Näytetuokiot

Näytetuokiot ovat kokemuksellisia luentoja. Näytetuokioilla pääset kokemaan ja kokeilemaan! Näytetuokiot ovat maksuttomia ja niihin ei tarvitse ilmoittautua. Näytetuokiot alkavat ilmoitettuna kellonaikana. Näytetuokot pidetään 1.kerroksessa B1-siivessä luokass 2. ja 3. Olethan ajoissa paikalla! Paikalle ei voi tulla myöhässä, koska se häiritsee toisia osallistujia. Ota oma alusta tai viltti mukaan, jos tiedät jo etukäteen, että haluat olla makuulla.


Näytetuokiot

klo 10.30-11.00 Intuitiviivinen äänimatka, Hoitava Kipinä, luokka 3
klo 11.30-12.00 Celestial Aura Healing -meditatiivinen healing, Antti Häyhä, luokka 3
klo 12.15-13.15 Rummunhenki matka, Arto Hämäläinen, luokka 3
klo 12.30-13.00 Matka Tähtiin, Asko Nummela, luokka 2
klo 13.30-14.00 Energiatyöskentely-Vastuu omasta voimasta, Inga Söder, luokka 3
klo 13.30-14.00 Matka Jumalalliseen Feminiiniin Läsnäoloon, Kaija Wittenberg, luokka 2
klo 14.30-15.00Paluu omaan sieluyhteyteen ja johdatukseen, Erika Juusola, luokka 3
klo 15.30-16.00 Valokieli- ja ääniparannusmatka, Zion Serafiina, luokka 3
klo 16.15-16.45 Suggestiorentoutus äänimaljoilla, Maria Haanpä, luokka 3

Työpaja
klo 15.30-17.00  Portti auki henkien maailmaan, Serafiina Edelmann, luokka 2, 40€


Intuitiviivinen äänimatka, Hoitava Kipinä
Tervetuloa mukaan Hoitavan Kipinän intuitiiviselle äänimatkalle, joka sykähdyttää ja hoitaa sielua rumpu ja äänihuulet instrumentteina.

Celestial Aura Healing -meditatiivinen healing, Antti Häyhä
Teemme lyhyen meditatiivisen healing-harjoituksen, jossa avataan koko chakrajärjestelmä ja kirkastetaan auran kaikki kerrokset. Celestial Aura Healingissä yhdistytään Alkulähteen ja oman sielun energiavirtaukseen esteettä ja luodaan elävä yhteys Äiti Maan sydänkeskukseen.

Rummunhenki -matka, Arto Hämäläinen
 Istuin pikkupoikana karhuntaljoilla Altain vuoristossa kotiluolassa. Isoisäni, harmaa ja lempeä tietäjä, katsoi minuun rakastavilla silmillään lämmittävän nuotion yli ja hymyili. Tovin kuluttua hän sanoi ”On aika sytyttää sinun sieluusi Yulgenin Valkoinen Valo”. Hän otti Rummun käteensä, mumisi ahavoituneilla huulillaan sanan ”Kiitos” ja aloitti rummutuksen. Ensin varovaisen verkkaisesti sydämen rytmillä, kohta kiihtyen, vuoren vastatessa kaiulla. Täytyin valtavan voimakkaalla Valolla, Ilolla, Elämällä ja Rakkaudella.

Tämä kokemus on mun rumpumatkalta, jonka tein vuosia sitten. Matkan jälkeen ei ole tarvinnut ihmetellä, miksi rummut on aina kiehtonut mua. Mielikuvat ovat kuitenkin tuosta hetkestä ovat kuitenkin aina messissä. Avain ilon elämiseen todeksi omassa elämässä on hyvinkin mielikuvissa, mielikuvituksessa. Me harjoittelemme tämän valtavan lahjan käyttöönottoa. Herkistämme kykyä tuntea ja ohjata mielikuvitusta tekemällä shamanistisia harjoituksia.

Matka Tähtiin, Asko Nummela
Näytetuokio esittelee Matka Tähtiin -työpajani toiminnan. Keskitymme omiin energioihin ja niiden kanssa työskentelyyn tarkoituksena oppia tuntemaan oma energiasysteemi siten, että takaisinpaluu onnistuisi. Teemme erilaisia harjoituksia, jotka auttavat ymmärtämään ja näkemään olemassa olevaa tilannetta. Tähtäämme kohoamiseen, tietoisuuden todelliseen yhteyteen ja energioiden puhdistamiseen, jottei todellinen nousumme esty. Nousumme, joka edellyttää meiltä energioiden laadun todellista tarkkailua.Matka Jumalalliseen Feminiiniin Läsnäoloon Kaija Wittenberg
Elämme vuotta 2023, joka numerologiassa tarkoittaa 7 värähtelyä. Se on Pyhän Jumalallisen Feminiinin ja Maria Magdaleenan taajuus. Näin meillä on erityisen mahtava universaali tuki jos valitsemme astua myötätunnon ja korkeamman rakkauden energiaan sekä laajentaa auraamme.  Nykyään puhutaan paljon tässä hetkessä olemisesta, mutta miten se onnistuu ja mitä siitä voi seurata? Siinä on muutamia kysymyksiä, joihin voit saada suoran kokemuksen ohjaamassani puhtaan läsnäolon kokemisen sisäisellä matkalla. Matkan alussa teemme puhdistusrituaalin ja liikemeditaation, jonka jälkeen olemme valmiita kokemaan Pyhä Feminiini Läsnäolo ja kuulemaan ohjausta, jota jumalallinen Viisaus meille välittää.

Energiatyöskentely-Vastuu omasta voimasta, Inga Söder
Energiatyöskentelyssä keskitymme saamaan meitä kaikkialta ympäröivästä energiasta aistihavainnon. Aistihavainnosta lähtee energiatyöskentelyn prosessi, jolloin pystyt tiedostamaan milloin sinulle kuuluvat energiat ovat sinulla ja milloin ne valuvat muualle. Näin voit ottaa ensimmäisen askeleen siihen, että sinä itse vastaat omista energioistasi. Energiatyöskentelyn avulla voimaannut. Opit ilmentämään korkeavärähteistä puolta itsestäsi ja löydät iloa ja rauhaa elämääsi sekä lakkaat olemasta uhri. Energiatyöskentelyn avulla opit taitoja tiedostaa ja hallinnoida energiaasi ja sitä kautta koko olemassaoloasi. Energiatyöskentely pitää sisällään korkeampiin värähtelyihin pääsemisen, varjotyöskentelyn, energian muuntotyön ja antaa mahdollisuuden edetä aina alkemistiseen tietoisen manifestoijan taitoihin asti. Energiatyöskentely on somaattista kehoon laskeutumista. Siinä herätetään kehon energiakeskukset aistimaan, jotta voit saavuttaa ja kokea uusia ulottuvuuksia. Tunnemme konkreettisesti, miten olemme moniulotteisia olentoja ja kykenemme avaamaan uusia aisteja. Energiatyöskentelyssä pyritään tunnistamaan energioiden eri laatuja ja integroidaan niitä energiakehoihimme ja arkeemme. Tunnistat seuraavan vihkimyksesi ja kuljet seuraavasta portaalistasi uuteen keveämpään elämään.

Paluu omaan sieluyhteyteen ja johdatukseen, Erika Juusola
Jos antaisin vain yhden neuvon henkisen tien kulkijoille, se olisi: Palaa omaan sielun yhteyteen. Siellä on kaikki tieto, taito ja suunnitelma siitä kuka sinä todella olet. Kun elämme sieluyhteydessä olemme dynaamisia, rohkeita ja luottavaisia, näkijöitä. Elämme johdatuksessa. Kaikilla on myös aikoja kun tämä yhteys on heikompi tai luonnostaan vahva. Tässä tuokiossa on mukana parantava energia ja teemme Sielunkoti-meditaation, jossa palaat omaan sielun yhteyteen. Kotiin. Johdatukseen.

Valokieli- ja ääniparannusmatka, Zion Serafiina
Ääniparannusmatkalla soitan sinulle äänimaljoja, kosheja, rumpua ja laulan intuitiivista valokielilaulua, mikä on syvästi hoitavaa ja linjaavaa. Saat levätä alustallasi ja vain nauttia äänen värähtelyistä ja antaa sen kuljettaa sinut juuri niihin sielusi maisemiin ja tunnekokemuksiin, jotka ovat sinulle tässä hetkessä tärkeitä kohdata. Ota mukaasi alusta ja vesipullo (sekä halutessasi viltti)

Suggestiorentoutus äänimaljoilla, Maria Haanpää
Suggestiorentoutus äänimaljoilla on rentoutushetki, jonka aikana sinun ei tarvitse suorittaa eikä stressata.  Tunnilla rentoudut alustalla ja Maria soittaa monipuolisesti kongia, kristallisia äänimaljoja sekä Koshi-kelloja. Sinä saat keskittyä vain itseesi ja omaan olotilaasi. Maljat kumisevat ympärilläsi lempeästi, tasapainottaen chakroja ja samalla hellien mieltä ja kehoa. Samalla pääset rentoutumaan ja kylpemään lempeiden ääniaaltojen luomissa mielikuvissa ja positiivisten elämää innoittavien suggestioiden painautuessa syvälle alitajunnan tasolle.

Työpaja

Portti auki henkien maailmaan
- Serafiina Edelmann

La 4.2. klo 15.30-17.00
luokka 2
Hinta: 40€
Mediaalista työskentelyä avaava workshop,jossa saat itse kokemuksia henkimaailmasta. Oletko koskaan miettinyt onko meedioiden viestit totta vai ei? Voiko kenestä tahansa tulla meedio? Workshopissa keskustellaan henkien maailmasta ja siitä mitä viestien kanavointi, ja henkimaailma ovat. Miten aloittaa henkien kanssa kommunikointi.

Workshopissa saat kaksi pitkää hypnoosia diplomi hypnoterpeutin ja meedion, Serafiina Edelmannin tekemänä. Hän avaa osallistujille henkimaailmaa antamalla hjatun hypnoottisenmeditaation kautta kokemuksen jolla henkimaailman verho raottuu. Voit saada itse viestin henkimaalimasta, tai kokea energian ja henkien lempeän voiman sekä kohdata oman henkioppaasi ja tutustua elämäsi tarkoitukseen.

Ilmoittautumiset etukäteen Serafiinalle serafiina.edelmann@gmail.com tai mesuilla INFO -pisteeseen.