Luennot


Luennot

klo 10.30 -11.15 Löydä kosmiset tähtijuuresi, Päivi Kaskimäki, auditorio
klo 10.30-11.15 Terveys takaisin pala kerrallaan, Irene Länkinen, luokka 1
klo 10.30-11.00 Tarot, ikiaikainen työkalu, Tuula Huhtala, luokka 2
klo 11.30-12.15 Portti auki henkien maailmaan, mistä kaikki alkoi, Serafiina Edelmann, luokka 1
klo 11.30-12.00 Parantajan polku, Janne Lyytikäinen, luokka 2
klo 11.45 -12.30 Kasva haasteidesi läpi - 5 askelta henkilökohtaiseen läpimurtoon! Heikki Harju, auditorio
klo 12.30-13,00 Tietoisuuden aika, Kaisa Koskinen, luokka 1
klo 13.30 -14.15 Pohjolan naisen voima, Katja Frange, auditorio
klo 13.30-14.00 Värikkäästi Vege - ajatuksia ja vinkkejä kasvisruokailuun, Mariia Ruusunlahti, luokka 1
klo 14.30-15.00 Suoliston hyvinvointi ja detox, Kristiina Niskanen, luokka 1
klo 14.30-15.00 Uuden ajan koulu, Leena Fredriksson, luokka 2
klo 14.45 -15.30 Rinnakkaistodellisuus & Homeopatiaa ajassa, Johanna Karpov, auditorio
klo 15.30-16.00 Kristallilapset, Terhi Oinaanoja, luokka 1
klo 15.45-16.45 Henkikirurgia, Maria Zavou, auditorio
klo 16.15-16.45 Myllerrysten kautta mystiseen uuteen maailmaan, Veli Martin, luokka 1

Löydä kosmiset tähtijuuresi, Päivi Kaskimäki
Maya-astrologinen tilannekatsaus; Millä latauksella lähdetään alkavaan vuoteen? Tähtimeditaatio, löydä kosmiset tähtijuuresi.

Terveys takaisin pala kerrallaan, Irene Länkinen
Luennollani kerron omasta paranemisen matkastani. Sairastuin nuorena aikuisena syvään masennukseen, posttraumaattiseen oireyhtymään, vaikeaan astmaan, tiezen oireyhtymään sekä kärsin jatkuvasti kroonisista hermokivuista. Kuullessasi alat ymmärtämään millainen kokonaisuus olemme ja annan sinulle avaimia oman terveyden takaisin saamiseksi. Kehomme on psykofyysinen kokonaisuus ja todellista terveyttä etsiessämme meidän tulee ottaa huomioon sekä nähdä koko kokonaisuus. Pala kerrallaan alamme eheyttämään itseämme. Palapelin tavoin kokoamme itseämme ja saamme kasaan kauniin eheän kokonaisuuden. Ja voimme jälleen loistaa valoamme omasta todellisesta potentiaalistamme käsin, hukkaamatta ja kuluttamatta itseämme.

Tarot, ikiaikainen työkalu, Tuula Huhtala
Olen kulkenut Tarot korttien kanssa yhteistä polkua yli kolmekymmentä vuotta ja tänä aikana olen omaksunut valtavat määrät tietoa. Kiinnostuin näistä ikiaikaisista näkymättömän ja näkyväisen maailman välisistä työkaluista ja olen kirjoittamassa kirjan tarotien historiasta. Suomessa ei ole aiheesta kirjoja ja siitäkin syystä koen tärkeänä, että tieto on saatavilla niille, jotka sitä kaipaavat. Haluan antaa teille pientä esimakua kirjani sisällöstä sekä teen lopuksi myös lyhyen workshop näytöksen

Portti auki henkien maailmaan, mistä kaikki alkoi, Serafiina Edelmann
Serafiina Edelmann, diplomi hypnoterapeutti, meditaatio ohjaaja ja meedio kertoo: Mikä minun matkani oli henkien maaimaan. Mistä se alkoi ja miten voi kehittää omia mediaalisia kykyjä itse työskentelyllä sekä syvämeditaatiolla ja hypnoosilla ja millaisia voimia hypnoosilla on muuttaa meitä ja maailmaamme. Miten henget kommunikoivat? Luento päättyy Serafiina Edelmannin tekemään hypnoottisenmeditaatioon jossa voit saada kokemuksen tämän työskentelyn voimasta. Luennon jälkeen voit ilmoittautua myös workshoppiin jossa käsitellään asiaa syvemmin.

Kasva haasteidesi läpi - 5 askelta henkilökohtaiseen läpimurtoon!, Heikki Harju
Jokainen meistä kohtaa elämässään haasteita ja jokainen jumiutuu hetkittäin omalla matkallaan.  Haasteita kohdatessamme meillä on valinta tehtävänämme: Voimme käydä haasteita läpi, vain huomataksemme kohtaavamme saman haasteen uudestaan ja uudestaan tai voimme valita kasvaa haasteidemme läpi. Kasvamalla haasteiden läpi voimme löytää henkilökohtaisen läpimurron, vapautua ja nousta toteuttamaan itseämme, unelmiamme ja elämäämme uudella tasolla!  Heikin puheenvuoron aikana opit 5 askelta, jotka johdattavat sinut henkilökohtaiseen läpimurtoon minkä tahansa haasteen keskeltä. Lisäksi saat lisää luottamusta siihen, että sinä voit VALITA TULEVAISUUTESI riippumatta siitä mitä ympärilläsi tapahtuu!

Tietoisuuden uusi aika (Tietoisuuden laajentumisen kuusi askelta), Kaisa Koskinen
Siirrymme ihmiskuntana parhaillaan uuteen energiataajuuteen sydänten poksahtaessa auki, jota kutsun tietoisuuden uudeksi ajaksi. Muutos tapahtuu meissä jokaisessa. Siirrymme elämään sydämestä käsin pään sijaan, matkaamme ulkoisesta sisäiseen maailmaan, ryhdymme ajattelusta toimintaan, löydämme sisäisen viisautemme ja yhteisön voiman sekä siirrymme sielusta korkeamman minän perspektiiviin. Puhun tapahtuvista muutoksista ja miten navigoit uudessa ajassa ilossa ja rakkaudessa.

Pohjolan naisen voima, Katja Frange
Olemme muutoksen ajassa, siirtymässä ulkoapäin ohjatusta mielen maailmasta ja vanhoista rakenteista uudenlaiseen aikaan. Muutokseen tarvitsemme tekoihin ja toimintaan ulottuvaa "kehollistunutta henkisyyttä", syvää ihmisyyden ymmärrystä ja sydämen kuuntelua. Tuo voima avautuu yhteydestä elämään - hengen lisäksi yhteydestä maahan, luontoon ja toisiimme.  Luennolla avataan aihetta feminiinin viisauden ja ihmisyyden näkökulmasta, myös naisiin liittyvään historiaan peilaten. Mitä on modernin Pohjolan naisen voima ja feminiini viisaus meissä kaikissa? 

Värikkäästi Vege - ajatuksia ja vinkkejä kasvisruokailuun, Mariia Ruusunlahti
Vegaaninen ruoka yllättää kerta toisensa jälkeen. Jokainen ateria on parhaimmillaan uusi elämys, kun opit löytämään kaupasta uusia aineksia, maustamaan rohkeasti, pilkkomaan luovasti ja jättämään vaikka välillä mitta-astiatkin kaappiin. Mahdollisuudet ovat rajattomat! Kuitenkin; vaikka ajatuksissasi olisikin pyörinyt halu lisätä kasvikunnan tuotteita ruokavalioosi et ehkä ihan saa kiinni siitä, miten asiaa lähestyisit. Vai kaipaatko ylipäätään hieman hellää tuuppaisua eteenpäin asian kanssa? Luennolla teen tehokkaan katsauksen aiheeseen, niin että uskoakseni lähdet inspiroituneena - ja ruokakaupan kautta - kotiin.

Suoliston hyvinvointi ja detox, Kristiina Niskanen
Ruoka ei ole vain polttoainetta vaan informaatiota. Suolisto ei ole vain jätemylly, vaan sitä verrataan aineenvaihdunnallisesti jopa maksaan. Suoliston hyvinvointi ja detox luennolla kuulet Kristiinan omat kokemukset ja miten voit itse vaikuttaa terveyteen ja hyvinvointiin pitämällä huolta suoliston mikrobiomista. Luennolla käyn läpi mikä mikrobiomi on ja mitkä kaikki tekijät saavat sen voimaan huonosti ja epätasapainotilaan. Saat myös tietoa, miten kemikaalit vaikuttavat kehossa ja miten saat ne tehokkaasti pois kehostasi. Kuulet myös, miten jojo-ilmiö liittyy perinteisiin painopudotusohjelmiin. Saat tietoa asiantuntijoiden huolella suunnittelemasta ravitsemusohjelmasta, jonka avulla voit turvallisesti puhdistaa kehosi ja ohjelmoida mikrobiomisi takaisin tasapainoon.  Kun pidät huolta mikrobiomistasi, se pitää huolen sinusta.

Uuden ajan koulu, Leena Fredriksson
Uuden Ajan Koulun® tarkoituksena on edistää koulukulttuurin muuttamista lapsen omaa voimaa tukevaan suuntaan. Lähestymme asioita yhteisöllisyyden, luonnollisen uteliaisuuden sekä kokonaisvaltaisen terveyden näkökulmasta. Uuden Ajan Koulu on luomassa tilan toisenlaiselle yhteiskunnalle. Se on työkalu ja silta uuteen aikaan siirtymisessä. Koemme, että tämänhetkinen koulujärjestelmä ei palvele korkeinta parastamme eikä edesauta ihmisen onnellisuutta. Lasten on aika siirtyä elämään oman perheensä, heimonsa ja kylänsä parissa, ja ennen kaikkea meidän on aika ottaa ITSE vastuu omista lapsistamme

Rinnakkaistodellisuus -Homeopatiaa ajassa, Johanna Karpov
Tule kuuntelemaan, kuinka voit päästää irti vanhasta energiasta ja puhdistaa omaa sekä sukusi karmaa. Reilun 27 vuoden kierto tuo meidän jokaisen koettavaksi niin kollektiivi- kuin yksilötasolla tilanteita, jotka ovat jääneet sielumme syövereihin. Kun vanhat kokemuksemme aktivoituvat, meillä on tilaisuus parantua. Älä jätä tätä mahdollisuutta käyttämättä!

Kristallilapset, Terhi Oinaanoja
Oma sielunsuunnitelmani on vienyt minut luonnollisen henkisen psykologian, perhe- ja ryhmädynamiikan sekä kristallilasten maailmoihin. Kahden tunneviisaan ja aistiherkän lapsen äitinä, elämän kunnioitus on avautunut arvokkaiden ja rakastavien Kristallilasten ja kaikenlaisen elämän suojeluun. Luonnollinen ravinto, elämäntavat ja elämän puhdas totuus, muuttui elämässäni arjen tärkeiksi ohjenuoriksi. Niitä olen saanut opiskella erilaisten hyvinvointihoitojen- tunne- ja tietoisuusohjaajan, ratkaisukeskeisen neuropsykiatrian, trauma- ja joogaopettajan koulutusten avulla. Sekä itse elämää eläen ja kokien. Olen saanut parin kymmenen vuoden ajan hoitaa Kristallilapsia ja heidän perheitään. Luennolla tuon tietoutta heistä, heidän kasvatuksellisista tarpeistaan pysyä voimaantuneina ja omassa upeassa rakkaudessaan.

Henkikirurgia, Maria Zavou
Elämme maailmassa, jossa olemme voimakkaan paineen alla. Tämä vaikuttaa henkiseen ja fyysiseen kehoomme. Elimet, joihin tämä pääasiassa kohdistuu ovat kurkku, kateenkorva, sydän ja suolisto. Tämä kanavoitu henkikirurgia keskittyy aineenvaihduntajärjestelmään ja elimiin, kuten kurkku, kateenkorva, sydän ja suolisto. Taivaalliset lääkärit tulevat ulottuvuusportistamme ja tekevät tarvittavan terapian jokaiselle hoidettavalle henkilökohtaisesti.

Myllerrysten kautta mystiseen uuteen maailmaan, Veli Martin Keitel
Ulkoisen maailman rakenteet murenevat ja antavat tietä uudentyyppiselle yhteiskunnalle, joka myötävaikutuksellamme pohjautuu inhimillisempiin ja henkisempiin arvoihin. On tärkeää, että valitset polkusi sydämen ohjauksessa; silloin synkronistiset tapahtumat ja henkioppaat helpottavat kulkuasi. Ajankohtaisten teemojen lisäksi Veli kertoo viime vuosien ihmeellisistä kokemuksistaan mm. Englannin viljapelloilla sekä Italian ja Romanian vuoristoseduilla.
klo 13.30 -14.15
Pohjolan naisen voima,
Katja Frange, auditorio