumalattaria sekä kertoo Syklisyyden vaikutuksesta elämässämme.

Mountain Medicine- Michael Mutezo  Sangoma-Shamaani-Opettaja-Parantaja Aurapuhdistus äänivärähtelyn avulla.

Noeme myy yksilöllisiä italialaisia nahkalaukkuja. Laukut valmistetaan käsityönä Toscanan alueella Italiassa. Käy tutustu valikoimaan Noemen nettisivuilla! Messuilla mukana myös uutuuksia. Tervetuloa laukkuostoksille!

Oksi luo taidetta ja käsityötä pohjoisesta luonnosta inspiroituneena. Oksi askeltaa sinut lähemmäs luontoa, intuitiota, mystisyyttä sekä sisäistä voimaeläintäsi kohti. Pöydästä löydät mm. postikortit, printit, kangaskassit, seinäkankaat ja muita ihania Oksin kuvittamia ja käsityönä valmistettuja tuotteita. Paperituotteet ovat Suomessa kierrätyskartongille painatettuja. Tekstiilit ovat Oksin omin kätösin valmistamia. Oksi suosii tekstiileissään luonnonmateriaaleja kuten hamppua ja pellavaa.

Oriflame Eija Hevosmaa. Oriflamen kosmetiikka ja hyvinvointi tuotteita. Tule kokeilemaan ja ihastu. Kaikki on tarjouksessa messuilla!

OM desing ja pieni muotihuone CHIC on suomalainen joogavaatemerkki, jolta löydät yksilölliset joogavaatteet suomalaiselle naiselle. Tuotteet valmistetaan käsityönä Oulussa. Paikalla lauantaina.

Oulun Suolahoitola terveyteen ja rentoutumiseen panostava hoitola. Meillä on todella laaja palvelutarjonta: hengityselimistöä ja ihoa hoitava suolahuonehoito, hunajahieronta, rentoutushieronta, Access Bars®, energeettinen jäsenkorjaus, purentalihashieronta, äänimaljahoito, akupunktio, kuumakivihieronta, intialainen päähieronta, vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta, klassinen hieronta, ryhmäpalvelut jne. Messuilla tarjolla rentouttavia näytehoitoja sekä myytävänä mm. suolavalaisimia ja -tuikkuja sekä merisuolatyynyjä

Outi Hjelmeroos   Tarot-tulkintaa: kannustavaa, rohkaiseva sekä tilanteeseen selkeyttä erilaisten tarot- ja oraakkelikortteja apuna käyttäen. Ajanvaraukset etukäteen: helmen.huone@gmail.com

Puujumala Kotimaiset koivuvanerikorut

Päivi Alanen  Selvänäkijä-meedio-parantaja messuilla tulkinnat tulevaisuuteen, entiset elämät, henkimaailman viestit. Voit varata etukäteen puh. 045 1296806

Päivi Kaskimäki  Teen katselmuksia, selvänäköisesti ja/tai maya-astrologisesti. Voit miettiä kysymyksiä valmiiksi tai tulla sellaisena kuin olet, ilman erityistä syytä. Kauttani kanavoituu juuri oikea tieto tähän elämäsi tärkeään hetkeen.

Rakkauden kanava Zion Serafina on intuitiivinen näkijä ja parantaja. Teen messuilla Sekhem -energiahoitoja ja shamanistista auran puhdistusta . 

Rakkaudenvalo Olen Päivi Eteläniemi ja autan elämään yhteydessä omaan tietoisuuteen. Teen VortexHealing® näytehoitoja. Hoito alkaa laajentamaan tietoisuuttasi.  Luennoin messuilla seksuaalisuudesta ja tietoisesta rakastelusta, tervetuloa!

Rohtola on laadukkaiden ja hyvinvointiasi tukevien luontaistuotteiden  verkkokauppa. Valikoimastamme löydät puhtaat ja ekologiset yrtit, kukkatipat ja homeopaattiset aineet. Ayuverdiset teet ja luomukahvit unohtamatta vegaanisia suklaita ja ihanan pehmeitä hampputuotteita. Luomu smuutiet tuovat extra piristystä päivääsi.

Sielunliike auttaa sinua löytämään henkisen kasvun potentiaalisi kehotyöskentelyn avulla. Kun opit olemaan läsnä omassa kehossa ja hengityksessä, opit olemaan täydesti läsnä tässä hetkessä. Kehotietoisuusharjoitukseni ovat konkreettista tekemistä yhdistäen fyysisen, energeettisen sekä mentaalisen tason. Messuilla pidän luennon Kehotyöskentely henkisen kasvun pohjana ja ohjaan TRE-tärinärentoutus workshopin, jossa opit tämän mahtavan menetelmän omaan käyttöösi. Saat myös messutarjouksia verkkokursseistani.

Solarel Marjut Moisala   Marjut on näkijä ja kirjailija. Messuilla myynnissä omaa tuotantoa olevaa henkisen kasvun kirjallisuutta.

STATE of MIELI Jenni-Sisko on aito, intuitiivinen ja empaattinen sertifioitu elämänvalmentaja, joogaopettaja sekä hortonomi, jolla on laaja elämänkokemus ja palava tahto auttaa. Hän on omistanut elämänsä henkisen hyvinvoinnin, itsetietoisuuden ja kokonaisvaltaisen elämänlaadun kehittämiseen

Suomen Energiahoitajat Teemme messuilla näytehoitoja energeettisestä jäsenkorjauksesta, jossa ensin mittaamme käsin asentovirheitä, minkä jälkeen korjaamme niitä energiahoitotekniikoilla. Fyysistä voimaa ei tarvita. Lisäksi teemme energiahoitoja kokonaisvaltaisella BodyMind Energy Balancing Method -hoitomenetelmällä, jolla voidaan hoitaa niin fyysistä kehoa kuin tunnepuolta.

Sydämen Toive Tiina Lauriala, elämäntaito-ja hyvinvointivalmennusta, yinjoogaa, mindfulness- ja enneagrammiluentoja/ohjausta, Sydämen toiveena lapsi -kursseja

Sydämen Voima Voimaannuttavat aromaattiset hieronnat ja hoidot, VitaFlex -hieronta, kuumakivihieronta, intialainen päähieronta, Raindrop-hoito, Pururelax tunnit ja kasvojooga ohjaus. Aromaattisia hierontoja ja hoitoja tehdessä luotan intuitiiviseen ohjaukseen, selvätuntoisuuden kautta.

Tantrakoulu Ullakoo Ulla-Maaria Konttila on seksuaaliterapeutti ja koulutettu tantraohjaaja, joka ohjaa Oulussa yksilö- ja paritantratunteja. Tantra on rakkautta ja yhteyttä palveleva filosofia ja joukko erilaisia harjoituksia. Harjoituksilla pyritään siirtymään turtumisesta herkistämiseen ja suorittamisesta hyväksyvään läsnäoloon, jolloin seksuaalienergia yhdistyy sydämen ja henkisen energian kanssa. Tantrinen lähestymistapa ei yritä torjua mitään elämän ilmiötä, vaan käyttää kaikkea tietoisuuden kasvun käyttövoimana

Tarot Tuula Huhtala Tervetuloa osastolleni Tarot-tulkintaan! 30 vuoden kokemus ja tuttu monesta tapahtumasta. Käytän Aleister Crowleyn kortteja. Halutessasi teen myös enkelitulkintoja.

Terapia Valo on yhden naisen yritys, jolla on toimipiste Oulussa ja Kemissä. Häneltä voi varata Messuilta lyhyitä keskustelu-aikoja, jos kaipaa psykoterapeuttista näkökulmaa johonkin aiheeseen. Marika Salonurmi tekee messuilla Tarot-kortti tulkintoja sinua askarruttaviin kysymyksiin. Viestiä Sinulle voidaan tuoda joskus myös kirjoittamisen tai maalaamisen avulla.

Terhi Jansson on helsinkiläinen selvänäkijä, meedio ja eläinkommunnikoija sekä ufokontaktihenkilö. Tule selvänäkö luentaan, meedio viestejä kuumemaan lemmikeiltä kuin rakkaimmiltasi, menneet elämäsi luentaan tai eläinkommunikoinnit (kuva mukaan).

TuijaTellervo Art Sielunmaisemamaalari, parantavan taiteen tekijä. Maalaan messuilla pop up - sielunmaisemakortteja enkaustiikalla eli mehiläisvahoilla. Saatavana myös taidelahjakortteja. Teen lisäksi pienimuotoisia tilaustöitä ja pidän voimaannuttavia taidetyöpajoja.

Tässä Hetkessä ry Tekemistä sydämellä. Yhditää hyvinvoinnista kiinnostuneet ihmiset ja yritykset. Jäsenetuja, yhteisöllisyyttä, aitoja kohtaamisia. Tervetuloa mukaan uudenlaiseen yhdistykseen!

Ultra-lehti on rajatiedon monipuolinen julkaisu, ilmestyen 10 kertaa vuodessa. Kirja-arvonta osastollamme, jokainen osallistuja saa myös näytenumeron. Meiltä myös uutuuskirjat ja kortit.

Valon Tiinan tarjoaa asiakkailleen rentouttavia ja voimaannuttavia hetkiä. Yrityksen palveluihin kuuluvat sointukylvyt ryhmille sovitussa tilassa, äänimaljarentoutukset sekä yksilö- että parihoitona. Valmistan myös luomuvärjättyjä voimarumpuja, ohjaan metsäkylpyjä sekä erilaisia jurrutusharjoituksia ja pidän rumpukursseja. Fb-sivut

Venka&Vinka valmistaa ekologisia koruja ja asusteita kierrätysmateriaaleista.

Vihreä Huone Vihreä Huone on Oulun keskustassa sijaitseva ekokampaamo ja luontaishoitola. Jälleenmyymme ekologisia hiustenhoito- ja muotoilutuotteita. Messuilla teemme intialaista päähierontaa, korva-akupunktiota sekä pikakampauksia.

Yanski Sova Intuitiiviset Energiahoidot & Enkelikorttitulkinnat.

Yoga Feenix  järjestää jooga- ja hyvinvointitapahtumia vahvalla ammattitaidolla sekä suurella sydämellä. Joogakurssien ja viikkotuntien lisäksi pidän elämyksellisiä joogaleirejä - sekä -retriittejä mm. Rokualla, Iso-Syötteellä, Ylläksellä ja Ukkohallassa. Järjestän myös joogamatkoja, joista seuraava suuntautuu Kreikkaan syksyllä 2022. Kesäisin järjestämme alpakkajoogaa Linnunradantilalla Kempeleessä, sekä pidän meditaatiotunteja, sointukylpyjä ja puistojoogaa.

Young Livingin - puhdas elämäntyyli, ilman kovia kemikaaleja. Eteeriset öljyt, kodin- ja ihonhoitotuotteet, ravintolisät, mineraalimeikit.
Messuilla voit kokeilla näytehoitoja


Monipuolisia luentoja ja näytetuokioita

Näytteilleasettajia eri aloilta

Mahdollisuus kokeilla monenlaisia näytehoitoja ja tulkintoja.

Voit tilata ajan hoitoihin ja tulkintoihin
jo etukäteen suoraan hoitajalta.