Näytteilleasettajat -Oulu



Messuilla on monipuolinen joukko hyvinvoinnin ammattilaisia. Painamalla hiirellä näytteilleasettajan nimeä, pääset siitä suoraan hänen omille nettisivuille lukemaan lisätietoja
Access Bars® on nopea, tehokas ja helppo tie kaikkien rajoitusten poistamiseksi niin, että pystyt jälleen nauttimaan elämästäsi. Se on uskomattoman hoitava ja rentouttava prosessi, joka poistaa rajoittuneisuuuden kaikilla elämäsi alueilla ilman mitään ponnisteluja.

Adelen palveluihin kuuluvat suomalaisella luonnonkosmetiikalla tehdyt Metsämatka- kasvohoidot, Tiibetiläinen äänimaljahoito, ayurvedinen päänhieronta, energia- ja chakrahoidot sekä uusimpana energiakentän eli auran kuvaaminen. Messuilla teen energiakentän kuvauksia tulkintoineen AuraCloud 3D Pro laitteella. Saat sähköpostiisi 23-sivuisen laajan raportin, joka näyttää muun muassa personallisuustyyppisi, aurasi laajuuden, energiat väreinä sekä chakrojesi tämän hetkisen tilan. Lisäksi myynnissä vegaanisia hoitotuotteita & eteerisiä öljyjä.

Aikaa ja tilaa Susanna Mäki, Ratkaisukeskeinen lyhytterapia, NLP

Akaasiset tiedot = Vanhaa ja Uutta tietoa, 2022 Anita Laaksolahden kanavoima suuri kirja on esittelyssä ja myös Anita on läsnä. Anita on ja on ollut Maan luoja ja auttaja koko Maan historian ajan. Hän kertoo Rakkaudenlähteestä ja oman elämänsä vaikeimmistakin tapahtumista oppaidensa Jofielin, Jeesuksen ja Kryonin valaisemana. Näin hän on sopinut lähtiessään Kotoa, tuodakseen Rakkauden sanomaa ja tietoa maaelämämme kolmesta tärkeästä tehtävästä. Myös tulevista myllerryksistä ja muutoksista matkalla alkavaan Kultaiseen aikaan. Tällaista kirjaa ei ole ennen kirjoitettu.

Alkuvoima-valmennus   Alkuvoima on puhdasta elinvoimaa, jota jalostaessa voi syvemmin oppia tuntemaan itsensä ja parantaa elämän laatua. Alkuvoima syntyy auttenttisuudesta ja yhteydestä itseen, aitoon todelliseen minuuteen.

Anne Virpikari selvänäkijä, energiahoitaja, meedio ja voimaannuttaja

ArmaSatar Jalkis jalkojenhoitovoiteet ja Nixi inkiväärivoide

ArcticTantricas tarjoaa tantrisia hoitoja ja palveluja pohjoisen juurevalla ja maanläheisellä otteella. Palveluihimme kuuluvat kaksi- ja nelikätiset tantrahoidot, tantratyöpajat sekä tantrakurssit ja -koulutukset. Tantra edustaa meille suhdetta itseemme, toisiimme, ympäristöömme, arkeemme ja näkyy kaikessa mitä teemme ja miten elämme. Tantra on meille tietoinen valinta ja polku kohti sieluyhteyttä.

Babadum Vaatteita ja huopatuotteita Nepalista ja sisustuskankaita Intiasta. Luonnon - ja kierrätysmateriaaleja, persoonallista, mukavaa, kaunista ja värikästä. Valmistettu vastuullisesti käsityöläisiä työllistäen

Brahma Kumaris on maailmanlaajuinen liike, joka on omistautunut sisäisen hyvinvoinnin lisäämiseen meditaation ja henkisen ymmärryksen kautta. Brahma Kumaris Finland järjestää mm. meditaatio- ja positiivisen ajattelun kursseja, retriittejä sekä luentoja. Kaikki opetus on maksutonta ja tehdään vapaaehtoisvoimin.

Bhakti Marga Finland Bhakti Marga, Antaumuksen Polku, on Paramahamsa Vishwanandan perustama liike, joka levittää hänen antamiaan opetuksia ja henkisiä harjoitteita ihmisille kaikkialla maailmassa. Henkiset harjoitteet ja olennainen tieto voivat johtaa Itseoivallukseen, jossa koet oman jumalallisuutesi. Bhakti Marga tarjoaa meille tätä varten ainutlaatuisen ja kokonaisvaltaisen nelihaaraisen lähestymistavan: Jooga ja Meditaatio, Tieto, Rituaalit ja Antaumukselliset taiteet.

Bemer, Liisa Pyrrö  ja Vuokko Saarela. Pysy terveenä, palaudu tehokkaammin, parane nopeammin. Terveysteknologia, joka tukee kehon luonnollisia toimintoja ilman haitallisia sivuvaikutuksia.

Chillaamo on Oulun Soittajankankaalla sijaitseva hemmottelun ja rentoutuksen elämyskeskus. Syvärentouttavien hemmotteluhoitojen, kuten kuumakivihieronnan ja suklaahemmotteluhoitojen lisäksi Chillaamo tarjoaa kokonaisvaltaista yksilövalmennusta ja ilmajoogan yksilöohjausta.

Ella Pyykkönen Kukka aiheisia, Abstraktia ja esittävää taidetta. Akryyli- ja akvarellitekniikka

Energiakivet on äiti maan lahja ihmiskunnalle. Valikoimassa on: Orgoniitti pyramidit, orgoniitti riipukset, shungiitti ja korukivirannekorut, shungiitti tuotteet vedenpuhdistukseen. Suojaa bioenergiakenttääsi näillä tuotteilla. Tarjolla myös Ninan parantaja palveluja.

Erika Juusola henkisen kehityksen ohjaaja, selvännäkijä, meedio

Forever Päivi Laakso-Katajamäki.  Aloe Veran ihoa hoitavat ja uudistavat vaikutukset on tunnettu jo vuosituhansia – turvasivathan maailman kauneimpina pidetyt naisetkin – Kleopatra ja Nefertiti – kauneutensa tämän ihanan kasvin avulla. Aloe Veralla on historia yhtenä tunnetuimpana lääkekasvina ja se on monipuolisuudessaan vertaansa vailla. Tule tutustumaan Forever Living -esittelypöydässämme mm. alumiinittomaan deodoranttiin, fluorittomaan hammastahnaan, Gelly-geeliin ja moniin muihin ihaniin Aloe-tuotteisiin. Messutarjous myös Aloe Vera -juomasta, joka on ihon, hiusten ja vatsan paras ystävä. Tiesithän, että 80 % ihonhoidosta ja hyvinvoinnista tulee sisältäpäin. Ulkoinen kauneus on sisäistä hehkua ja hyvinvointia!

HelmiSatama Tule tutustumaan kivikorujen ihmeelliseen maailmaan. Löydä oma korusi, joka on tehty juuri sinulle ja sinun tarpeisiin.

Hoitotila MariAnna Tarjoan messuilla näytehoitona energiahoitoa, Access Bars hoitoa, Access Faceliftiä ja läheisyysterapiaa. Aila Alanko 044-2981109

Idana tarjoaa akupunktio- ja energiahoitoja sekä näiden tehokkaita yhdistelmähoitoja. Energiahoito on pääsääntöisesti kokonaisvaltaista Bodymind Energy Balancing Method-hoitoa, jossa hoidetaan fyysistä- sekä energiakehoa, mutta myös tunnepuolta poistamalla haastavista muistoista negatiiviset tunteet. Näin kehosta poistuu voimakkaasti stressiä ja kehon luonnollinen paraneminen voi alkaa. Akupunktio on perinteistä kiinalaista akupunktiota.

Inga Söder Energiavalmentaja ja laulaja. Esittelee messuilla uutta Pyhä Portaali -sovellusta energiatyöskentelystä.

Irti päästämisen ilo  Katja Törmäsen uusi kirja Irti päästämisen ilo - Eroon tunnekuohuista Sedona-metodin avulla ilmestyi tammikuussa, ja Katja pitää messuilla luennon irti päästämisestä sekä Sedona-metodista, joka on yksinkertaisiin kysymyksiin perustuva, helppo ja tehokas irti päästämisen menetelmä. Sen avulla voi vapautua tunteiden ylivallasta ja elää levollisempaa, onnellisempaa elämää – täysin riippumatta siitä, mitä elämässä ulkoisesti tapahtuu. Kirjaa voi ostaa Katjalta messuilla.

Jan-Mikael Maros Tule kuuntelemaan osastolleni kuinka entisajan shamaanit, poppamiehet ja alkemistit hoitivat jalokivillä ja luonnon elementeillä. Tule kokemaan kuinka itse voit käyttää jalokiviä oman hyvinvointisi edistämiseen esim. itsetunto, parisuhde, irtipäästäminen vihasta ja pelosta.

Johanna Karpov -Astrologiset tulkinnat Tiedätkö mitä oppiläksyä sielusi juuri tällä hetkellä käy läpi? Astrologisen pikatulkinnan avulla ymmärrät itseäsi paremmin. Teen tulkintoja myös perjantaina Oulussa. Varaa aikasi ennakkoon, 041-5021669.

Kaija Wittenberg Sielun tulkki ja rakkauden lähetti tekee ständillään voimallisen lempeitä Äidin Lemmikki nimellä olevia hoitoja. Kaijan hoidossa vapaudutaan tiedostamattomasta jumeista, niin että sisäinen säteily herää ja parantava elämän energia alkaa virtaamaan vapaasti kaikkialla kehossa. Kotiinviemiseksi aktivoimme kävijälle ikioman Lemmikintie-energiaöljyn. Varaa hoitoaikasi netistä tai paikanpäällä.

Katinke.art Rakkaudella, voimaannuttavaa taidetta syvistä tunteista ja ilon pirskahtelua. Akryyli- akvarelli- ja sekatekniikka

Kolmas Silmä Puoti  on korujen ja lahjatavaroiden verkkokauppa luonnon symboliikasta inspiroituville. Mytologiakorut, voimakivet, riimut, hopeakorut, viikinkikorut, poronsarvet ja luonnon suitsukkeet. Northern Viking Jewelry® ja Freya & Thor of Sweden jälleenmyynti Suomessa. Ilon Valkeilla mukana on valikoima kaulakoruja, amuletteja ja rannekoruja; mutta ota tarvittaessa yhteyksiä, myös toiveita voidaan pakata matkaan.

KS Kauneusshop Tuotamme suomalaista CHOICE Finland kosmetiikkaa sekä suomalainen ja funktionaalinen JOY of Finland korumallisto.

LaponiaHerbs Voimaa Lapin luonnosta

Lucetia Jaana Rusi Suomen ensimmäinen Lenormand-tulkitsija. Konkreettisia tulkintoja elävästä elämästä. Pe 24.2.2023 teen istuntoja (Lenormand-korteilla ja/tai astrologisia tulkintoja) yksityisvastaanotolla Oulussa. Perjantain ajat tulee varata etukäteen. Voit myös varata Lenormand-korttitulkinnan ILON Valkeilla etukäteen mail@lucetia.eu tai 040 8576512.

Lähteellä Energiahoitoa ja kvanttihypnoosihoitoa yksilöhoitona sekä ryhmille. Tulossa intuitiivisen energiahoitamisen työpaja sekä retriittejä.

Maahisen tyvär Maahisen tyvären pajassa syntyvät uniikit shamaanirummut ja käsinhiotut kivikorut. Valikoimissa myös suitsukkeet, rumpukapulat ja balsamit, kivet, rituaalikynttilät ja maagiset esineet.

Makeup ShakeUp Henna tatuointeja sekä myynnissä tauluja

Matti Hartikka aurakuvaus

Noeme myy italailaisia käsityönä valmistettuja nahkalaukkuja. Messuilla mukana uutuuksia! Kurkkaa suosikkisi jo ennakkoon.

Numfidea Matka Tähtiin työpajat ja luennot tarjoavat tietoutta selviytyä tästä elämästä kunnialla ja päästä tämän elämän jälkeen mahdollisesti kotiutumaan tältä pallolta ja tästä komennuksesta takaisin kotiin. Jos tunnet olevasi kotoisin Tähdistä, niin tule tutustumaan ja keskustelemaan Askon kanssa.

Onnellinen.fi   Yritätkö järkeistää kokemaasi surua, mutta et pääse puusta pitkälle? Kaipaatko tulla kuulluksi ja nähdyksi? Älä huoli, autan sinua selkeyttämään ajatuksiasi ja ymmärtämään kokemaasi surua lempeällä tavalla. Meidän tarkoitus on olla onnellisia tässä elämässä, mutta haitallisten ajattelumallien vuoksi usein perustelemme faktana itsellemme päinvastoin.

Oulun Akukoulu Osastollamme on mahdollisuus korva-akupunktiohoitoon ja akupaineluun. Korva-akupunktiosta saa nopean avun akuutteihin vaivoihin, esim päänsärky, erilaiset kiputilat. Akupainelun avulla voidaan tasapainottaa ja rentouttaa kehoa. Tutustu myös uuteen koulutus ohjelmaamme!

Oulun Suolahoitola terveyteen ja rentoutumiseen panostava hoitola. Meillä on laaja palvelutarjonta: hengityselimistöä ja ihoa hoitava suolahuonehoito, hunajahieronta, rentoutushieronta, Access Bars®, energeettinen jäsenkorjaus, purentalihashieronta, äänimaljahoito, akupunktio, kuumakivihieronta, intialainen päähieronta, klassinen hieronta, ryhmäpalvelut jne. Messuilla tarjolla rentouttavia näytehoitoja sekä myytävänä mm. suolavalaisimia ja -tuikkuja

Oriflame Eija Hevosmaa. Oriflamen kosmetiikka ja hyvinvointi tuotteita. Tule kokeilemaan ja ihastu. Kaikki on tarjouksessa messuilla!

Pohjolan Luomuhunaja tuottaa puhtaasta luonnosta syntynyttä terveellistä luomuhunajaa

Päivi Kaskimäki  Teen katselmuksia, selvänäköisesti ja/tai maya-astrologisesti. Voit miettiä kysymyksiä valmiiksi tai tulla sellaisena kuin olet, ilman erityistä syytä. Kauttani kanavoituu juuri oikea tieto tähän elämäsi tärkeään hetkeen. Teen katselmuksia perjantaina 24.2. Oulussa.

Rakkauden kanava Zion Serafina on intuitiivinen näkijä ja parantaja.

SatuMaan Tupa toivottaa sinut tervetulleeksi itsesi äärelle. Hoitohuoneellani saa syvärentouttavia, tasapainottavia ja uudistavia hoitoja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, sekä puodista mm. käsintehtyjä uniikkeja kristallikivikoruja ja taidetuotteita. Messuilla minulla on myyntipiste, jonne voit tulla tutustumaan tuotteisiin.

Sielunpuu ja Veli Martin on sydäntietoisuuden asialla. Tarjoan selvänäköisiä sydänkonsultaatioita (messuilla 25 min näyte) ja eheyttäviä sydänhengityssessioita. Lisäksi myyn itse tekemiäni 3D-kuvia, joissa aiheina mm. tietoisuutta tasapainottava pyhä geometria sekä kosmiset aiheet.

Siroa Käsityönä valmistetut puu- ja helmikorut, jotka ovat kauniita, kevyitä ja ajattomia. Valikoimassa mm. puisia korvakoruja sekä chakrakoruja. Koruihin käytettävät metalliosat ovat ruostumatonta terästä.

SirpaRaitimoArt Piirrän tilauksesta muotokuvia eläimistä ja ihmisistä sekä polttopiirrän puutuotteita, mm. kuksia. Messupaikaltani löydät uniikkeja tuotteita, mielenkiintoisia messutarjouksia sekä arpajaiset! Mahdollisuus myös varata yksityismeedioistuntoja. Tulehan tutustumaan!

Solarel Marjut Moisala Myyntipöydässä Marjut Moisala myy uusimpia kirjoja ja myös hopeakoruja, jotka voidaan siunata myös amuletiksi toimimaan tietyn toivomasi asian hyväksi.

Suomen Energiahoitajat Teemme messuilla näytehoitoja energeettisestä jäsenkorjauksesta, jossa ensin mittaamme käsin asentovirheitä, minkä jälkeen korjaamme niitä energiahoitotekniikoilla. Fyysistä voimaa ei tarvita. Lisäksi teemme energiahoitoja kokonaisvaltaisella BodyMind Energy Balancing Method -hoitomenetelmällä, jolla voidaan hoitaa niin fyysistä kehoa kuin tunnepuolta.

Susanna Mäki   Onko rumpu jäänyt käyttämättä? Haluatko tietää rummun vihkimisestä ja käyttöönotosta? Autan sinua oman rummun kanssa työskentelyssä. Katsotaan, mitä sinun rumpu haluaa kertoa. Ylinen, alinen ja keskinen – vastavoimat – yhteys rummun haltian kanssa. Messuilla tarjolla Rummun hoito ja Rumpuhoito.

Sydämen Voima Tunteiden vapautusta EFT:n ja eteeristen öljyjen avulla. EFT-työpajat ja -kurssit. Energiahieronta, aromahieronta, Raindrop-hoito, turvehoidot, kuumakivihieronta, jne. Pururelax ja kasvojooga tunnit sekä kurssit. Hierontoja ja hoitoja tehdessäni luotan intuitiiviseen ohjaukseen selvätuntoisuuden kautta.

Synergy hyvinvointivalmentaja Janita Wargh. Synergyn tuotteita verisuoniston, suoliston ja ihon hyvinvointiin ja detoxiin. Tule varaamaan aika ilmaiseen verisuoniston hyvinvointimittaukseen ja tutustumaan Synergyn tuotteisiin. Tuotemaistiaisia.

Tarot Tuula Huhtala Tervetuloa osastolleni Tarot-tulkintaan! 30 vuoden kokemus ja tuttu monesta tapahtumasta. Käytän Aleister Crowleyn kortteja. Halutessasi teen myös enkelitulkintoja.

Terapia Valo on yhden naisen yritys, jolla on toimipiste Oulussa ja Kemissä. Häneltä voi varata Messuilta lyhyitä keskustelu-aikoja, jos kaipaa psykoterapeuttista näkökulmaa johonkin aiheeseen. Marika Salonurmi tekee messuilla Tarot-kortti tulkintoja sinua askarruttaviin kysymyksiin. Viestiä Sinulle voidaan tuoda joskus myös kirjoittamisen tai maalaamisen avulla.

Terhi Oinaanoja, Natural Emotions Kauttani avautuu uusi tietoisen hyvinvoinnin menetelmä, Luonnolliset Tunteet. Se on ainutlaatuinen ja raikas kokonaisuus, joka auttaa vapautumaan tunteiden, luovuuden ja kehotietoisuuden avulla sinut omaan loistoosi. Menetelmä toteutuu lempeillä joogan liikkeillä, luovien taidemenetelmien ja läsnäoloharjoitteiden avulla. Matalan kynnyksen hyvinvointimenetelmä, on kehittynyt käytännönläheiseksi. Se auttaa purkamaan kipuja kehostasi ja elämää turhasta suorittamisesta, tuoden tilalle terveyttä, vapautta, raikkautta ja iloa, aitoon tietoisuuteesi. Elämänenergiaa jää oikein kohdennettavaksi ja onnellisuuden tunne avautuu sinulle kirkkaana voimavarana. Mukana messujen osastolla on hoitava luovan piirtämisen tunnetietoisuus - menetelmä. Tule vapautumaan ja avautumaan omaan luonnolliseen kirkkautees.

Toivonkide Rakkaudella Nainen voimavaellusretriitit Suomen Lapissa ja Terapiapalveluja hypnoosityöskentelystä seksuaali-ja ratkaisukeskeiseen terapiaan

Tuula Ala-Aho Hyvinvointi kuuluu kaikille. Tuula Ala-Aho ehdolla eduskuntaan 2023!

Tässä Hetkessä ry Tekemistä sydämellä. Yhditää hyvinvoinnista kiinnostuneet ihmiset ja yritykset. Jäsenetuja, yhteisöllisyyttä, aitoja kohtaamisia. Tervetuloa mukaan uudenlaiseen yhdistykseen!

Ultra-lehti on rajatiedon monipuolinen julkaisu, ilmestyen 10 kertaa vuodessa. Kirja-arvonta osastollamme, jokainen osallistuja saa myös näytenumeron. Meiltä myös uutuuskirjat ja kortit.

Valkoinen lanka Suomalaista luonnonkosmetiikaa (lakka tyrni)

Valon Välke Marianne Inkala tekee messuilla intuitiivista energiahoitoa näytehoitoina

Verianalyysit ja kehotyyppitestit sekä kristallipuolueen ehdokkaat, Mikko Vapa ja Janne Heikkinen

Vihreä Noita selvänäköinen parantaja, ravinto ja ravintolisä asiantuntia, NLP- ja hypnoosivalmentaja. Ohjaan ihmisiä terveyden äärelle monin eri keinoin. Mukana kehoa eheyttävät ja tasapainottavat kukkatipat, Synergy ravintolisät sekä hyvinvointiohjelmat.

Vitunvoima Vitunvoiman tarina on ikiaikainen tarina naisen voimasta. Voimasta, jonka lähde on syvällä sisällämme. Sitä on yritetty tukahduttaa, piilottaa, jopa polttaa. Monta kertaa on itketty kärsien, hylättynä ja arvotta. Kerta toisensa jälkeen voima palaa. Kerta kerralta entistä vahvempana. Kun voimat ovat lopussa ja itse et jaksa, ei tarvitse jaksaa yksin. Autetaan toisiamme voimaantumaan. Löydetään yhdessä voimamme ja kasvetaan vahvemmiksi. Vitunvoima tarjoaa henkilö- ja ryhmäkohtaista ohjausta läsnöolon, voiman ja tasapainon tielle.

VoimanPaikka VoimanPaikka on Oulun Hiirosessa toimiva monipuolinen hyvinvointi- ja koulutuskeskus. Hyvää oloa keholle ja mielelle! VoimanPaikalla saat erilaisia hoitoja, kuten akupunktiota, jäsenkorjausta ja reikihoitoa. Lisäksi tarjoamme liikuntaa ja kulttuuria. Valikoimaamme kuuluu Reiki- ja Sekhem-kurssit sekä qigong-, karate- ja luovan kirjoittamisen kurssit, joita myös etänä. Messuilla tarjolla Qigong-näytetuokio ja esittelypisteellä lyhyitä näytehoitoja.

Young Living  puhdas elämäntyyli, ilman kovia kemikaaleja. Eteeriset öljyt, kodin- ja ihonhoitotuotteet, ravintolisät, mineraalimeikit.

YinZen tarjoaa kokonaisvaltaista hyvinvointia keholle ja mielelle: joogaa, asahia, sointukylpyjä, työhyvinvointi-tuokioita, rentouttavia hoitoja. Messuilla tarjoan näytetuokion Jooga Nidran ja äänimaljarentoutuksen maailmaan. Valittavanasi on myös näytehoito joko Access Bars® -hoidosta tai chakrahoidosta tiibetiläisillä äänimaljoilla.
Messuilla voit kokeilla näytehoitoja


Monipuolisia luentoja ja näytetuokioita

Näytteilleasettajia eri aloilta

Mahdollisuus kokeilla monenlaisia näytehoitoja ja tulkintoja.

Voit tilata ajan hoitoihin ja tulkintoihin
jo etukäteen suoraan hoitajalta.