Luennot


klo 10.30-11.15 Rinnakkaistodellisuus -Homeopatiaa ajassa, Johanna Karpov, liikuntasali
klo 10.30-11.15 Maan sielupolkujen kulkijat, Anki Luci Maria, Naava
klo 10.30-11.00 Suoliston hyvinvointi ja detox, Kristiina Niskanen, Kaarna
klo 11.30-12.00 Matka Tähtiin, Asko Nummela, Naava
klo 11.45-12.30 Tyynnytä tunnekuohut - irti päästämisen voima ja ilo, Katja Törmänen, liikuntasali
klo 12.30-13.00 Onnellisuuden käsikirja, Pirjo Isorinne, Naava
klo 13.30-14.15 Sydäntietoisuuden aikakausi, Erika Juusola, liikuntasali
klo 13.30-14.00 Yhteys luontoon, yhteys itseen - voimauttavia valokuvia, Riikka Vääräniemi-Käsmä, Naava
klo 13.30-14.00 Tantra henkisen kasvun polkuna, Anna Kylmäluoma, Kaarna
klo 14.15-14.45 Ihmiskunta aikuistuu riisumalla valheiden viitan yltään, Veli Martin Keitel, Naava
klo 14.15-14.45 Kivien maadoittavat ja hoitavat energiat, Jan-Mikael Maros, Kaarna
klo 15.00-15.30 Kultaisen Energian Seremonia, Meri Nikula, liikuntasali
klo 15.45-16.15 Kristallilapset, Terhi Oinaanoja, Kaarna
klo 16.00-16.30 Irrottelun iloa-rakastu kehotemppeliisi, Kaija Wittenberg ja Zion Sipola, liikuntasali
klo 16.00-16.45 Meediotilaisuus, Terhi Jansso, Naava
klo 16.30-17.00 Elämäsi tärkein ihmissuhde, Anna Paldanius, Kaarna

Rinnakkaistodellisuus -Homeopatiaa ajassa, Johanna Karpov
Tule kuuntelemaan, kuinka voit päästää irti vanhasta energiasta ja puhdistaa omaa sekä sukusi karmaa. Reilun 27 vuoden kierto tuo meidän jokaisen koettavaksi niin kollektiivi- kuin yksilötasolla tilanteita, jotka ovat jääneet sielumme syövereihin. Kun vanhat kokemuksemme aktivoituvat, meillä on tilaisuus parantua. Älä jätä tätä mahdollisuutta käyttämättä!

Maan sielupolkujen kulkijat, Anki Luci Maria Anki Luci Maria
 -Tähtisielut, Enkeli-ihmiset sekä Kristus-Maria polkua kulkevat
Luento ja hoitava meditaatiomatka kotiuniversumiin / sielun lähteille. Yhä useammilla ihmisillä on tässä ajassa aktivoitumassa tunne ja tietoisuus siitä, että he ovat tulleet maaplaneetalle muunlaisista valomaailmoista, tähdiltä, kaukaisista galakseista tai vaikkapa Enkeliulottuvuudesta. Monella on kaipuu muistaa sielunsa alkuperä ja ymmärtää syvempi tarkoituksensa / tehtävänsä täällä maan inkarnaatiossa. Moni herkkä sielu kokee ihmisyyden sekä kehollisuuden raskaana ja he tuntevat ihmiskunnan kärsimyksen kipuna omassa sisäisyydessään. Tällä luennolla avaan näkökulmia mm. näihin kokemuksiin sielun polkujen ja erilaisten alkuperien kautta. Luento-osuuden jälkeen kanavoin meditaatiomatkan, jossa avataan yhteyksiä omaan kotiuniversumiin ja saamme vastaanottaa sielun kotimme parantavaa energiaa ja rakkautta.

Suoliston hyvinvointi ja detox, Kristiina Niskanen
Ruoka ei ole vain polttoainetta vaan informaatiota. Suolisto ei ole vain jätemylly, vaan sitä verrataan aineenvaihdunnallisesti jopa maksaan. Suoliston hyvinvointi ja detox luennolla kuulet Kristiinan omat kokemukset ja miten voit itse vaikuttaa terveyteen ja hyvinvointiin pitämällä huolta suoliston mikrobiomista. Luennolla käyn läpi mikä mikrobiomi on ja mitkä kaikki tekijät saavat sen voimaan huonosti ja epätasapainotilaan. Saat myös tietoa, miten kemikaalit vaikuttavat kehossa ja miten saat ne tehokkaasti pois kehostasi. Kuulet myös, miten jojo-ilmiö liittyy perinteisiin painopudotusohjelmiin. Saat tietoa asiantuntijoiden huolella suunnittelemasta ravitsemusohjelmasta, jonka avulla voit turvallisesti puhdistaa kehosi ja ohjelmoida mikrobiomisi takaisin tasapainoon. Kun pidät huolta mikrobiomistasi, se pitää huolen sinusta.

Matka Tähtiin, Asko Nummela
Keskitymme omiin energioihin ja niiden kanssa työskentelyyn tarkoituksena oppia tuntemaan oma energiasysteemi siten, että takaisinpaluu onnistuu. Tuon esille erilaisia harjoituksia, jotka auttavat Sinua ymmärtämään itseäsi ja näkemään tilannettasi. Tähtäämme kohoamiseen, tietoisuuden todelliseen yhteyteen ja energioiden puhdistamiseen, jottei todellinen nousumme esty. Nousumme, joka edellyttää meiltä energioiden laadun todellista tarkkailua.

Tyynnytä tunnekuohut - irti päästämisen voima ja ilo, Katja Törmänen
Oululainen kirjailija ja irti päästämisen opastaja Katja Törmänen kertoo uudesta kirjastaan Irti päästämisen ilo - Eroon tunnekuohuista Sedona-metodin avulla ja kertoo käytännön esimerkkejä, miten päästää nopeasti ja helposti irti arkea ankeuttavista tunnekuohuista. Ei tunteita tukahduttaen eikä ohittaen, vaan ne tervetulleeksi toivottaen. Opi yksinkertaisten kysymysten voima, ja löydä jälleen ilo ja levollisuus elämääsi.

Onnellisuuden käsikirja, Pirjo Isorinne
Uskallatko heittäytyä elämälle ja rakkaudelle? Tiedät, että olisi aika päästää irti menneisyydestä, mutta tulevaisuus pelottaa sinua. Pohdit ehkä, mitä jää jäljelle, jos päästät irti. Elämän tarkoitus on olla onnellinen, vaikka siltä ei aina tunnu. Oletko valmis näkemään asiat toisin?

Sydäntietoisuuden aikakausi, Erika Juusola
Olemme siirtyneet uuteen sydäntietoiseen ajanjaksoon täällä maaplaneetalla, jota jo aikoinaan Jeesus syntyi tänne opettamaan. Patriarkaatin väistyessä vanhat tavat toimia ja ajatella eivät yksinkertaisesti enää toimi. Siirtymä sydäntietoiseen värähtelyyn jatkuu edelleen ja se tapahtuu meidän jokaisen omassa sekä kollektiivisessa tietoisuudessa. Meidän on nyt mahdollista ja tärkeää palata omaan sielunyhteyteemme sekä tutustua omaan todelliseen potentiaalimme. Olet täällä tarkoituksella. On aika eheytyä muistamaan ”kuka minä olen”.

Yhteys luontoon, yhteys itseen - voimauttavia valokuvia, Riikka Vääräniemi-Käsmä
Luonto parantaa, antaa voimaa ja on väylä myös omaan yhteyteen. Luonto on täynnä symboleita, jotka voivat toimia lohtuna, turvana ja peilinä sille missä tällä hetkellä kuljemme. Luontoyhteys palauttaa meidät kotiin, luontoon. Luonto paikkana toimii erittäin voimallisena voimaantumisen ja pysähtymisen paikkana. Luennolla avataan etenkin voimauttavan valokuvan menetelmää ja pääset kuulemaan ja näkemään palan Karoliinan tarinaa valokuvin, joka on myös paikan päällä mukana luennolla. Vaikka voimauttavan valokuvan menetelmässä hyödynnetäänkin valokuvaamista ja valokuvia, on menetelmän keskiössä katse. Luennon aikana teemme myös mielikuvamatkan, jossa pääsemme tunnustelemaan omaa itseämme.

Tantra henkisen kasvun polkuna, Anna Kylmäluoma
Tantra tarjoaa polun aidon itsen löytämiseen. Autenttinen tantra on henkisen kasvun polku, jolla keho, mieli ja sydän yhdessä vievät polulla kulkijaa kohti ykseyttä, aina valaistumiseen saakka. Tantra tarjoaa työkalut oman mielen ja kehon ymmärtämiseen sekä opit rakkauteen itseä ja muita kohtaan. Tällä luennolla teemme keskustellen ja näkökulmia vaihdellen näkyväksi tämän polun.

Ihmiskunta aikuistuu riisumalla valheiden viitan yltään, Veli Martin Keitel
Oletko huomannut, että maailmassa monet asiat ovat aika vinksallaan? Mitäpä jos tämä on vain kääntöpuoli jostakin, joka on todella kohdillaan? Nähdäkseni edessämme on todella huikea transformaatio - mutta se edellyttää meiltä rohkeutta katsoa totuutta silmiin ja irtautua kaikesta valheellisesta. Uskallatko lakata uskomasta höpinöihin, joita vanha systeemi on syöttänyt satojen vuosien ajan? Tohditko päästää irti sisäisestä valehtelijasta, joka vähättelee arvoasi ja todellista potentiaaliasi? Saatatko riisua yltäsi valheelliset rooliasut ja näyttäytyä lähimmäisillesi ja koko maailmalle sinä-ihmisenä jona-olet? Siitä huolimatta, että saat kuraa niskaasi? Mitä jos uskallettaisiin yhdessä?

Kivien maadoittavat ja hoitavat energiat, Jan-Mikael Maros
Tietoisesti käytettynä kivet vahvistavat ja keskittävät energian virtausta ja jalokivillä hoitaminen sopii myös muiden hoitojen tueksi ja on hyväksi kehon, mielen ja henkiselle hyvinvoinnille. Tule kuulemaan kuinka itse voit käyttää jalokiviä oman hyvinvointisi edistämiseen esim. itsetunto, parisuhde, irtipäästäminen vihasta ja pelosta. Jalokivet yhdessä oman muuntuneen tietoisuutesi kanssa kykenevät ohjaamaan omaa elämääsi itsesi sisimmästä käsin ilman muiden neuvoja. Muuta elämäsi, muuta se juuri nyt!

Kultaisen Auringon Seremonia, Meri Nikula
Kultainen energia on yhtä aikaa erittäin kehollista ja hyvin korkeavärähteistä. Se on kuin hunajaa, joka ravitsee koko olemustamme runsaudellaan. Kultainen värähtely on nautinnollista ja lämmintä. Sen hehkussa korkeimman parhaamme viestit saavuttavat ihmisyytemme lempeästi. Jo usean vuoden ajan Meri on kokenut tehtäväkseen tuoda henkisiä ulottuvuuksia fyysiseen kokemukseemme. Vain kehollistamalla ja maadoittamalla kaikkein korkeimpia värähtelyjä voimme todella tuoda ne ihmiskokemukseemme ja auttaa ihmiskuntaa kehittymään korkean tietoisuuden valossa.

Kutsumme kaikki messuilla kävijät, hoitajat, näytteilleasettejat ja luennoitsijat mukaan tähän yhteiseen rakkauden ja rauhan piiriin, jossa jokainen tuo oman upean energian ja valon mukaan tähän upeaa seremoniaan. Kutsumme  sinut vastaanottamaan Kultaisen Auringon Energiaa, joka yhdistää kosmoksen ja maan taajuudet.

Kristallilapset, Terhi Oinaanoja
Oma sielunsuunnitelmani on vienyt minut luonnollisen henkisen psykologian, perhe- ja ryhmädynamiikan sekä kristallilasten maailmoihin. Kahden tunneviisaan ja aistiherkän lapsen äitinä, elämän kunnioitus on avautunut arvokkaiden ja rakastavien Kristallilasten ja kaikenlaisen elämän suojeluun. Luonnollinen ravinto, elämäntavat ja elämän puhdas totuus, muuttui elämässäni arjen tärkeiksi ohjenuoriksi. Niitä olen saanut opiskella erilaisten hyvinvointihoitojen- tunne- ja tietoisuusohjaajan, ratkaisukeskeisen neuropsykiatrian, trauma- ja joogaopettajan koulutusten avulla. Sekä itse elämää eläen ja kokien. Olen saanut parin kymmenen vuoden ajan hoitaa Kristallilapsia ja heidän perheitään. Luennolla tuon tietoutta heistä, heidän kasvatuksellisista tarpeistaan pysyä voimaantuneina ja omassa upeassa rakkaudessaan.

Meediotilaisuus Terhi Jansson
Tule lempeään, ja rakkaudelliseen hetkeen henkimaailman ympäröimänä. Tilaisuudessa rakkaimmat, lemmikit, menneiden elämiesi rakkaat ja viestintuojat tulevat tervehtimään sinua. Tilaisuus sopii ihan kaikille, se on lempeä ja turvallinen. Ovet sulkeutuvat, joten olethan ajoissa paikalla. Pidäthän tilaisuuden ajan puhelimesi äänettömällä, kiitos.

Irrottelun iloa-rakastu kehotemppeliisi, Kaija Wittenberg ja Zion Sipola
Yhteisessä hetkessä luomme kauniin pyhän tilan, jossa jokaisella on tilaa ja vapaus olla ja ilmentää itseään sellaisena kuin on. Tämä turvallinen tila mahdollistaa vapauttamaan itsestämme kaikkea sellaista energiaa, ajatuksia, tunteita ja malleja, mitkä eivät enää palvele meidän korkeinta parasta. Tilassa pääset kuuntelemaan kehosi viisaita viestejä, kokeilemaan liikemeditaatiota ja elementti-tanssin taikaa, sekä saat tilaisuuden rakastua omaan ainutlaatuiseen ääneesi. Laskeudumme yhdessä kehotemppeliimme ja harmonisoidaan maan, ilman, tulen ja veden elementit sisällämme. Kaija ohjaa sanallisesti yhteistä matkaamme ja Zion soittaa eri parantavia soittimia ja laulaa. Olet tervetullut mukaan sellaisena kuin olet ja tilassa kunnioitamme jokaisen ilmentämistä juuri niin kuin hyvältä tuntuu. Kutsumme ilolla myös jokaisen sisäisen lapsen mukaan tähän yhteiseen hetkeen

Elämäsi tärkein ihmissuhde, Anna Paldanius
Ihmissuhteiden laatu määrittää hyvin paljon meidän jokaisen onnellisuutta. Ihmissuhteet ovat meille ihmisille elinehto monessa mielessä. Hyvät ihmissuhteet tukevat hyvinvointia, sillä ne toimivat voimavaroina, henkisenä ja emotionaalisena tukena. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin perustana on jokaiselle meistä tärkein ihmissuhde elämässä: suhde itseen. Se, millainen suhde sinulla on itseesi, miten itsesi näet ja koet, vaikuttaa automaattisesti kaikkiin muihin ihmissuhteisiin elämässäsi ja sitä kautta myös kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi.
Mona Jacklinin maalaus