Näytteilleasettajat -OuluMessuilla on monipuolinen joukko hyvinvoinnin ammattilaisia. Painamalla hiirellä näytteilleasettajan nimeä, pääset siitä suoraan hänen omille nettisivuille lukemaan lisätietoja
Access Bars® on nopea, tehokas ja helppo tie kaikkien rajoitusten poistamiseksi niin, että pystyt jälleen nauttimaan elämästäsi. Se on uskomattoman hoitava ja rentouttava prosessi, joka poistaa rajoittuneisuuuden kaikilla elämäsi alueilla ilman mitään ponnisteluja.

Adelen palveluihin kuuluvat suomalaisella luonnonkosmetiikalla tehdyt Metsämatka- kasvohoidot, Tiibetiläinen äänimaljahoito, ayurvedinen päänhieronta, energia- ja chakrahoidot sekä uusimpana energiakentän eli auran kuvaaminen. Messuilla teen energiakentän kuvauksia tulkintoineen AuraCloud 3D Pro laitteella. Saat sähköpostiisi 23-sivuisen laajan raportin, joka näyttää muun muassa personallisuustyyppisi, aurasi laajuuden, energiat väreinä sekä chakrojesi tämän hetkisen tilan. Lisäksi myynnissä vegaanisia hoitotuotteita & eteerisiä öljyjä.

Akaasiset tiedot = Vanhaa ja Uutta tietoa, 2022 Anita Laaksolahden kanavoima suuri kirja on esittelyssä ja myös Anita on läsnä. Anita on ja on ollut Maan luoja ja auttaja koko Maan historian ajan. Hän kertoo Rakkaudenlähteestä ja oman elämänsä vaikeimmistakin tapahtumista oppaidensa Jofielin, Jeesuksen ja Kryonin valaisemana. Näin hän on sopinut lähtiessään Kotoa, tuodakseen Rakkauden sanomaa ja tietoa maaelämämme kolmesta tärkeästä tehtävästä. Myös tulevista myllerryksistä ja muutoksista matkalla alkavaan Kultaiseen aikaan. Tällaista kirjaa ei ole ennen kirjoitettu.

Alkuvoima-valmennus   Alkuvoima on puhdasta elinvoimaa, jota jalostaessa voi syvemmin oppia tuntemaan itsensä ja parantaa elämän laatua. Alkuvoima syntyy auttenttisuudesta ja yhteydestä itseen, aitoon todelliseen minuuteen.

Anne Virpikari selvänäkijä, energiahoitaja, meedio ja voimaannuttaja

ArmaSatar Jalkis jalkojenhoitovoiteet ja Nixi inkiväärivoide

Arctic Nutrition Anneli Pahkala. Tuotekokonaisuutemme sisältää laajan kirjon luontaisia ja elinvoimaisia ravintoaineita päivittäisen ravinnon tueksi. Haluamme tarjota Sinulle parasta mahdollista laatua ja siksi yhdistämme tuotteisiimme eksoottiset raaka-aineet maapallomme puhtaimmasta luonnosta parhailta kasvualueilta.

Babadum Vaatteita ja huopatuotteita Nepalista ja sisustuskankaita Intiasta. Luonnon - ja kierrätysmateriaaleja, persoonallista, mukavaa, kaunista ja värikästä. Valmistettu vastuullisesti käsityöläisiä työllistäen

Bhakti Marga Finland Bhakti Marga, Antaumuksen Polku, on Paramahamsa Vishwanandan perustama liike, joka levittää hänen antamiaan opetuksia ja henkisiä harjoitteita ihmisille kaikkialla maailmassa. Henkiset harjoitteet ja olennainen tieto voivat johtaa Itseoivallukseen, jossa koet oman jumalallisuutesi. Bhakti Marga tarjoaa meille tätä varten ainutlaatuisen ja kokonaisvaltaisen nelihaaraisen lähestymistavan: Jooga ja Meditaatio, Tieto, Rituaalit ja Antaumukselliset taiteet.

Bemer, Liisa Pyrrö  ja Vuokko Saarela. Pysy terveenä, palaudu tehokkaammin, parane nopeammin. Terveysteknologia, joka tukee kehon luonnollisia toimintoja ilman haitallisia sivuvaikutuksia.

Chillaamo on Oulun Soittajankankaalla sijaitseva hemmottelun ja rentoutuksen elämyskeskus. Syvärentouttavien hemmotteluhoitojen, kuten kuumakivihieronnan ja suklaahemmotteluhoitojen lisäksi Chillaamo tarjoaa kokonaisvaltaista yksilövalmennusta ja ilmajoogan yksilöohjausta.

Ella Pyykkönen Kukka aiheisia, Abstraktia ja esittävää taidetta. Akryyli- ja akvarellitekniikka

Energiakivet on äiti maan lahja ihmiskunnalle. Valikoimassa on: Orgoniitti pyramidit, orgoniitti riipukset, shungiitti ja korukivirannekorut, shungiitti tuotteet vedenpuhdistukseen. Suojaa bioenergiakenttääsi näillä tuotteilla. Tarjolla myös Ninan parantaja palveluja.

Erika Juusola henkisen kehityksen ohjaaja, selvännäkijä, meedio

Forever Päivi Laakso-Katajamäki.  Aloe Veran ihoa hoitavat ja uudistavat vaikutukset on tunnettu jo vuosituhansia – turvasivathan maailman kauneimpina pidetyt naisetkin – Kleopatra ja Nefertiti – kauneutensa tämän ihanan kasvin avulla. Aloe Veralla on historia yhtenä tunnetuimpana lääkekasvina ja se on monipuolisuudessaan vertaansa vailla. Tule tutustumaan Forever Living -esittelypöydässämme mm. alumiinittomaan deodoranttiin, fluorittomaan hammastahnaan, Gelly-geeliin ja moniin muihin ihaniin Aloe-tuotteisiin. Messutarjous myös Aloe Vera -juomasta, joka on ihon, hiusten ja vatsan paras ystävä. Tiesithän, että 80 % ihonhoidosta ja hyvinvoinnista tulee sisältäpäin. Ulkoinen kauneus on sisäistä hehkua ja hyvinvointia!

HelmiSatama Tule tutustumaan kivikorujen ihmeelliseen maailmaan. Löydä oma korusi, joka on tehty juuri sinulle ja sinun tarpeisiin.

Hoitola MerSii Merja Manninen, Korttitulkintoja

Idana tarjoaa akupunktio- ja energiahoitoja sekä näiden tehokkaita yhdistelmähoitoja. Energiahoito on pääsääntöisesti kokonaisvaltaista Bodymind Energy Balancing Method-hoitoa, jossa hoidetaan fyysistä- sekä energiakehoa, mutta myös tunnepuolta poistamalla haastavista muistoista negatiiviset tunteet. Näin kehosta poistuu voimakkaasti stressiä ja kehon luonnollinen paraneminen voi alkaa. Akupunktio on perinteistä kiinalaista akupunktiota.

Inga Söder hyvinvointivalmentaja ja laulaja. Esittelee messuilla uutta hyvinvointiohjelmaa.

Irti päästämisen ilo  Katja Törmäsen uusi kirja Irti päästämisen ilo - Eroon tunnekuohuista Sedona-metodin avulla ilmestyi tammikuussa, ja Katja pitää messuilla luennon irti päästämisestä sekä Sedona-metodista, joka on yksinkertaisiin kysymyksiin perustuva, helppo ja tehokas irti päästämisen menetelmä. Sen avulla voi vapautua tunteiden ylivallasta ja elää levollisempaa, onnellisempaa elämää – täysin riippumatta siitä, mitä elämässä ulkoisesti tapahtuu. Kirjaa voi ostaa Katjalta messuilla.

Jan-Mikael Maros Tule kuuntelemaan osastolleni kuinka entisajan shamaanit, poppamiehet ja alkemistit hoitivat jalokivillä ja luonnon elementeillä. Tule kokemaan kuinka itse voit käyttää jalokiviä oman hyvinvointisi edistämiseen esim. itsetunto, parisuhde, irtipäästäminen vihasta ja pelosta.

Johanna Karpov -Astrologiset tulkinnat Tiedätkö mitä oppiläksyä sielusi juuri tällä hetkellä käy läpi? Astrologisen pikatulkinnan avulla ymmärrät itseäsi paremmin. Teen tulkintoja myös perjantaina Oulussa. Varaa aikasi ennakkoon, 041-5021669.

Kaija Wittenberg sydämentulkki ja rakkauden lähetti tekee ständillään auranpuhdistuksen Lemmikintie-energiaöljyn kanssa, luoden tilan, jossa saa kokemuksen ÄitijumalaSofian energiasta sekä viestin ja hoidon häneltä ja kotiinviemiseksi aktivoimme kävijälle ikioman Lemmikintie-energiaöljyn.

Katinke.art Rakkaudella, voimaannuttavaa taidetta syvistä tunteista ja ilon pirskahtelua. Akryyli- akvarelli- ja sekatekniikka

Kolmas Silmä Puoti  on korujen ja lahjatavaroiden verkkokauppa luonnon symboliikasta inspiroituville. Mytologiakorut, voimakivet, riimut, hopeakorut, viikinkikorut, poronsarvet ja luonnon suitsukkeet. Northern Viking Jewelry® ja Freya & Thor of Sweden jälleenmyynti Suomessa. Ilon Valkeilla mukana on valikoima kaulakoruja, amuletteja ja rannekoruja; mutta ota tarvittaessa yhteyksiä, myös toiveita voidaan pakata matkaan.

KS Kauneusshop Tuotamme suomalaista CHOICE Finland kosmetiikkaa sekä suomalainen ja funktionaalinen JOY of Finland korumallisto.

Lucetia Jaana Rusi Suomen ensimmäinen Lenormand-tulkitsija. Konkreettisia tulkintoja elävästä elämästä. Pe 24.2.2023 teen istuntoja (Lenormand-korteilla ja/tai astrologisia tulkintoja) yksityisvastaanotolla Oulussa. Perjantain ajat tulee varata etukäteen. Voit myös varata Lenormand-korttitulkinnan ILON Valkeilla etukäteen mail@lucetia.eu tai 040 8576512.

Lähteellä Energiahoitoa ja kvanttihypnoosihoitoa yksilöhoitona sekä ryhmille. Tulossa intuitiivisen energiahoitamisen työpaja sekä retriittejä.

Noeme myy italailaisia käsityönä valmistettuja nahkalaukkuja. Messuilla mukana uutuuksia! Kurkkaa suosikkisi jo ennakkoon.

Onnellinen.fi   Yritätkö järkeistää kokemaasi surua, mutta et pääse puusta pitkälle? Kaipaatko tulla kuulluksi ja nähdyksi? Älä huoli, autan sinua selkeyttämään ajatuksiasi ja ymmärtämään kokemaasi surua lempeällä tavalla. Meidän tarkoitus on olla onnellisia tässä elämässä, mutta haitallisten ajattelumallien vuoksi usein perustelemme faktana itsellemme päinvastoin.

Oulun Suolahoitola terveyteen ja rentoutumiseen panostava hoitola. Meillä on laaja palvelutarjonta: hengityselimistöä ja ihoa hoitava suolahuonehoito, hunajahieronta, rentoutushieronta, Access Bars®, energeettinen jäsenkorjaus, purentalihashieronta, äänimaljahoito, akupunktio, kuumakivihieronta, intialainen päähieronta, klassinen hieronta, ryhmäpalvelut jne. Messuilla tarjolla rentouttavia näytehoitoja sekä myytävänä mm. suolavalaisimia ja -tuikkuja

Oriflame Eija Hevosmaa. Oriflamen kosmetiikka ja hyvinvointi tuotteita. Tule kokeilemaan ja ihastu. Kaikki on tarjouksessa messuilla!

Päivi Alanen  Selvänäkijä-meedio-parantaja messuilla tulkinnat tulevaisuuteen, entiset elämät, henkimaailman viestit. Voit varata etukäteen puh. 045 1296806

Päivi Kaskimäki  Teen katselmuksia, selvänäköisesti ja/tai maya-astrologisesti. Voit miettiä kysymyksiä valmiiksi tai tulla sellaisena kuin olet, ilman erityistä syytä. Kauttani kanavoituu juuri oikea tieto tähän elämäsi tärkeään hetkeen. Teen katselmuksia perjantaina 30.9. Oulussa.

Rakkauden kanava Zion Serafina on intuitiivinen näkijä ja parantaja. Teen messuilla Sekhem -energiahoitoja ja shamanistista auran puhdistusta . 

SatuMaan Tupa toivottaa sinut tervetulleeksi itsesi äärelle. Hoitohuoneellani saa syvärentouttavia, tasapainottavia ja uudistavia hoitoja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, sekä puodista mm. käsintehtyjä uniikkeja kristallikivikoruja ja taidetuotteita. Messuilla minulla on myyntipiste, jonne voit tulla tutustumaan tuotteisiin.

Sielunpuu ja Veli Martin on sydäntietoisuuden asialla. Tarjoan selvänäköisiä sydänkonsultaatioita (messuilla 25 min näyte) ja eheyttäviä sydänhengityssessioita. Lisäksi myyn itse tekemiäni 3D-kuvia, joissa aiheina mm. tietoisuutta tasapainottava pyhä geometria sekä kosmiset aiheet.

Siroa Käsityönä valmistetut puu- ja helmikorut, jotka ovat kauniita, kevyitä ja ajattomia. Valikoimassa mm. puisia korvakoruja sekä chakrakoruja. Koruihin käytettävät metalliosat ovat ruostumatonta terästä.

SirpaRaitimoArt Piirrän tilauksesta muotokuvia eläimistä ja ihmisistä sekä polttopiirrän puutuotteita, mm. kuksia. Messupaikaltani löydät uniikkeja tuotteita, mielenkiintoisia messutarjouksia sekä arpajaiset! Mahdollisuus myös varata yksityismeedioistuntoja. Tulehan tutustumaan!

Solarel Marjut Moisala Myyntipöydässä Marjut Moisala myy uusimpia kirjoja ja myös hopeakoruja, jotka voidaan siunata myös amuletiksi toimimaan tietyn toivomasi asian hyväksi.

Sunheart elämyksellisiä rentoutushoitoja 20 vuoden kokemuksella. Japanilaisella Shindo® menetelmällä voi huoltaa ja tasapainottaa kehon ja meridiaanien tilaa. Meridiaaneilla on yhteys myös sisäelimiin ja tunnepuoleemme, joten shindon vaikutus on aidosti hyvin kokonaisvaltaista. Teen messuilla shindon rakastettuja hartia- sekä varvashoitoja ajanvarauksella.

Suomen Energiahoitajat Teemme messuilla näytehoitoja energeettisestä jäsenkorjauksesta, jossa ensin mittaamme käsin asentovirheitä, minkä jälkeen korjaamme niitä energiahoitotekniikoilla. Fyysistä voimaa ei tarvita. Lisäksi teemme energiahoitoja kokonaisvaltaisella BodyMind Energy Balancing Method -hoitomenetelmällä, jolla voidaan hoitaa niin fyysistä kehoa kuin tunnepuolta.

Susanna Mäki   Onko rumpu jäänyt käyttämättä? Haluatko tietää rummun vihkimisestä ja käyttöönotosta? Autan sinua oman rummun kanssa työskentelyssä. Katsotaan, mitä sinun rumpu haluaa kertoa. Ylinen, alinen ja keskinen – vastavoimat – yhteys rummun haltian kanssa. Messuilla tarjolla Rummun hoito ja Rumpuhoito.

Sydämen Toive Tiina Lauriala, elämäntaito-ja hyvinvointivalmennusta, yinjoogaa, mindfulness- ja enneagrammiluentoja, äänimaljahoitoja ja sointukylpyjä.

Sydämen Voima Voimaannuttavat aromaattiset hieronnat ja hoidot, VitaFlex -hieronta, kuumakivihieronta, intialainen päähieronta, Raindrop-hoito, Pururelax tunnit ja kasvojooga ohjaus. Aromaattisia hierontoja ja hoitoja tehdessä luotan intuitiiviseen ohjaukseen, selvätuntoisuuden kautta.

Synergy tuotteita verisuoniston, suoliston ja ihon hyvinvointiin. Tule varaamaan aika ilmaiseen verisuoniston hyvinvointimittaukseen ja tutustumaan Synergyn tuotteisiin ja ravitsemuksen DNA-testiin, josta näkee omille geeneille sopivimmat ruoka-aineet, ravintolisät ja liikuntamuodot! Tuotemaistiaisia.

Tarot Tuula Huhtala Tervetuloa osastolleni Tarot-tulkintaan! 30 vuoden kokemus ja tuttu monesta tapahtumasta. Käytän Aleister Crowleyn kortteja. Halutessasi teen myös enkelitulkintoja. Perjantaina ja sunnuntaina teen Tarot-tulkintoja hotelli Apollossa ajanvarauksella.

Tässä Hetkessä ry Tekemistä sydämellä. Yhditää hyvinvoinnista kiinnostuneet ihmiset ja yritykset. Jäsenetuja, yhteisöllisyyttä, aitoja kohtaamisia. Tervetuloa mukaan uudenlaiseen yhdistykseen!

Ultra-lehti on rajatiedon monipuolinen julkaisu, ilmestyen 10 kertaa vuodessa. Kirja-arvonta osastollamme, jokainen osallistuja saa myös näytenumeron. Meiltä myös uutuuskirjat ja kortit.

Valkoinen lanka Suomalaista luonnonkosmetiikaa (lakka tyrni)

Valon Välke Marianne Inkala tekee messuilla intuitiivista energiahoitoa näytehoitoina

VoimanPaikka VoimanPaikka on Oulun Hiirosessa toimiva monipuolinen hyvinvointi- ja koulutuskeskus. Hyvää oloa keholle ja mielelle! VoimanPaikalla saat erilaisia hoitoja, kuten akupunktiota, jäsenkorjausta ja reikihoitoa. Lisäksi tarjoamme liikuntaa ja kulttuuria. Valikoimaamme kuuluu Reiki- ja Sekhem-kurssit sekä qigong-, karate- ja luovan kirjoittamisen kurssit, joita myös etänä. Messuilla tarjolla Qigong-näytetuokio ja esittelypisteellä lyhyitä näytehoitoja.

Yoga Feenix tarjoaa jooga-, liikunta- ja hyvinvointipalveluita vahvalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä.

Young Living  puhdas elämäntyyli, ilman kovia kemikaaleja. Eteeriset öljyt, kodin- ja ihonhoitotuotteet, ravintolisät, mineraalimeikit.

YinZen tarjoaa kokonaisvaltaista hyvinvointia keholle ja mielelle: joogaa, asahia, sointukylpyjä, työhyvinvointi-tuokioita, rentouttavia hoitoja. Messuilla tarjoan näytetuokion Jooga Nidran ja äänimaljarentoutuksen maailmaan. Valittavanasi on myös näytehoito joko Access Bars® -hoidosta tai chakrahoidosta tiibetiläisillä äänimaljoilla.

Zinzino Itsenäiset Partnerit Anu Höijer/ Sensum Ky, Jukka Paimen ja Tuula Karsikas. Zinzino on maailman johtava testipohjaisten hyvinvointi- ja terveystuotteiden jälleenmyyjä. Terveellisemmän elämäntavan ei tarvitse perustua arvailulle. Saat ravintotestien avulla markittäviä oivalluksia kehosi terveydentilasta sekä yksityiskohtaiset ohjeistukset sen tasapainottamiseen. Apua esimerkiksi uneen, stressiin, kiputiloihin, verenpaineeseen sekä suolisto-onbgelmiin. Messuilla tuotteet esillä sekä mahdollisuus ostoksiin ja tilauksiin.
Messuilla voit kokeilla näytehoitoja


Monipuolisia luentoja ja näytetuokioita

Näytteilleasettajia eri aloilta

Mahdollisuus kokeilla monenlaisia näytehoitoja ja tulkintoja.

Voit tilata ajan hoitoihin ja tulkintoihin
jo etukäteen suoraan hoitajalta.