Luennoitsijat ja näytetuokioiden ohjaajat

Messulla on monipuolinen joukko asiantuntevia luennoitsijoita ja näytetuokioden ohjaajia.

Johanna Karpov

Olen Astrologi Johanna Karpov, valmistun tämän vuoden lopulla homeopaatiksi kansainvälisesti arvostetusta The School of Homeopathysta. Osaamiseni keskittyy ihmisen tietoisuuden laajentamiseen ja kehittämiseen astrologian ja tulevaisuudessa myös homeopatian avulla. Olen tutkinut rinnakkaistodellisuutta (astrologisesti puhutaan progressiivisen kuun merkistä) reilun kymmenen vuoden ajan, joskin kollektiivitasolla vasta n.3 vuotta. Olen kirjoittanut vuonna 2012 Astrologian oppaan, josta on tehty vuonna 2020 päivitetty versio Astrologian lähteillä.

Erika Juusola

Minä Erika, olen syntynyt näkijäksi. Henkimaailman rakkaat ja enkelit ovat kulkeneet rinnallani pikkutytöstä saakka tuoden minulle syvempää ymmärrystä ja viisautta epävarmoihin tilanteisiin. Nuorena naisena kykyni tietää asioita hämmästytti ihmisiä, itseänikin. Olin 27-vuotias kun oivalsin että tämä on lahja, tehtäväni. Katsoa syvälle sieluun rakkauden silmin ja välittää tietoa, joka auttaa ihmistä eteenpäin elämässä.

Anna Paldanius

Raahelainen Anna Paldanius on luovan kirjoittamisen kandidaatti, LCF Life Coach Master ja neuropsykiatrinen valmentaja. Annan matka voimaannuttavaksi valmentajaksi ja mielihyvälähettilääksi sai alkunsa rakkaudesta ja rakastumisesta, joka käynnisti metamorfisen tunne- ja varjotyöprosessin. Tämän intensiivisen itsetutkimusmatkan hedelmänä syntynyt Alkuvoima-valmennuskonsepti hyödyntää traumaselviytyjän kokemuksista kumpuavaa viisautta etenkin naisten seksuaaliseen voimaannuttamiseen.Katja Törmänen

Olen Katja Törmänen, oululainen kirjailija ja irti päästämisen opastaja. Uusin kirjani Irti päästämisen ilo. Eroon tunnekuohuista Sedona-metodin avulla ilmestyi tämän vuoden tammikuussa. Olen itse harjoittanut Sedona-metodia kohta kymmenen vuotta, ja minut on myös (ainoana suomalaisena) valittu marraskuussa 2022 aloittaneeseen pieneen, kansainväliseen The Sedona Method -mentorointiryhmään, jonka onnistuneesti läpi käyneet saavat The Sedona Method -coach -sertifikaatin. Tämä irti päästämisen menetelmä antaa päivä päivältä enemmän ja avautuu syvemmälle ja syvemmälle. On kyseessä sitten perhe tai parisuhde, ystävät tai muut ihmissuhteet, työ, terveys tai suhde omaan kehoon, raha-asiat tai henkisyys... kaikkiin niihin liittyy paljon rajoittavia tunteita, ajatuksia, uskomuksia ja tapoja, eikä usein edes huomaa, miten on niiden ohjailtavissa. Minulle on suuri ilo ohjata muitakin näiden työkalujen pariin niin kursseilla paikan päällä kuin verkossakin, minkä lisäksi teen myös irti päästämisen henkilökohtaista ohjausta. Tervetuloa löytämään irti päästämisen ilo!Asko Nummela

 Asko Nummela on kosminen kontaktihenkilö ja hänellä on ollut positiivisia kontakteja lapsesta lähtien. Asko on tarkkaillut maailmaa siis ulkopuolisin silmin ja hän tiesi jo alle 10-vuotiaana, ettei ole tältä pallolta kotoisin, eivätkä nämä ole hänen oikeat vanhempansa. Asko kokee elämäntehtäväkseen auttaa muita nousemaan ja voimaan hyvin. Kaikelle pitää löytää myös järkevä ja oikealta kuulostava selitys. Asko on vienyt kosmisia asioita eteenpäin ja tehnyt tunnetuksi positiivisia avaruusrotuja ja heidän tarkoitusperiään. Matka Tähtiin työpajat ja luennot tarjoavat tietoutta selviytyä tästä elämästä kunnialla ja päästä tämän elämän jälkeen mahdollisesti kotiutumaan tältä pallolta ja tästä komennuksesta takaisin kotiin. Jos tunnet olevasi kotoisin Tähdistä, tai epäilet sitä, on Askon opetukset silloin juuri Sinulle. Tule tutustumaan ja keskustelemaan Askon kanssa.

Mervi Valjus

 Olen Mervi, elämän ikuinen ihmettelijä ja uuden oppija. Olen sairaanhoitaja ja seksuaalineuvoja, joiden lisäksi olen kouluttautunut asahin, joogan, rentoutumis- ja meditaatio-ohjauksen sekä äänimaljojen maailmaan. Vahva kutsumukseni on lisätä henkistä ja fyysistä hyvinvointia ympärilleni. On suuri ilo kohdata kanssasi messuilla!

Pirjo Isorinne

Heippa rakas kanssakulkijani! Olen Pirjo Onnellinen.fi:stä. Tehtäväni on tuoda valoa ja muistuttaa rakkaudesta sinua, joka olet enemmän tai vähemmän kadonnut suruun. Voit ladata nettisivultani maksutta e-kirjan “Olet enemmän kuin surusi”, jossa kerron vuoden ajanjaksosta, jolloin menetin kolme läheistä ihmistä vielä toipuessani aivoinfarktista. Uskomusmaailmani meni aivan romuksi ja niistä palasista kokosin sen uudestaan uskoen siihen, että “Mikään ei ole todellista, siksi kaikki on mahdollista.”.

Valmentajasi surussa, NLP & Mindsetvalmentaja, Energiahoitaja

https://onnellinen.fi/

Anki Luci Maria

Tehtäväni on auttaa ihmisiä kasvamaan henkisesti, saamaan käyttöönsä sisäisen potentiaalinsa ja oivaltamaan tosi olemuksensa, joka on rakkautta ja vapautta. Minulla on käytössäni monenlaisia auttamisen työkaluja. Teen kognitiivista psykoterapiaa ja psykologipalveluita vahvalla kokemuksella ja koulutuspohjalla. Minua on siunattu kanavoinnin, näkemisen ja parantamisen lahjoilla ja jos haluat, autan sinua niillä keinoin. Miten tahansa työskentelenkin, teen sen sydämestä ja aidolla läsnäololla, syvästä halusta auttaa. Toimin enkelien ja valo-oppaiden ohjauksessa.

Kaija Wittenberg

Kuka minä olen on kysymys johon on yhä vaikeampi vastata mitä pidemmälle olen edennyt henkisellä tielläni. Olen jatkuva muutos. Ammatinimikkeet kuten Yrittäjä ja Työnnohjaaja, Rosen-, Healingtouch- ja Matktaterapeutti jne. ovat sulaneet osaksi suurempaa olemisen ja elämäntehtäväni kudelmaa. Se mikä tuosta kudelmasta päällimmäiseksi nousee on Yhdessäluoja ja Palvelija. Olen Rakkauden energian palveluksessa, luoden jatkuvasti, eläen elämän ihmeiden ihmettelyssä ja lopultakin olen oppinut rakastamaan kaikkia ja kaikkea. Palvelutehtäviäni ovat Demonit Vex - kurssin ja Hiilinki Piirin ja Hiilinki-retriittien ohjaaminen, Kosketushoidot ja Maria Magdaleena värähtelyn välittäminen ja tietoisuuden jakaminen. Ilon Valkeilla voit tulla luokseni kokemaan Läsnäolevan kosketuksen vaikutuksen, Kohtaamishetken Äitijumalan Sofian kanssa ja aistimaan Lemmikintie-öljyn energiaa. Löydät minut nimelläni facebookista, instagramista ja

Zion Serafina Sipola

Olen Zion Serafina, 40-vuotias äiti, nainen ja parantaja Oulusta. Työskentelen mm. intuitiivisena parantajana, sekhemmaster-opettajana sekä henkisenä auttajana ja rinnallakulkijana. Työhöni kuuluu energiahoitojen kanavointi, henkiset valmennukset, sekhem-energiahoitajien koulutus, ääniparannus, henkinen ohjaus ja konsultaatio, seremonioiden järjestäminen jne. Työkenttäni on siis hyvin moninainen, mutta keskiössä on aina ihminen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Parasta työssäni on nähdä ihmisten todella ottavan vastuun omasta parantumisesta ja eheytymisestä. Iloitsen suuresti, kun saan olla rinnalla todistamassa, miten rakkaus ja valo, se mitä todella olemme, löytyy taas sydämestä ja ihminen pääsee kukoistamaan ja elämään onnellista elämää. Jaan youtubessa kanavallani tietoa energiasta, henkisestä kasvusta, hoitovideoita jne. Kanava on nimeltään Rakkauden kanava.

Kristiina Niskanen

Olen hyvinvointivalmentaja Kristiina Niskanen Pielavedeltä. Autan työssäni ihmisiä saamaan elinvoimaisen ja energisen elämän. Koska terve suolisto ja suoliston mikrobiomi sekä puhdas keho ovat avain terveyteen ja pitkään ikään, keskitymme kokonaisvaltaisesti suoliston mikrobiomin ohjelmointiin ja kehon puhdistukseen. Ohjaan myös pienryhmiä ja järjestän Suoliston hyvinvointi ja detox-webinaareja. Luennoin mm. miten kemikaalit vaikuttavat kehossa ja miten saat mikrobiomin ja suoliston kuntoon. Koen, että aiempi urani ensihoitopalveluyrittäjänä sekä oma uupuminen, vakava sairastuminen ja voimaantuminen ovat valmistaneet minut tähän tehtävään. Inspiroidun nähdessäni miten nopeaa asiakkaitteni voimaantuminen on. Keho on viisas ja se pyrkii tasapainoon kun annamme soluille ja hyville mikrobeille niiden tarvitsemat ravintoaineet helposti imeytyvässä muodossa ja luomme niille optimaalisen elinympäristön. Mot toni on ”Älä tuhlaa päiviäsi, vaan elä ne ilolla”

Maria Haanpää

 Olen Maria Haanpää ja työskentelen seksuaaliterapeuttina, ratkaisukeskeisenä lyhytterapeuttina, hypnoosivalmentajana sekä Rakkaudella Coaching-kouluttajana. Valmennan ihmisiä löytämään omat unelmansa ja löytämään oman polkunsa sisäisen tarkastelun kautta. Oman sisimmän löytäminen on minulle kuin sielunkumppanin ja rakkauden löytäminen kokonaan uudella tavalla. Käytän työssäni paljon meditatiivisia elementtejä sointukylvyistä suggestiorentoutuksiin ja aina Lapin voimavaelluksiin. Rakkauteni Lappiin loi minulle oman tavan löytää sisimpäni ja haluan auttaa myös muita löytämään sisäinen rauha Lapin voimavaelluksilla, joita järjestän läpi vuoden. Ilon Valkeat-messuilla voit tulla juttelemaan minulle niin pienistä, kuin isoistakin asioista ja katsotaan olisiko elämääsi mahdollista sisällyttää joitakin uusia näkökulmia. Voit tulla myös kysymään Rakkaudella Nainen Voimavaellusretriiteistä Lappiin ja katselemaan retriitti-albumia. Järjestän myös Suggestiorentoutus tuokion äänimaljoilla johon voit tulla ottamaan itsellesi pienen hetken.

Paavo Rankinen

Paavo on tehnyt työtä ihmisen kokonaisvaltaisena hoitajana ja liikunnanohjaajana jo 30 vuoden ajan. Hän on lapsesta saakka aistinut energioita ja saanut isältään verenperintönä jäsenkorjaajan taidon. Hän yhdistää työssään perinteisen suomalaisen jäsenkorjauksen ja kiinalaisen lääketieteen. Koulutukseltaan hän on hieroja, perinteisen kiinalaisen lääketieteen akupunktiohoitaja, terveysliikunnanohjaaja ja mentaalivalmentaja. Paavo tekee hoitoja ja ohjaa Reiki- ja Sekhem-kursseja sekä karatea ja qigongia VoimanPaikalla, Oulussa.

Veli Martin Keitel

Olen Saksan kansalainen, mutta asunut lähes koko ikäni Suomessa. Koen voimakasta yhteyttä Englantiin ja Skotlantiin, joihin olen järjestänyt lukuisia matkoja. Näiden matkojen järjestäminen onkin osa SielunPuun toimintaa! Henkinen heräämiseni alkoi v.1997 juuri Englannin mystisten peltokuvioiden kautta. Koin, että ne avaavat näkymän johonkin hyvin eksoottiseen todellisuuden tasoon, joka oli ollut itseltäni hukassa. Olin tosin jo pienenä lapsena hyvin intuitiivinen ja myös selvänäköinen. Kerroin tarinoita muista maailmoista, ja taikuudesta. Piirsin dinosauruksia, haukkoja, pengagrammeja... Minulla oli ns. mielikuvitusystäviä, jotka joskus olivat minulle "oikeita" ihmisiäkin tärkeämpiä. Keskeisintä omassa terveydenhoidossa on mielestäni elementtien tasapainon tunnistaminen ja korjaaminen: Maa-Vesi-Ilma-Tuli - Sydän. Tähän liittyvät sellaiset asiat kuin ruokavalio, uni, liikunta, luontoyhteys, ihmissuhteet... Kaikkien näiden tasapainoinen läsnäolo elämässäsi vahvistaa myös immuniteettiasi, niin että voit joko välttää sairaudet tai olet riittävän vahva kulkeaksesi tietoisesti niiden läpi ja sitä kautta luonnollisesti immuniteettiasi vahvistae.

Jaana Vahtola

Olen Jaana, yrittäjä ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäjä. Mielenkiintoni hyvinvointiin heräsi oman terveyden edistämisen myötä. Tanssi, teatteri, jooga ja maalaaminen ovat avanneet minua rohkeampaan itseni ilmaisuun ja omannäköisen elämän kokemiseen. Ennen yrittäjyyttä luokanopettajuus antoi minulle näkemystä ihmisyyteen. Monien erikokoisten askelien jälkeen syntyi yritykseni Hyvinvointi Hellitä. Nykyään ”yritysperheeseeni” kuuluu myös Oulun Suolahoitola. Olen mm. voimavarakeskeinen mindfulness-ohjaaja ja rentoutusohjaaja. Ohjaan rentoutustuokioita ja äänimaljarentoutusta sekä pidän toiminnallisia hyvinvoinnin luentoja, koulutan, järjestän hyvinvoinnin tapahtumia, ohjaan joogaa, annan rentouttavia yksilöhoitoja ja pyöritän hoitolaa. Työni on mahtavan monipuolista ja teen sitä suurella sydämellä. Haluan auttaa ihmisiä olemaan itselleen armollinen ja elämään läsnäolevaa elämää. Helli itseäsi ja hellitä hetkeksi.

Jan-Mikael Maros

Olen Jan-Mikael Maros, kivimies ja pitkänlinjan kivien ja elämän energioiden tutkija ja terapeutti. Olen työskennellyt kivien parissa yli 35 vuotta ja elvyttänyt ikivanhaa tietämystä kivillä hoitamisessa. Jalokiviterapiassa käytetään kiven hoitavaa vaikutusta yhdessä hoidettavan ja hoitajan kanssa yhteistyössä. Oma tietoisuuden kasvattaminen ja kehittäminen ovat siten olleet oma opintieni. Tietoisesti käytettynä kivet vahvistavat ja keskittävät energian virtausta ja jalokivillä hoitaminen sopii myös muiden hoitojen tueksi ja on hyväksi kehon, mielen ja henkiselle hyvinvoinnille. Tule myös kuuntelemaan kivipöytämme ääreen kuinka entisajan shamaanit, poppamiehet ja alkemistit hoitivat jalokivillä ja luonnonelementeillä. Tule kokemaan kuinka itse voit käyttää jalokiviä oman hyvinvointisi edistämiseen esim. itsetunto, parisuhde, irtipäästäminen vihasta ja pelosta. Jalokivet yhdessä oman muuntuneen tietoisuutesi kanssa kykenevät ohjaamaan omaa elämääsi itsesi sisimmästä käsin ilman muiden neuvoja. Muuta elämäsi, muuta se juuri nyt!Terhi Oinaanoja

Olen Oinaanojan Terhi. Rakastan aitoa luonnollisuutta, luontoa, eläimiä ja lapsia. Olen kiitollinen luontoyhteyden ja herkän selvätietoisuuden lahjoistani, jotka minulla on ollut lapsuudesta asti. Niiden avulla olen tehnyt auttamistyötä viimeiset 20 vuotta. Taustalla on erilaisia energia-, hieronta- ja hyvinvointihoitoja sekä koulutusta alalla, mukanani joukko auttavia enkeleitä. Tällä hetkellä kauttani tulee uusi Aito Luonnollisuuteni - menetelmä, jonka avulla avautuu ihmisen elämänsuunnitelmaa, lahjakkuuksia sekä upea tietoisuutta itsestä. Menetelmässä yhdistyvät luovat tunne- ja vuorovaikutustaidot, yhdessä tunnekehon joogaliikkeiden kanssa. Menetelmä toteutuu koulutuksien, workshoppien, yksilö- ja ryhmävalmennusten sekä erilaisten luentojen muodossa.

Katariina Porthan

Chillaamon yrittäjä Kata on rentoutumisen, palautumisen ja luovan työskentelyn asiantuntija. Kata käyttää työssään hoitavien käsiensä lisäksi ohjauksissaan taideterapeuttisia menetelmiä. Hemmotteluhoitojen lisäksi Katalla on pitkä kokemus kokonaisvaltaisesta yksilövalmennuksesta, joogan, pilateksen ja ilmajoogan ohjauksesta, sointukylpyjen toteuttamisesta, meditatiivisen maalauksen ohjaamisesta sekä yritysryhmien liikuttamisesta. Ilon valkeat messuilla pääset nauttimaan Katan musiikkimaalaustyöpajasta.

Terhi Jansson

Selvänäkijä, meedio, parantaja,
ufokontaktihenkilö ja eläinkommunikoija

 Terhin henkinen matka alkoi jo lapsena, ja on jatkunut näihin päiviin saakka. Enkelten, ja henkimaailman ympäröimänä. Joten hänelle on ollut luonnollista työskennellä heidän kanssaan. Ufot ja olennot ovat olleet tuttuja hänelle lapsuudesta saakka, jolloin myös vanhemmatkin kokivat Ufokontakteja. Nykyään hän auttaa ihmisiä heidän elämänmuutoksissaan, suruissaan, ja menetyksissään. Auttajan työ on hänelle sydämen työnsä. Hän auttaa sinua löytämään avaimet tilanteeseesi, ja ohjaa sinua lempeästi löytämään sisältäsi hukassa olevat mahdollisuudet.

Riikka Vääräniemi-Kärmä

Rakkaudella Riikka on terapeutti, coach, työnohjaaja ja henkisen tien kulkija, joka auttaa ihmisiä löytämään sisäisen sovun ja yhteyden aitoon itseensä. Riikka on erikoistunut työskentelemään symbolitasolla, eli työskentelyssä näkyy vahvasti muukin kuin perinteinen keskustelu. Symbolitasoa pääsemme koskettamaan esim. mielikuvien, hypno-, taide- ja valokuvaterapeuttisten menetelmien avulla. Tervetuloa sinne missä järkeily loppuu ja eheytyminen tapahtuu. Sanat ja puhuminen ovat tärkeitä, mutta jäävät yksin köyhiksi. Jos haluat syvämuutosta, valitse työskentelytapa, jossa yhdistyy tietoinen mieli ja alitajuinen ulottuvuus.

Minna Hanhela

Minna on intuitiivinen näkijä, energiahoitaja ja henkisen hyvinvoinnin valmentaja. Hän on lapsesta asti ollut herkkä aistimaan energioita, mutta vasta aikuisiällä, henkisen heräämisen vuosina, avautui kokonaan uudet tietoisuuden tasot ja ovet henkimaailmaan. Minna on opiskellut mm. energioihin, selvänäköisyyteen ja chacratyöskentelyyn liittyviä asioita erilaisten koulutusten, henkimaailman opastuksen ja käytännön harjoitusten kautta. Näkijänä Minna on selvänäköinen, -kuuloinen, -tuntoinen ja -tietoinen. Hän kanavoi enkeleitä, henkioppaita, edesmenneitä, luonnonhenkiä, jne. Palveluihin kuuluu mm. selvänäköiset energiahoidot, ratkaisukeskeinen valmennus, selvänäköinen ohjaus ja konsultaatiot sekä enkeli-illat.

Janne Heikkinen

Olen Janne Heikkinen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ammattilainen. Oma kiinnostukseni hyvinvointiin lähti omasta pahoinvoinnistani. Kun valtavirtainen lääketiede tarjosi vain lääkkeitä ratkaisuksi niin päätin ottaa oman terveyteni hallintaan. Se matka on vienyt minut läpi fyysisen, psykofyysisen sekä energeettisen/emotionaalisen hyvinvoinnin osa-alueiden. Olenkin havainnut omakohtaisen kokemuksen kautta, että vain käymällä nämä kaikki osa-alueet läpi voidaan saavuttaa aito ja syväluotaava hyvinvointi. Tällä hetkellä tavoittelen kansanedustajan paikkaa kristallupuolueessa, jotta voisin edistää kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin agendaa ja palvella siten Suomalaisia.

Anna Kylmäluoma

Olen Anna, nainen, äiti, puoliso, tytär, sisar, ystävä ja kahden rinnakkaisen maailman kulkija. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden tohtori, intuitiivinen tantraohjaaja ja tantrahierontaterapeutti. Tantra edustaa minulle elämänfilosofiaa. Elämä on tässä hetkessä, elämää ovat valot ja varjot, yhteys omaan ja kanssakulkijoiden sieluun, luontoon sekä tunteiden laajaan ja rikkaaseen kirjoon. Tantra edustaa minulle myös energiaa. Ymmärryksen syventyminen tästä energiasta ja sen tunnistaminen itsessä, omassa kehossa, parisuhteessa, yhteydessä toiseen ihmiseen ja kaikkeen ympärillä olevaan, on ollut käänteentekevää elämässäni. Energia, johon olen tantrisen työskentelyn myötä saanut yhteyden, on ollut sanoinkuvaamattoman voimakasta, ihmeellistä, rakkaudellista ja hoitavaa. Matkaa kuljen yhdessä mieheni Jounin kanssa ja toimimme yrityksessä ArcticTantricas

Susanna Mäki

Olen Susanna Mäki ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja kertaterapeutti. Olen opiskellut Helsingin psykoterapiainstituutissa ratkaisukeskeistäterapiaa ja lyhytterapiainstituutissa ratkaisukeskeistä kertaterapiaa. Terapeuttina haluan kohdata ihmisen ja hänen tilanteensa aidosti ja rehellisesti. Terapeuttina myötätunto, ymmärrys ja ehdoton luottamus on avain asioita. Terapeuttina haluan huomioida jokaisen ihmisen ja tilanteen yksilöllisyyden, kokonaisvaltaisuuden ja ainutkertaisuuden. Myötätunto ja ymmärrys elämän isoja ja vaikeita asioita kohtaan.

Meri Nikula

Äänitaiteilija Meri Nikula on laulaja, performanssitaiteilija ja parantavan äänen kanava. Hänen vivahteikas ja vaikuttava äänensä vie kuulijat mukanaan matkalle, sielun syvimpiin virtauksiin. Merin teokset ovat hyvin fyysisiä, usein aistillisia kokemuksia. Luovan kehollisuuden parantava vaikutus ja ihmisäänen rajaton ilmaisuvoima ovat hänen taiteellisen ja henkisen työnsä perusta. Meri valmistui taiteilijaksi Haagin kuninkaallisesta taideakatemiasta Hollannissa, 2007 sooloteoksellaan ‘In The Flesh I Reside’ (Keho jossa elän). Luovan kehollisuuden parantava vaikutus ja ihmisäänen rajaton ilmaisuvoima ovat hänen taiteellisen ja henkisen työnsä perusta.Kaisa Lehtipuro

Olen Kaisa. Olen kulkenut pitkän henkisen tien tutkien hyvän elämän polkua. Loppuunpalamiset ovat opettaneet paljon itsestä. Matkalla on opeteltu chi kungia, läsnäoloa, meditaatiota, rentoutumista monessa muodossa. Tutuiksi ovat tulleet niin shamanistinen kuin tantrinen polku. Paljon toki on vielä opittavaa, mutta rakkaus, elämän kauneus ja tasapainon merkitys ovat nousseet keskiöön tällä polulla. Pari vuotta sitten syntyi oma yritys, Vitunvoima. Sen tavoitteena on muistuttaa ikiaikaisesta voimasta, joka sisällämme asuu. Ja auttaa löytämään sen voiman uudelleen. Työkaluina chi kung (qigong), elämänenergian ja läsnäolon shamanistiset ja tantriset harjoitukset .

Jouni Kylmäluoma

Olen Jouni, mies, isä ja aviopuoliso. Koulutukseltani olen insinööri, opettaja sekä tantrahieronta terapeutti. Pidän itseäni tavallaan yhä jopa skeptikkona, mikä tämän tantrisen kutsumuksen parissa on hieman haastava sanoa. Mutta minulle tantra ei ole uskonasia vaan näen, ja sen myötä tiedän, mikä siinä toimii ja mikä ei. En välitä miksi se toimii tai miksi mitäkin kutsutaan, minulle riittää että se toimii ja että sitä voi opetella ja opettaa muille. Olen pohjoisen kasvatteja ja luontoyhteys on ollut minulle aina itsestäänselvyys. En edes muista aikaa milloin aloin käymään kalalla, marjassa tai metsällä. Opinkin kulkemaan metsässä jo lapsena, enkä usko että kykenen sinne enää edes eksymään, vaan löydän aina takasin kotiin. Yleensä löydän myös sinne minne olen menossakin, mutta nyt olen lähtenyt polulle joka vie minut jonnekin mistä minulla ei ole mitään tietoa. Tiedän vain että matka on tekemisen arvoinen, ja en halua palata siltä enää koskaan takaisin. Ei ole edes mihin palata, koska ”kotini” ei ole enää siellä, mistä minä tälle matkalle lähdin. Matkaa kuljen yhdessä vaimoni Annan kanssa ja toimimme yrityksessä ArcticTantricas .

www.arctictantricas.com