Oheistapahtumat

Messujen välissä järjestetään messujen teemaan liittyviä pienempiä tapahtumia. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Seuraa myös Tässä Hetkessä yhdistyksen ajankohtaista sivua! Sieltä löytyy paljon ihania tapahtumia.

Vaaroista voimaa -ruskaretriitti

16.-18.9.2022 Puolanka, Suolijärvi ja Hepoköngäs
Syksyn luonto on lumoava ja voimaannuttava. Värien loistoa, sadon keruuta, luonnon rauhallista vetäytäytymistä itseensä. Se houkuttelee luonnostaan ihmisen hiljentymään, kuuntelemaan ja ihmettelemään sitä kauneutta ja rauhaa mitä luonto meille tarjoaa. Ei tarvitse matkata kauas, kokeakseen hiljaisuuden lumoa ja voimaa. Matkata turvallisesti lähelle, itseesi.

Nyt on mahdollisuus osallistua Vaaroista voimaa - RuskaRetriittiin keskellä Kainuun korpea, koskematonta luontoa. Päästää irti arjen hälinästä ja hiljentyä kuuntelemaan omaa itseään, katsella luonnon ihmeitä ja samoilla upeilla vaaroilla. Viikonlopun ohjelma alkaa perjantaina puhelimien sammuttamisella. Perjantai-iltana aloitamme hiljaisuuden ja lauantai touhutaan hiljaisuudessa aina päivälliseen asti.

Ohjelmassa on mm. vaellusta, luonnossa olemista, meditaatiota, saunomista ja mukavaa yhdessä oloa. Viikonlopun aikana tehdään erilaisia harjoituksia, joiden avulla pääsemme kohti omaa voimaa ja sisäistä rauhaa. Ohjelmassa on ryhmäohjausta, yhteisiä harjoituksia ja tuokioita. Tärkeimpänä teemana on luontoyhteys ja sen kautta oman todellisen olemuksen löytäminen, tietoisuuden ja sisäisenvoiman vahvistaminen, rohkeus kuunnella omaa sydäntään ja luottamus omaan intuitioon.

Energiahoitaja koulutus 2.-3.12.2022

Olet lämpimästi tervetullut opettelemaan kokonaisvaltaista energiahoitoa, joka vaikuttaa niin fyysisellä, psyykkisellä kuin henkiselläkin tasolla.

Energiailta
ti 18.10.2022

klo 18-21, Vintti, Ketokatu 8
Tervetuloa  Energiailtaa kaikki energiahoitajat ja energiahoidosta kiinnostuneet!
Illan aikana jaamme kokemuksia ja tunnelmia tämän hetken energioista, hoitokokemuksia ja teemme toisille lyhyt hoidot. Ilta päätetään yhteiseen ryhmähoitoon, jossa viritetään kaikkien energiat sen hetken taajuuksiin. Otathan mukaan juomapullon ja jooga-alustan. Illan ohjaa Kati Kanniainen.

Hinta 20€ sis. iltapalan. Tässä Hetkessä jäsenet 15€.

Ilmoittautumiset Katille ilonvalkeat(at)gmail.com p.0405472739

Astroilta to 17.11.2022

klo 18-21, Vintti, Ketokatu 8

Tervetuloa kaikki astrologiasta kiinnostuneet!
Illan aikana jaamme kokemuksia atrologiasta ja teemme omat astrologiset kartat. Ota tarkka syntymäaikasi mukaan. Katsomme kaikkie nousumerkin ja kuun, jotka avaavat helposti meidän laatua ja haasteita tässä elämässä. Jokainen saa ohjeet oman kartan opiskeluun ja tiedot kartasta sähköposiin.

Ilta on rento ja aivan harrastepohjalla mennään. Lopussa tehdään yhteinen meditaation, jonka intentio on oppia kuuntelemaan sielun ohjausta ja kuuntelemaan sydämen ääntä. Otathan mukaan juomapullon ja jooga-alustan.

Illan ohjaa Kati Kanniainen. Hinta 20€ sis. iltapalan. Tässä Hetkessä jäsenet 15€.
Ilmoittautumiset Katille ilonvalkeat(at)gmail.com p.0405472739