Näytetuokiot

Näytetuokioilla pääset kokemaan ja kokeilemaan! Näytetuokiot ovat maksuttomia ja niihin ei tarvitse ilmoittautua. Näytetuokiot alkavat ilmoitettuna kellonaikana. Näytetuokot pidetään 2.kerroksessa Lähteessä ja Kaarnassa. Olethan ajoissa paikalla! Paikalle ei voi tulla myöhässä, koska se häiritsee toisia osallistujia. Ota oma alusta tai viltti mukaan, jos tiedät jo etukäteen, että haluat olla makuulla.

Näytetuokiot la 7.5.2022

klo 10.30-11.00 Sointukylpy, Tiina Honka,Lähde
klo 10.30-11.00 Energiatyöskentelyn alkeet, Inga Söder, Kaarna
klo 11.30-12.00 Kohtaa itsesi -meditaatio, Jenni-Sisko Kurttila, Kaarna
klo 11.30-12.00 Yinful -tuokio, Tiina Lauriala, Lähde
klo 12.30-13.00 Musiikillinen parannustilaisuus, Mari Vuoritie ja Erika Juusola, Lähde
klo 13.30-14.00 Luova hetki, Tuija Tervaskanto, Lähde
klo 14.30-15.00 Hellitä hetkeksi, Jaana Vahtola, Lähde
klo 15.15-15.45 Improsta itsetuntemusta, Irene Lankila, Lähde
klo16.00-17.00 Rakkauden mieletön voima, Seppo Laaksone, Lähde
klo 16.00-16.45 Ekstaattinen tanssi, Henna-Riikka Tiri, liikuntasali

Sointukylpy, Tiina Honka
Aloitetaan messut virittämällä kehomme vastaanottamaan maailman rakkaus ja valo. Tämä sointukylpy rakentuu tällä kertaa intuitioni mukaan. Mukana on ainakin rumpu, kristallimaljoja, gongi, tiibetiläisiä maljoja ja koshi. Tervetuloa!

Energiatyöskentelyn alkeet, Inga Söder
Vastuu omasta voimasta
Tässä käytännönläheisessä näytetuokiossa keskitymme saamaan meitä kaikkialta ympäröivästä energiasta aistihavainnon. Aistihavainnosta lähtee energiatyöskentelyn prosessi, jolloin pystyt tiedostamaan milloin sinulle kuuluvat energiat ovat sinulla ja milloin ne valuvat muualle. Näin voit ottaa ensimmäisen askeleen siihen, että sinä itse vastaat omista energioistasi. Energiatyöskentelyn avulla voimaannut. Opit ilmentämään korkeavärähteistä puolta itsestäsi ja löydät iloa ja rauhaa elämääsi sekä lakkaat olemasta uhri. Energiatyöskentelyn avulla opit taitoja tiedostaa ja hallinnoida energiaasi ja sitä kautta koko olemassaoloasi. Energiatyöskentely pitää sisällään korkeampiin värähtelyihin pääsemisen, varjotyöskentelyn, energian muuntotyön ja antaa mahdollisuuden edetä aina alkemistiseen tietoisen manifestoijan taitoihin asti.

Kohtaa itsesi -meditaatio, Jenni-Sisko Kurttila
Sisällämme on intuitiivinen tieto siitä, että olemme ikuisia. Tämä tieto usein peittyy melulla jonka luomme, kun samaistumme ulkopuolisiin ja pysymättömiin asioihin. Saatamme kokea, että elämä vetää meitä moniin eri suuntiin ja kun emme tiedä kuka olemme, meidän on vaikea tehdä kestäviä valintoja. Tämä taas voi aiheuttaa suurta turhautumista ja kärsimystä. Kohtaa itsesi -meditaatio on yksinkertainen harjoitus, jonka melkein kuka tahansa voi tehdä. Meditaatio aloitetaan ottamalla lempeästi ja rakastavasti yhteys kehoon, minkä jälkeen kerättyjen uskomusten annetaan sulaa ikuisuuteen. Voit päästä heti kokemukseen itsestä ja kokea suurta vapautumista.

Yoga Yinful - lempeyttä keholle ja mielelle, Tiina Lauriala
Yoga Yinful® on lempeää ja rauhallista sekä kehoa että mieltä rentouttavaa yinjoogaa. Yinjooga-asanoissa ollaan muutamia minuutteja kerrallaan omaa kehoa kuunnellen, lempeydellä ja vähemmän on enemmän -teemalla. Yinjooga rauhoittaa parasympaattista hermostoa ja lisää mm. sidekudosten, nivelten ja nivelsiteiden aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiavirtausta. Lämpimästi tervetuloa sukeltamaan hetkeksi oman kehon ja mielen äärelle ja nauttimaan tässä hetkessä olemisesta! Yinful-näytetuokion teemana messuilla on lempeys ja myötätunto itseä kohtaan. Otathan mukaan oman maton ja halutessasi viltin/pyyhkeen.

Musiikillinen parannustilaisuus, Mari Vuoritie ja Erika Juusola
Ihmisen ääni on kuin silta näkyvän ja näkymättömän maailman välillä. Tätä siltaa pitkin kuljetamme yhdessä helppojen mantrojen avulla parantavaa energiaa luoden yhteisen hoitavan tilan. Voit tulla laulamaan tai vain lepäämään ja vastaanottamaan.

Luova hetki, Tuija Tervaskanto
Tuijan luovassa hetkessä pääset mukaan osallistavaan yhteisötaiteeseen, joka jää ilahduttamaan messukävijöitä. Samalla saat energisoivan ja hellyttävän kokemuksen voimaannuttavasta mehiläisvahamaalauksesta ja satutuokiosta sisäisen lapsen ja rakkauden teemojen parissa

Hellitä hetkeksi, Jaana Vahtola
Tule rentoutumaan, hengittämään ja läsnäolemaan! Alkuun teemme istuma-asennossa muutaman lempeän kehollisen harjoituksen, minkä jälkeen laskeudumme makuuasentoon. Teemme rauhoittavia hengitysharjoituksia ja rentoutumista syventäviä mielikuvaharjoituksia. Tule juuri sellaisena kuin olet. Helli itseäsi ja hellitä hetkeksi.

Improsta itsetuntemusta, Irene Lankila
Improsta itsetuntemusta vie sinut hetkeksi täysin tähän hetkeen, irroittaa luovuutesi esteenä olevan analyyttisen kriitikon. Vakavan leikin äärellä huomaat, että koko elämä on yhtä improvisaatiota. Tehdään helppoja ja hauskoja toiminnallisia improharjoituksia, jotka vievät tekijänsä havainnoimaan omaa luovuutta ja spontaania reagointia. Kun luot tyhjästä jotain uutta tekemällä itse, et voi siinä hetkessä murehtia mitään!

Rakkauden mieletön voima, Seppo Laaksonen
Rakkaudellinen elämä, mitä se oikein tarkoittaa. Rakkaus lähtee sydämestä ja sen tulee ulottua myös mieleen ja ajatuksiin. Energiassa ajatus on aivan yhtä voimakas teko kuin fyysinen tekokin, siksi meidän tulee elää täysin rakkaudessa. Hyväksyen ja läsnäollen kaikille ja kaikelle. Tätä olemista voi ja tulee harjoitella eli oppia pois uskomuksistamme. Tätä harjoittelemme käytännössäkin. Rakkaus voi viedä jalat alta, konkreettisestikin. Rakkaudessa minä en ole tärkeä ja juuri siksi minä olen tärkein. Minä päätän kumpi johtaa mieli vai sydän.

Ecstatic Dance, Henna-Riikka Tiri ja  DJ Tribos
Messuilla päästään maistelemaan näytetuokion verran Ecstatic Dance Oulun vapaata musiikin virtaa. Ekstaattinen tanssi on parhaimmillaan syvää meditaatiota, jossa pääset yhdistymään rakkauden ja tietoisuuden tilaan, itsesi ja toisten kanssa. Tanssiessasi kohti syvempään ydinolemustasi sinun ei tarvitse muuttaa mitään itsestäsi, tanssissa ei tarvitse olla tyyliä eikä askeleita. Tanssi vapaasti ja villisti itsesi hurmoksiin saakka. Sinulla on lupa ilmaista itseäsi vapaasti tanssillisin keinoin. Voit tulla myös katsomaan toisten tanssia, jolloin todistat tunteitasi näkemäsi ja kuulemasi kautta seisten, istuen tai lattialla maaten. Tule omana itsenäsi, sinä riität.
Oululainen DJ Tribos, joka tunnetaan mm. kulttuuriyhdistys LaavU:n takaa sekä technoon keskittyvästä musiikistaan, jossa on kuultavissa kaunista sielunmaisemaa sekä melankoliaa. Loistavana tilanlukijana ja tunnelmanluojana tunnettu artisti tarjoilee hyvinvointimessujen päätteeksi setillisen hyvän mielen tanssilattiaenergiaa
Muuan sääntö: Tanssin aikana ei puhetta, ei valokuvaamista ja vapaaehtoinen yhteys muihin - muista aina pyytä lupa yhteyden muodostamisessa. Tanssin jälkeen loppurentoutuminen erilaisten meditatiivisten soittimien väreilyssä. Ota mukaasi vesipullo.

Näytetuokiot su 8.5.2022

klo 10.30-11.15 Sisäisen lapsen parannusseremonia, Zion Serafiina, Lähde
klo 11.30-12.00 Minun luontoni - meditaatio, Seppo Laaksonen, Lähde
klo 12.30-13.00 Sointukylpy, Tanja Wunsch, Lähde
klo 13.30-14.15 Äitienpäivän Konsertti, Inga Söder, Juhani Alakärppä, Mari Vuoritie, Peltokurki ja Zion Serafiina, liikuntasali
klo 14.30-15.00 Enkelimeditaatio, DianaSofia Anne Maarit Lahti-Ahola, Lähde
klo 14.30-15.00 Kasvojooga, Minna Karppinen, Kaarna
klo 15.15.-15.45 Rumpumeditaatio, Minna Heikkinen, Kaarna
klo 15.15-15.45 Kehorauhaa, Maria Kristiina Paksuniemi, Lähde 

Sisäisen lapsen parannusseremonia, Zion Serafiina
Sisäinen lapsi ei ole vain kuvitteellinen käsite, vaan elävä osa meitä. Meissä on olemassa kaikki versiot itsestämme, myös jokaisen ikävuoden lapsiosamme. Usein elämässämme tapahtuu monenlaista, mikä järkyttää lapsen mieltä ja aikuiseksi kasvaessamme unohdamme helposti tuon viattoman lapsen, joka kaipaa yhteyteen ja osaksi meidän olemustamme. Tässä tiiviissä seremoniassa otamme yhteyden sisäiseen lapseemme, annamme hänen tulla nähdyksi ja kuulluksi ja kutsumme lapsiminän takaisin kotiin, sydämeemme.

Minun luontoni- meditaatio, Seppo Laaksonen
Meditatiivinen kuvaus Luontoyhteydestä. Luontoyhteys on nykyään trendikästä, mutta valitettavasti käsityksemme yhteydestä on itsekäs. Me olemme yhteydessä ja luonto ottakoon vastaan ja sopeutukoon. Menemme ihmisten ehdoilla. Minun luontoni koostuu ihan kaikesta, jota ympärilläni on, kasveista, ilmasta, vedestä, kivistä, kallioista, puista, metsistä, linnuista, eläimistä, Äiti Maasta. Se on voimani. Se on minun luontoni. Se on minä. Olen yhtä se kanssa. Uskon, että näin me kaikki saamme enemmän. Me olemme minun luontoni.

Sointukylpy, Tanja Wunsch
Tervetuloa olemaan, pysähtymään ja rauhoittumaan sointukylpyyn! Sointukylpy on rentouttava elämys. Taikarummun ääni tomuttelee keho-mielen rennoksi ja keskittää mielen tarkkailemaan hengityksen liikettä. Tämän jälkeen matkaamme Tiibetiläisten äänimaljojen maailmaan ja tiikeri kongin energiseen voimaan. Näyte tuokion päätteeksi keijun keveät tuulikellojen äänet herättävät lempeästi. Sointukylpy tuo kokonaisvaltaisen harmonian tunteen ja seesteisen olon koko kehoon. Voit ottaa oman joogamaton tai alustan mukaan. Muutamia lainamattoja on käytössä. Ota myös lämmintä vaatetta rentoutumiseen.

Äitienpäivän Konsertti, Inga Söder, Juhani Alakärppä, Mari Vuoritie, Peltokurki ja Zion Serafiina
Äitienpäiväkonsertti on nautinnollinen ja lempeä tapa laskeutua vastaanottamaan ihania musiikkiesityksiä ja äänen parantavaa energiavärähtelyä. Konsertissa pääset nauttimaan hyvin erilaisista musiikillisista numeroista, joiden kautta voit kokea laajan tunneskaalan liikutuksineen. Mikä olisikaan ihanampi tapa viettää äitienpäivää kuin tarjota äidille paras seura, eli itsesi ja yhdessä jakaa tämän konsertin anti.

Enkelimeditaatio,  DianaSofia Anne Maarit Lahti-Ahola
Tässä enkelimeditaatiossa otamme vastaan Isä-ÄitiJumalan armon Arkkienkeli Gracielin avulla ja sen jälkeen Arkkienkeli Uriel täyttää meidät rauhalla. Sydämellisesti tervetuloa!

Kasvojooga, Minna Karppinen
Kasvojooga on tehokas tapa vapauttaa kasvojen alueen lihasjännityksiä, vaikuttaa omaan ulkonäköön ja kohottaa mieltä. Pururelax kasvojooga vie kasvojoogan syvemmälle tasolle, koko kehoon vaikuttavana ja vapauttavana hyvinvoinnin välineenä. Pururelax kasvojoogan avulla voin mm silottaa kasvojen ihon ryppyjä ja juonteita, kohottaa roikkuvia luomia, kiinteyttää kaksoisleukaa, nostattaa kasvojen linjaa, parantaa ryhtiä ja vapautua niska-hartiaseudun kivuista. Kasvojooga yhdistää kehon ja mielen elinvoimaa lisääväksi kokonaisuudeksi.

Rumpumeditaatio, Minna Heikkinen
Rumpumeditaatio vie sinut rentoutuneisuuden tilaan, jossa pääset kokemaan ja luomaan itsellesi vahvuutta ja tarvitsemaasi energiaa, joka kumpuaa syvältä sisältäsi. Tämä olotila säilyy mukanasi meditaation jälkeenkin.

Kehorauhaa, Maria Kristiina Paksuniemi
Maailmanrauhaa yksi hengitys kerrallaan – rauha kehossani, rauha maailmassani Tanssillista ja hoitavaa liikettä -kehoa kuunnellen ja aistien, hyvän olon hakemista liikkeestä ja liikkeen avulla Hengityksen aistimista, hengityksen kautta oman kehon aistimista, omaan kehoon maadoittumista, aistien herättelyä: tunto, näkö, kuulo, haju, maku, intuitio. Rauhoittuva hermosto vaikuttaa ympärilleni, kehorauha leviää hengitys kerrallaan Kun olen vahvasti maadoittuneena kehooni eläen nautintolähtöisesti, olen helpommin yhteydessä myös maahan ja toisiin ihmisiin, kaikkeuteen. Kaikki tanssimme saman auringon alla saman planeetan pinnalla. Rauhassa ja rakkaudessa, omassa kehossa, tämän elämän kodissa.


Rakkaus voittaa aina