Näytteilleasettejat-Tampere

Messuilla on monipuolinen joukko hyvinvoinnin ammattilaisia. Painamalla hiirellä näytteilleasettajan nimeä, pääset siitä suoraan hänen omille nettisivuille lukemaan lisätietoja.
Access Bars® Kaipaatko irti rajoittavista ajatusmalleista? Haluaisitko eteenpäin elämässäsi? Access Bars® -sessiossa kosketetaan kevyesti pään alueen eri energiapisteitä. Sessiossa puretaan vanhoja ajatuksia, tunteita ja tuomitsemisia. Hoidettava makaa rennosti hoitopöydällä. Access Bars® -hoidosta voi saada apua esimerkiksi unenlaadun, itsetunnon ja toimintakyvyn paranemiseen. Tietoisuus omista kyvyistä lisääntyy, ja elämä voi alkaa tuntui iloisemmalta ja kevyemmältä. Hoitoja tekevät Emilia Olkanen Divein Experiences , Maija Määttä Mayan aurinko, Niina Pahula Pohjanneidon taiga , Triin Vasar Trinitys Infinity  ja Siru Remes Haelan

AilaMaria intuitiivinen näkijä ja auttaja. Autan sinua pääsemään eteenpäin elämässäsi. Olen täällä juuri sinua varten.

Ajanpuu yhdistää fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin. Erikoisuutena syvähoitavat keho/mieli prosessit, joissa kehon oma parantuminen aktivoidaan samalla kun mieli avautuu kohti tietoisempaa elämää

Antti Häyhä - Celestial Aura Healing  Akaashiset syvätulkinnat kosmisesta sielunpolusta, henkikehojen puhdistus ja tasapainotus sekä Alkulähde-yhteyden aktivoinnit.

Arctic Nutrition, Tiina Lustig Tuoteperheen perusta ovat arktisen luonnon marjat ja yrtit, täydentyen raaka-aineilla, jotka on kerätty maailman ainutlaatuisimmilta ja puhtaimmilta alueilta. Elinvoimaa ja hyvinvointia soluillemme luonnosta.

Bemer  Niina Mettälä ja Erja Salow. Pysy terveenä, palaudu tehokkaammin, parane nopeammin. Terveysteknologia, joka tukee kehon luonnollisia toimintoja ilman haitallisia sivuvaikutuksia.

e-Coach Verianalyysit ja kehotyyppitestit

Energiakivet / Tmi Eetu Syrjälä Orgoniittipyramidit ja korut sähkömagneettiselta säteilyltä suojautumiseen. Intuitiiviset rannekorut, korukiviriipukset , energia alustat , seleniittitangot, shungiittiriipukset. Ninan parantaja palvelut.

Enkelituuli ihanat Enkelit ja Aarrearkun aarteet. Myynnissä enkeleitä ja koruja sekä muita aarteita.

Erika Juusola henkisen kehityksen ohjaaja, selvännäkijä, meedio

Fitline, Miia Nuutila Olen Funktionaalinen ravintoterapeutti ja Fitline ravintolisät ovat olleet palvelutarjonnassani vuodesta 2014 saakka. Tuotteiden toimivuus, laatu, turvallisuus ja vaste asiakkaille on se miksi suosittelen Fitline tuotteita. Suoliston kunto, immuniteetti, uni ja energia ovat perusasioita ihmisen hyvinvoinnissa. Näihin tarpeisiin saadaan vaste jo kahdesta perustuotteesta, joita Fitline tuotesarjassa on. Lisäksi ihmisen erityistarpeisiin löytyy valtavasti apuja. Tule osastollemme juttelemaan lisää, miten juotavassa muodossa olevat täysin luontaiset ravintolisät voivat tukea sinun terveyttäsi ja hyvinvointiasi!

Galleria Oivalluksia Sielun taidetta, MIrva Soinion satumaiset ja syvällisesti oivaltavat silkkimaalaukset kehystettyinä upeiksi värikkäiksi tauluiksi. Sekä Mirva Soinion kuvituksista tehtyjä muita tuotteita.

Gate of Helios myynissä Maria Zavoun kirjoja ja taidetta. Yolanda Fotaki tekee kristalliterapia hoitoja.

Heidimaria Karlsson Selvännäkijä, meedio: Nykyisyys, tulevaisuuden kriittiset tekijät, menneisyys

Heikki Harju Ratkaisuvalmentaja, Motivaatio Strategisti ja Parisuhdevalmentaja. Nopeita läpimurtoja elämäsi haasteisiin sekä työkaluja itsesi, ihmissuhteidesi ja elämänlaatusi kehittämiseen!

HelmiSatama Tule tutustumaan kivikorujen ihmeelliseen maailmaan. Löydä oma korusi, joka on tehty juuri sinulle ja sinun tarpeisiin.

Hoitava Kipinä Tarjoan astrologisia tulkintoja ja energiahoitoja. Henkinen astrologia on mainio itsetuntemuksen työkalu. Se avaa persoonan kasvusuuntaa, sielun vaelluspolkua, sekä karmallisia oppiläksyjä. Syntymäkartan tulkinta vahvistaa, rohkaisee ja muistuttaa sinua potentiaalistasi ja niistä lahjoista, joita olet tullut tähän elämään jakamaan.

Hoitola Ajaton Tervetuloa ihanaan istuntoon kanssani oli sitten tarpeesi saada selvyyttä nykyhetkeen tai tulevaan, tietoa edellisistä elämistäsi tai omasta henkisestä polustasi taikka viestejä edesmenneiltä.

Ihanasti Minä Oivalluksia henkilökohtaisen itsetuntemuksen tiellä. Apukeinoja ammattilaisten työn tueksi. Ihanasti Minä valmennuskortit sekä Ihanasti kiitollinen Minä – valmennuksellinen muistikirja itsetuntemuksen vahvistamiseen, kiitollisuuden lisäämiseen ja hyvän huomaamiseen arjessa. 

Inga Söder Energiavalmentaja ja laulaja. Esittelee messuilla uutta Pyhä Portaali -sovellusta energiatyöskentelystä.

Jan-Mikael Maros Tule kuuntelemaan osastolleni kuinka entisajan shamaanit, poppamiehet ja alkemistit hoitivat jalokivillä ja luonnon elementeillä. Tule kokemaan kuinka itse voit käyttää jalokiviä oman hyvinvointisi edistämiseen esim. itsetunto, parisuhde, irtipäästäminen vihasta ja pelosta.

Johanna Karpov -Astrologiset tulkinnat Tiedätkö mitä oppiläksyä sielusi juuri tällä hetkellä käy läpi? Astrologisen pikatulkinnan avulla ymmärrät itseäsi paremmin.

Kaija Wittenberg  antaa ständillään sieluyhteyttä vahistavan ja auraa laajentavan energeettisen hoidon Pyhän Äidin energiassa feminiinistä värähtelyä vahvistavan Lemmikintie-öljyn kanssa. Hoitoajan voi varata etukäteen kaija.wittenberg@gmail.com ja paikan päällä. 

Kaisa W Koskinen myynnissä energiakivimallisto nimeltä Karmakivikoru ja teen energialuentoja ja energiahoitoja.

Kirsti Pasto Kohtaamalla itsesi löydät oman voimasi.  Minun tahtoni Vuorovaikutteinen kirja joka haastaa henkiseen kasvuun.

Kivilahden Hyvinvointikeskus Äänekoskella tarjoaa viihtyisät tilat ja ympäristön esim. kursseille ja retriiteille. Päärakennuksessa on käytettävissä koulutustila/joogasali, ruokailutila, keittiö sekä majoitustilat enintään 40 hengelle. Keiteleen rannassa sijaitseva rantasauna soveltuu pienimuotoisiin tapahtumiin ja illanviettoihin. Kysy tarjousta tai lisätietoja omaa tilaisuuttasi varten!

Kristallipuolue Henkisen pohjan omaava yhteisö, joka näkee että valon ja rakkauden tuominen maailmaan on tarpeellista myös politiikan kautta.

KS Kauneusshop Tuotamme suomalaista CHOICE Finland kosmetiikkaa sekä suomalainen ja funktionaalinen JOY of Finland korumallisto.

Kuutoset miten vain Suomessa valmistettuja naisten vaatteita laadukkaista materiaaleista.

Lady`s Look Korusarja, valmistamme korut hopeasta ja luonnon materiaaleista, (hopea, kivet, helmet, helmiäinen).

Lampela Heart Team Yhdessä olemme enemmän! Tänään messuilla me, aviopari joka haluaa jakaa hyvinvointia jokaiselle. Löydä kehollesi tasapaino kokonaisilla ravintolisillä, energiaa solutasolle. Tarjolla myös vegaaninen ihonhoitosarja, sekä mm. Goldenin Super10.

Lempeyden virta Kristalleja ja yksisarvisia, kaikkea ihanaa säihkyvään elämään ja henkiseen hyvinvointiin.

Lucetia Jaana Rusi Suomen ensimmäinen Lenormand-tulkitsija. Konkreettisia tulkintoja elävästä elämästä. Pe 3.2.2023 teen yksityisistuntoja (Lenormand-korteilla ja/tai astrologisia tulkintoja) Tampereella. Perjantain ajat tulee varata etukäteen. Voit myös varata Lenormand-korttitulkinnan ILON Valkeilla etukäteen mail@lucetia.eu tai 040 8576512.

Luontaishoitola Valonsilta Henkistä ja fyysistä hyvinvointia: eteeriset öljyt henkisen kasvun tueksi - oma henkilökohtainen tuoksu ja kanavointi, energiabuustausta, tarot-tulkintaa ja paljon infoa tulevista koulutuksista ja tapahtumista

Mairen Putiikki kivikauppa Kristallit, kivet, kivikorut ja hopea korut

Mariia's Health Journey Suurella sydämellä ja iloisella mielellä vegaanisen ruoan kokkikeikat, ruokakurssit, tapahtumat, vegaaniset illalliset ja Kanta-Hämeen alueella esim. pienimuotoisten juhlien vegaaniset tarjottavat, "Värikkäästi Vege - vegaanista kotiruokaa kaikille"-keittokirja. Kirjan saat matkaan signeerattuna ja palveluistani kerron mielelläni lisää!

MrHomeopatia Jokainen yksilö ja jokainen asiakas kohdataan rauhassa ja häntä kuunnellen. Rakennan hoidon aina yksitellen jokaisen asiakkaani tarpeisiin. Lähestymiseni on lempeä ja kuunteleva.

NADA (viiden pisteen korva-akupunktio)Ann-Mari ja Pirjo ovat perinteisen kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion opiskelijoita Kiinalaisen lääketieteen Akatemiasta Helsingistä. He tekevät näytehoitoja Nada-akupunktiosta. Hoidossa pistetään viisi ohutta akupunktioneulaa yhteen tai kumpaankin korvaan. NADA (viiden pisteen korva-akupunktio) on standardoitu akupunktiomenetelmä, jota voidaan käyttää muun hoidon tukena mm. ahdistuksen, masennuksen, unettomuuden, erilaisten stressioireiden ja työuupumuksen hoidossa. Nada-akupunktiota voidaan käyttää osana hoitoa myös tunne-elämän säätelyn vaikeuksissa ja traumaperäisten oireiden hoidossa.

Natures.fi Ayurvedista luonnonkosmetiikkaa suoraan Sri Lankan auringon alta rikastettuina valmistajan omilta plantaaseilta poimittujen raaka-aineiden luontaisilla ominaisuuksilla

Numfidea Matka Tähtiin työpajat ja luennot tarjoavat tietoutta selviytyä tästä elämästä kunnialla ja päästä tämän elämän jälkeen mahdollisesti kotiutumaan tältä pallolta ja tästä komennuksesta takaisin kotiin.  Jos tunnet olevasi kotoisin Tähdistä, niin tule tutustumaan ja keskustelemaan Askon kanssa.

PARFUMS MAX JOACIM FINLAND Laadukkaiden, käyttäjäystävällisien hajuvesien brändi. Sen perustaja parfymööri Max Perttula on Suomen ainut ammattiparfymööri. Ihmiset, matkat, musiikki, erotiikka ja perinnekulttuuri on suuri vaikuttaja hänen tuoksujensa synnyssä. Hänen ideat kiehtoviin maisematuoksuihin ovat syntyneet suurelta osin Suomen luonnon innoittamana.

Pesä läsnäolon yhteisö Kehoterapeuttisesta yhteisöstämme Pesästä, löydät useita ammattitaitoisia hyvinvointialan yrittäjiä, jotka tarjoavat monipuolisesti erilaisia hemmotteluhoitoja ja työpajoja jokaiselle. Haluamme antaa sinulle mahdollisuuden aitoihin kohtaamisiin sekä pysähtymiseen arjen keskelle. Meiltä löydät ryhmätilat ja hoitotilat, joita voit vuokrata tarpeesi mukaan. Kauniita tilojamme voi vuokrata myös yksityistilaisuuksia varten. Meidät löydät Tampereen ydinkeskustasta hyvien kulkuyhteyksien varrelta, joten meille on helppo tulla. Nähdään läsnäolon, tasapainon ja aidon kohtaamisen äärellä.

Pirkko Suomela voimaa antava parantaja, näkijä, meedio, valotyöntekijä.

Pyhimmän Kosketus Parantaja Kirsi Laine

Päivi Alanen  Selvänäkijä-meedio-parantaja. Messuilla tulkinnat tulevaisuuteen, entiset elämät, henkimaailman viestit edesmenneiltä läheisiltäsi tai oppailtasi. Voit varata ajan etukäteen, paikalla ajanvarauslista. Perjantaina 3.2. teen tulkintoja Tampereella ajanvarauksella, varaa 045 1296806 tai paivi@paivialanen.fi

Päivi Kaskimäki Teen katselmuksia, selvänäköisesti ja/tai maya-astrologisesti. Voit miettiä kysymyksiä valmiiksi tai tulla sellaisena kuin olet, ilman erityistä syytä. Kauttani kanavoituu juuri oikea tieto tähän elämäsi tärkeään hetkeen.

Rakkauden kanava Zion Serafina on intuitiivinen näkijä ja parantaja.

Reetta Karoliina Avalon tunneterapia. Lyhyet näytehoidot tunnevyöhyketerapia (TVT) ja moderni vyöhyketerapia. Onnelan elämänpuu. Transformoivat hoidot rentoutukseen ja oman oivalluksen tueksi. (mm energiahoito nyt- hetkeen, enkelienergiahoito, matka enkelten temppeliin, regressiohoidot, intialainen päähieronta) Tervetuloa näytehoitoihin.

Riina Alén Selvänäkijä, parantaja, meedio, Enkelitulkitsija Teen selvänäkijän ja meedion tulkintoja sekä enkelihoitoa enkelikanavointina puhelimitse, henkilökohtaisessa tapaamisessa Tampereella, sähköpostitse ja messuilla - aina 100% keskittyen Sinun tilanteeseesi. Me Lähellä Taivasta Enkeliyhteisööni verkossa.  Voit varata aikasi tulkintaani ja hoitooni jo ennakkoon.

Rumpumestari Arto Hämäläinen Me leikitään Rumputaivaassa! Tervetuloa Valotaloon leikkimään elämää!  Rummut-sivulla on juuri sinulle rumpuja ja rummuntekosarjoja myynnissä.

Seuraa Valkoista Peuraa, Susanna Niemi Olen meedio, korttitulkisija sekä henkisen alan sisällöntuottaja.  Tuotan materiaalia niin blogiin, instagram:n, tiktok:n, Youtube:n kuin  facebook:n. Suurin kutsumuksesi on tarjota yksilöllistä koulutusta ja mentorointia selvänäkijöille, korttitulkitsijoille ja meedoille. Ohjaan aina omaan  kokemukseeni pohjautuvasti, enkä latele ehdottomia totuuksia, sillä  jokaisella on omanlaisensa kehityskaari sekä yksilölliset psyykkiset  kyvyt, tarpeet, tavoitteet ja haasteet. Tästä syystä suosin juuri yksilöllistä koulutusta ja ohjausta

Sielunpuu ja Veli Martin on sydäntietoisuuden asialla. Tarjoan selvänäköisiä sydänkonsultaatioita (messuilla 25 min näyte) ja eheyttäviä sydänhengityssessioita. Lisäksi myyn itse tekemiäni 3D-kuvia, joissa aiheina mm. tietoisuutta tasapainottava pyhä geometria sekä kosmiset aiheet.

Siberian Wellness Siperian ja sen ainutlaatuisten mahdollisuuksien hyperaktiivinen edistäminen - luonnollinen tuote - sosiaalinen vastuu. Hyvinvointi tulevaisuus: kestävän kehityksen strategia

SunHeart rentoutushoidot Jomon-Shindo® Shindo-hoidot ja rentousvalmennus. Shindo antaa levollisuutta ja vahvistaa kehoyhteyttä. Shindo-menetelmä tulee japanista ja tarkoittaa vapaasti käännettynä: sydämen johdatus eli mahdollisuus löytää oman itsensä, sydämensä tuntumaan. Messuilla voit rentoutua Shindo® hartiahoidossa.

Suomen energiahoitajat Tule tutustumaan energiahoitoon. Tarjolla on edullisia näytehoitoja energeettisestä jäsenkorjauksesta. Energeettisessä jäsenkorjauksessa ensin mittaamme käsin asentovirheitä, minkä jälkeen korjaamme niitä energiahoito-tekniikoilla. Fyysistä voimaa ei tarvita. Lisäksi teemme energiahoitoja kokonaisvaltaisella BodyMind Energy Balancing Method -hoitomenetelmällä, jolla voidaan hoitaa niin fyysistä kehoa kuin tunnepuolta.

Suvisointi Tasapainon saavuttaminen edes hetkittäin on tavoittelemisen arvoinen ja tässä haluan olla tukenasi. Tarjoan sinulle välineitä jotta voisit palautua ja löytää takaisin oman voimasi äärelle. Äänimaljojen värähtely ja harmoniset äänet saavat meissä aikaan rentoutta ja tasapainottumista sekä kehon että mielen tasolla. Kutsun sinut pysähtymään ja huoltamaan lempeästi kehoasi sekä mieltäsi.  Sopusointia sydämellä

Synergy WorldWide - Science led natural Supplements and Vitamins Täältä toimivat luonnolliset ravitsemusratkaisut verisuoniston, suoliston ja ihon hyvinvointiin. Tule varaamaan aika ilmaiseen verisuoniston hyvinvointimittaukseen ja tutustumaan Synergyn tuotteisiin ja ravitsemuksen DNA-testiin, josta näkee omille geeneille sopivimmat ruoka-aineet, ravintolisät ja liikuntamuodot.

Tarot Tuula Huhtala Tervetuloa osastolleni Tarot-tulkintaan! 30 vuoden kokemus ja tuttu monesta tapahtumasta. Käytän Aleister Crowleyn kortteja. Halutessasi teen myös enkelitulkintoja

Terhi Oinaanoja, Natural Emotions Kauttani avautuu uusi tietoisen hyvinvoinnin menetelmä, Luonnolliset Tunteet. Se on ainutlaatuinen ja raikas kokonaisuus, joka auttaa vapautumaan tunteiden, luovuuden ja kehotietoisuuden avulla sinut omaan loistoosi. Menetelmä toteutuu lempeillä joogan liikkeillä, luovien taidemenetelmien ja läsnäoloharjoitteiden avulla. Matalan kynnyksen hyvinvointimenetelmä, on kehittynyt käytännönläheiseksi. Se auttaa purkamaan kipuja kehostasi ja elämää turhasta suorittamisesta, tuoden tilalle terveyttä, vapautta, raikkautta ja iloa, aitoon tietoisuuteesi. Elämänenergiaa jää oikein kohdennettavaksi ja onnellisuuden tunne avautuu sinulle kirkkaana voimavarana. Mukana messujen osastolla on hoitava luovan piirtämisen tunnetietoisuus - menetelmä. Tule vapautumaan ja avautumaan omaan luonnolliseen kirkkauteesi

Toivonkide Rakkaudella Nainen voimavaellusretriitit Suomen Lapissa ja Terapiapalveluja hypnoosityöskentelystä seksuaali-ja ratkaisukeskeiseen terapiaan

Tytti Star Agent astrologi ja kanavoija. Messuilla kanavoin henkilökohtaisen viestin Sinulle ja saat sen käsinkirjoitettuna mukaasi. Lämpimästi tervetuoa!

Ultra-lehti on rajatiedon monipuolinen julkaisu, ilmestyen 10 kertaa vuodessa. Kirja-arvonta osastollamme, jokainen osallistuja saa myös näytenumeron. Meiltä myös uutuuskirjat ja kortit.

Unelmien UniKoru Henkisiä käsitöitä, Suomessa valmistettuja unisieppareita ja kivikoruja. Yhden naisen työpajan energeettisiä tuotteita. Tuotteet eettisiä ja ekologisia, valmistettu kotimaisista materiaaleista. Hyödynnetty luonnonmateriaaleja ja kierrätystä.

Uuden Ajan Koulu on luomassa tilan toisenlaiselle yhteiskunnalle. Se on työkalu ja silta uuteen aikaan siirtymisessä. Tarjoamme lempeän vaihtoehdon systeemissä oppimiselle. Koemme, että tämänhetkinen koulujärjestelmä ei palvele korkeinta parastamme eikä edesauta ihmisen onnellisuutta. Lasten on aika siirtyä elämään oman perheensä, heimonsa ja kylänsä parissa. Meidän on aika ottaa ITSE vastuu omista lapsistamme. Tarjoamme perheille välineitä, materiaalia ja paikkoja uuden ajan oppimista varten oman heimon parissa.

Valkhea on suomalainen esoteerisen parantamisen brändi pohjolan hengen tyyliin. Valjasta kivien voima kehollesi! Kivet, kristallit, käsintehdyt kivikorut ja unisiepparit. Nyt saat livenä tutkia Valkhean tarjontaa ja pisteellämme myös tietenkin aurakuvausta

Vihreä Noita selvänäköinen parantaja, ravinto ja ravintolisä asiantuntia, NLP- ja hypnoosivalmentaja. Ohjaan ihmisiä terveyden äärelle monin eri keinoin. Mukana kehoa eheyttävät ja tasapainottavat kukkatipat, Synergy ravintolisät sekä hyvinvointiohjelmat.

Valkoinen lanka Suomalaista luonnonkosmetiikaa (lakka tyrni)

Valossa on Tampereella sijaitseva henkisen kasvun keskus, jossa pidetään mm. Meditaatio- ja muita henkisen kasvun kursseja, henkisen hoitajan- ja selvänäkökoulutuksia ja avoimia Parantavia iltoja. Messuosastolla tehdään lyhyitä Selvänäköisiä lukemuksia.

Yoga Feenix Hyvinvointia keholle ja mielelle. Jooga- ja hyvinvointimatkat, tapahtumat ja koulutukset. Messuilla energisoivaa Intialaista päähierontaa sekä niska-hartia hierontaa.