Messujen järjestäjä ja yhteyshenkilö

Kati Kanniainen
p.040 5472 739
ilonvalkeat(at)gmail.com 

ILON Valkeat hyvinvointimessut
8.5.2021 klo 10-17, Hiukkavaaratalo, Tahtimarssi 3, Oulu

Tykkää myös facebook -sivuistamme

Seuraa meitä myös Instagramissa

Messujen Idea

ILON Valkeat -hyvinvointimessut on kaikille avoin tapahtuma. Sen rento ja lämmin ilmapiiri välittää hyvää oloa, ja laadukkailta luennoilta messuvieraat saavat tietoa ja ajatuksen siemeniä elämäänsä. Näytetuokioissa pääsee itse kokeilemaan ja kokemaan monipuolisia, henkisen ja fyysisen hyvän olon harjoitteita.Messuilla on myös laaja kattaus näytteilleasettajia, myyntipisteitä ja messukahvila.

Messujen tarkoituksena on tuottaa hyvää mieltä ja iloa, sekä antaa kipinää ja inspiraatiota sisäiselle tulelle. Oma voimaantuminen saattaa lähteä liikkeelle pienestä ajatuksesta tai sysäyksestä, jonka äärelle messuilla halutaan johdattaa monin eri tavoin.

Oulussa järjestettävät messut tuotavat esille paikallista osaamista. Oulun seudulla on paljon kouluttautuneita ja inspiroivia ihmisiä, jotka saavat messuilla mahdollisuuden jakaa tietoa kaikille sitä haluaville. Näillä messuilla on tarkoitus päästää meissä oleva luovuus ja ilo valloilleen!

Ensimmäiset ILON Valkeat -hyvinvointimessut järjestettiin helmikuussa 2015. Ne järjestetään kaksi kertaa vuodessa, talvella ja syksyllä.

Olet oman elämäsi luoja

Näillä messuilla on teemana Luoja -energia. Olet oman elämäsi luoja -teemalla lähdemme muistutelemaan, keitä me todella olemme. Ihminen on valtavan voimakas olento, jolla on käytössään rakkauden ja viisauden supervoimat. Meille ei ole opettu oikeaa tietoa siitä, kuka me todella olemme. Me luomme jokaisessa hetkessä elämäämme, sekä henkilökohtaisesti, että yhdessä kollektiivisesti. Ajatuksemme, tunteemme ja intentiomme, sekä alitajuntamme ohjaa tuota luomisen prosessia. Olemme vastuussa oman elämästämme ja voimme siis siihen vaikuttaa.

Kuinka voimme nähdä itsemme rakkaudesta käsin ja kuinka voimme palata itseemme?  Meissä kaikissa on kaikki ja sitä haluamme näille messuilla herätellä. Jokaisen polku on erilainen ja jokaista varten on erilaiset työkalut. Ja oikeat ohjeet löytyvät vain sisältä itsestäsi, kun opit ja uskallat kuunnella sydäntäsi. Messuilla tarjoamme työkaluja ja kipinää, jotka voivat herätellä sielun valoa, ilolla. Koskettaa oman sielun ILON Valkeita, josta jokaisen oma polku, oma innostus ja ilo löytyy. 

Olet sydämellisesti tervetullut messuille! Juuri sellaisena kuin olet. Täydellisenä itsenäsi <3

Yhteistyökumppanit

Creame rakkaus kuvalliseen ja sanalliseen ilmaisuun sekä strateginen ajattelu

Hauki Media mediatuotantoyhtiö

Luontaisterveys ker­too, miten jo­kai­nen voi omil­la va­lin­noil­laan tukea ter­veyt­tään ja en­nal­taeh­käis­tä sai­rauk­sien puh­kea­mis­ta

Kuukorento elämäniloisten ihmisten kauppa

MatkaMajakka yksityinen täyden palvelun matkatoimisto Haukiputaalla

Monisto Yli 30 vuotta laadukkaita tulostus- ja digipainotuotteita

Rakkauden tila  Luonnollisen hyvinvoinnin ja henkisyyden keskus


VILLA VALO hyvinvoinnin ja luovuuden olohuone

Kell sydämessään ilo on, hän on kuin paiste auringon.
Hän jakaa, tuhlaa, antaa ja taakat toisten kantaa.
On viisas myöskin sydän tuo.
Ei pahalle se sijaa suo.
Ken rakkautta loistaa, se pahan aikeet poistaa.

Postituslista

Liity mukaan ILON Valkeat sähköpostilistalle ja saat tiedon ajankohtaisista tapahtumista omaan sähköpostiisi.

Postituslista